MIXED UP MAKEUP CHALLENGE


Heisann!

I dag er det tid for ny video! Yeyy! Denne gangen valgte vi å filme inn en Mixed Up Makeup Challenge, og det var utrolig morsomt å spille den inn! Håper den faller i smak! Gjerne abonner på YouTube kanalen HERHusk å sett på full HD på videoen! 

 


 

- Emilie & Camilla 

7 SECONDS CHALLENGE #2


Heisann! 

I dag er det tid for en ny video! Yeyy! Vi syntes at det var så utrolig gøy å lage en 7 seconds challenge video, at vi bare måtte lage en del 2 også! Det var veldig gøy å spille inn denne videoen, vi fikk oss en god latter! Håper den faller i smak! Gjerne lik og abonner, så blir vi veldig glade!


 

Gjerne kommenter noen challenger, du synes vi burde lage! 

 

Hva synes du?

 

 

- Emilie & Camilla

WHISPER CHALLENGE


Hei igjen!

I går var det egentlig video-dag igjen, men nettet hadde dessverre forsvunnet..! Vi håper det går bra at videoen kom en dag på etterskudd, og at dere liker den for det, haha. Denne videoen filmet vi for kanskje to måneder siden, men vi har ikke lagt den ut før nå, og jeg syns nesten at det er uvant å se tilbake på det lange håret jeg hadde, nå som det er såå kort! haha.

Uansett, håper dere liker videoen, lik og abonner, og vi vil fortsette å poste video en gang annenhver onsdag!

 

 

Hva syns dere?

 

- Emilie & Camilla


 

NOT MY ARMS MAKE-UP CHALLENGE #2


Hei!

Beklager sent innlegg, men videoen hadde lyst til å bruke litt ekstra lang tid på å laste opp i dag! :)

Her er vår del 2 av Not My Arms Make-Up Challenge! Mange likte vår første video der Camilla satt bak og sminket Emilie, så vi lagde en video som var motsatt, der Emilie satt bak og sminket Camilla. Håper dere liker den! Lik og subscribe på kanalen for flere videoer annenhver onsdag :D Kommeter gjerne hva slags videoer dere vil se at vi gjør, for vi går snart tom for ideer, haha!

 

Hva syns dere? Likte dere videoen?

 

- Emilie & Camilla

#Challenge #makeup

PIZZA CHALLENGE


Heihei!

Da var det på tide med en ny video her på bloggen! Denne gangen ble det en Pizza Challenge! Vi hadde et pitabrød hver, og 14 poser med forskjellige ingredienser som vi ikke visste hva var! Vi trakk 7 lapper hver med forskjellige tall på, og tok på ingrediensene som var i posene, til de matchende lappene, på pizzaen! Det var utrolig gøy å lage den, men helt ærlig så smakte det ikke så veldig godt! hehe. Dere må gjerne kommentere noen videoer dere synes vi burde lage senere. Vi har tenkt til å poste videoer annenhver onsdag så langt det rekker!

Håper videoen faller i smak, for det gjorde ikke pizzaen! Gi den gjerne en tommel opp hvis dere liker den, og vil se flere videoer! :)

 

Hvilken pizza ville du helst smakt på?

 

Er det noen challenger du vil at vi skal lage senere?

 

 

- Emilie & Camilla 

7 SECONDS CHALLENGE


Hei! Nå har vi lagt ut en ny video på YouTube der vi gjør 7 Seconds Challenge! Vi hadde det veldig gøy med å filme denne videoen! Vi håper dere liker den, og legg gjerne igjen en kommentar om hva dere vil at vi skal gjøre senere! <3

(husk å sette kvaliteten på 720p)

 

Husk å abonner på kanalen min for flere videoer. Vi skal prøve å poste videoer litt oftere enn det vi har gjort nå i det siste!

 

Hva syntes dere om videoen?

Hvilke challenger bør vi gjøre?

 

- Emilie&Camilla

VIDEOINNSPILLING


God kveld!

Jeg beklager for litt sent innlegg, men bedre sent enn aldri! hehe

I dag har jeg vært hos Emilie, og filmet inn noen challenge videoer! Det var utrolig gøy! Vi lo mer enn vi har gjort på lenge! Emilie har allerede begynt å redigere "7 seconds challenge" videoen, så den kommer allerede til uken! Det er bare å glede seg! 

 

 

Hvem tror dere vinner?

Hva har dere gjort i dag?

 

- Camilla 

INTERVJU MED CIR.CUZ


Heisann! 

