SVAR PÅ SPØRSMÅLSRUNDEN !


Hei!

Denne helgen har vært utrooolig travel, og vi har ikke rukket å skreve noe som helst på bloggen, men nå er vi tilbake! Haha. På fredag var vi i Oslo og i går var vi i Hamar på The Main Level konsert! Vi var der 7 timer før konserten for å sikre oss en ok plass foran scenen, og vi kom på 2. rad! Men folk som kommer leeenge etter oss, og som sniker i køen, plager meg veldig, veldig mye, for å være helt ærlig, og det er jeg ikke alene om heller! 

Uansett, før helgen la vi ut et innlegg hvor dere kunne spørre oss om spørsmål, noen kommenterte her, mens andre kommenterte på facebook! Vi svarer litt fra begge steder!

 

Hvor lenge har dere vært fan av The Main Level?

- Siden desember 2014! 

 

Beste med å blogge?

- At dere tar dere tid til å lese det vi skriver, og at vi kan glede dere med giveawayer (som det kommer til å komme noen få av i den nærmeste fremtid!)

 

Flaueste dere har gjort foran gutta?

-  Da jeg (Camilla) tryna foran Alex i Hafjell i fjor! Det var sykt kleint! haha! 

- Jeg vet egentlig ikke, kanskje da jeg (Emilie) skrek Sander rett i ansiktet i Hafjell i fjor fordi jeg fikk sjokk da han kunne hele navnet mitt, hahaha, så kleint, men han har helt sikkert glemt det nå, får jeg håpe!

 

Beste minne med gutta?

- Har så mange fine minner med dem! Alle backstagemøtene med dem! Å ha alene tid med dem er jo det beste! 

 

Hva er det beste dere har gjort med hverandre?

- Kanskje å dra på tur sammen til Bergen i fjor sommer, eller bare de gangene vi har sovet hos hverandre, og ledd så mye at vi nesten ikke har klart å stått opp dagen etter fordi vi har vært så støle i magen, hahaha!

 

Skal dere på ferietur i sommer?

- Ikke som vi vet om enda! 

 

Beste minnet deres?
- Vi har veldig mange fine minner! Alle møtene med The Main Level! Og da vi var en uke i Bergen i fjor sommer! Det var såå koselig! 


Favoritt sang ?

- Har veldig mange favoritt sanger, men den jeg (Camilla) har hørt mest på er PILLOWTALK! Den er sååå bra! 

- Enig med Camilla, men jeg eeeelsker også alle sangene til Justin Bieber!!! 


Favoritt fag på skolen ?

- Camilla: Har ingen favoritt fag, men hvis jeg må velge så må det bli Naturfag!

- Emilie: Helt enig! På ungdomsskolen var det kanskje samfunnsfag, men nå som vi ikke har det lenger, ligger naturfag på første plass hos meg og!Hvor mange ganger har dere møtt gutta ?

- Vi begge har møtt dem 32 ganger tilsammen! Vi møter dem alltid sammen, haha.

 

Hva gleder dere dere mest til fremmover?

- Dra rundt å stalke forskjellige kjendiser, og dra på masse konserter! 

 

Liker dere ost?

- Ja! Bare Norvegia! Den er best! haha. 

 

Cola vs Pepsi?

- Pepsi helt klart! 

 

Mads vs Bjarte vs Phillip?

- Camilla: Går ikke ann å velge! Alle tre er fantastiske! 

- Emilie: BJARTEBJARTEBJARTE! HAN ER VERDENS BESTE <3<3<333<<33<3<3<3<3<3

 

Mista øyenbryna som dere ikke kunne tegne på eller leppene?

- Mista øyenbryna! haha! 

 

Hva er deres største drøm?

- Å bli store bloggere! Det hadde vært så utrolig gøy! haha! Og gifte oss med The Main Level, hahaha, men det må nok forbli en drøm.

 

Når er neste gang dere ser gutta?

- I Hafjell på vinterlyd, så lenge dem ikke kommer på et suprisebesøk til Oslo før det.

 

 

- Emilie & Camilla 

SPØRSMÅLSRUNDE


Hei!

Nå er det veldig lenge siden vi hadde en spørsmålsrunde! Vi vil gjerne svare på spørsmålene deres! Bare kommenter noe du lurer på om oss eller hva som helst annet, så svarer vi på noen spørsmål i et nytt innlegg om noen dager ! :D

 

 

- Emilie & Camilla

 

 

DAGENS SPØRSMÅL


Hei! Vi har fått inn noen spørsmål, og skal svare på 10 av dem!

 

1. Hvor mange følgere har dere ?

Hvis du mener på Instagrambrukeren vår som vi nevnte i forrige innlegg, har vi rundt 250-300 følgere:)

 

2. Hva har vært deres beste minne i 2015? Og hva er deres drømmer om 2016?

Emilie: Mitt beste minne i 2015 har vært alle møtene med The Main Level, spesielt da vi var backstage på vinterlyd i Hafjell i april, og da vi var backstage på The Main Level-konserten 6.desember! Det å møte de da, var utrolig! Vi hadde gitt opp på å møte dem den dagen, og plutselig fikk vi beskjed om at vi skulle få møte dem!! Det var heelt fantastisk. Men jeg likte også veldig godt turen til Bergen i sommer! Det jeg drømmer om i 2016 er egentlig bare å reise rundt på konserter og oppleve nye, morsomme ting sammen med Camilla, hihi!

Camilla: Mine beste minner i 2015 var når vi fikk beskjed om at