For noen uker siden gjorde vi et intervju med gutta fra Cir.Cuz i samarbeid med Musikklivet! Vi filmet tre deler på en café i Oslo, og her kan du se to av videoene!

 

Del 1 handler den nye låta dems "Lyset på", navnvalg og nyttårsforsetter! 

-

-
I del 2 får du høre litt om hvordan gutta feirer jul, + 20 kjappe om julen! 

-
Hva synes du om videoene? Om ikke lenge, kommer det en del 3 også!
Abonner på Musikklivet på YouTube for å flere videoer med mange kule artister! 
-
-
Er du fan av Cir. Cuz?

-

 

- Emilie & Camilla 

OREO LICK CHALLENGE


 

God kveld!

Beklager at innlegget kommer litt sent, men bedre sent enn aldri. For en stund siden lagde vi en Oreo Lick Challenge video. Det går ut på at du skal være så rask så mulig til å slikke av det hvite på oreo kjeksen. Håper dere liker videoen! Gjerne kommenter flere challenger vi kan gjøre. 

 

Har dere prøvd sånn før?

 

- Camilla 

 

Not-my-arms Make-up Challenge!


Heisann!

I går lagde vi en ny video! En morgenrutine sminkevideo med en liten vri, nemlig at armene mine, ikke var mine! Vi lagde altså en «not-my-arms make-up challenge»-video. Vi skulle egentlig filme denne videoen med kameraet, men da vi var ferdige, og trodde vi hadde filmet alt, oppdaget vi at videoen hadde stoppet midt i, og derfor startet vi på nytt og filmet med mobilen. Derfor ble ikke kvaliteten den beste.. menmen! Jeg har ikke så mye mer å si om denne videoen egentlig, bare ENJOY!

Vi lagde en lignende video med Camilla også, som kommer ut senere! Det er bare å glede seg, haha!

 

Har dere prøvd sånn før?

Hva syntes dere om resultatet?

 

- Emilie

Vlog fra Justin Bieber-konserten!


God kveld!

I natt rundt klokka 2, kom vi hjem etter en uforglemmelig tur i Oslo på Justin Bieber konsert! Han besøkte Senkveld med Thomas og Harald i Chateau Neuf! Han hadde også en konsert et par timer etterpå. Den endte ikke helt som vi hadde forventet, men dagen var allikevel et minne for livet! Det viktigste var jo at vi fikk sett Justin!! Vi var to av ca 80 stk som fikk se på at de spilte inn Senkveld med Justin! Der spilte han tre sanger! Vi fikk til sammen hørt 4 sanger, og 800-900 andre gjester fikk derimot bare hørt én sang!

Vi møtte mange kjendiser denne dagen! Omer Bhatti, Sval, Daniel Owen, Astrid S, Julie Bergan, Linni Meister, Morgan Sulele, Sophie Elise, Jon Brungot noen fra NRK super og vennene våre Tina Mondelia, Katja og Beatriz, samt noen andre venner! Vi ble også intervjuet av Aftenposten, som du kan lese HER ! Alt stemmer ikke 100% der, men sånn er det jo alltid! Journalister skriver nesten det dem vil!

Vi har laget en vlog fra gårsdagen! Sjekk den ut! <3
Hvis du vil lese mer om hvorfor Justin avbrøt konserten og hva som skjedde, se vårt forrige innlegg!!

 

- Emilie & Camilla

 

Q&A


Heii!

Her er vår første Q&A! Takk til dere i "Norske Mainers" som spurte spørsmål! Videoen ble litt lang, men håper dere liker den <3 

 

 

 

- Emilie & Camilla

Smoothie Challenge !


Hei!

Beklager at innlegget kommer litt sent i dag også, men det tok veldig lang tid å laste opp videoen. 

Her er Smoothie Challengen vi filmet i går! Det var utrolig gøy, men det smakte ikke så veldig godt. Håper dere liker den. 

Vi skulle speilvendt videoen, så det er lettere og se hva som står, men vi får prøve å huske det neste gang!

 På bildet ser du ingrediensene vi brukte!
Resultatet av smoothiene, ser det ikke fristende ut?


Kommenter noen challenger vi kan gjøre senere ! :)
- Emilie & Camilla

Videoblogg!


Her er vloggen vi filmet i dag! Håper dere liker den! Vi skal filme en challangevideo i morgen, så STAY TUNED!

God natt! <3
- Emilie & Camilla <3Les mer i arkivet » April 2016 » Mars 2016 » Februar 2016


Hei! Vi er to 16 år gamle jenter fra bondelandet som blogger om hverdagslivet, fangirling og det som passer oss.

For kontakt:
emilieogcamilla@outlook.comhits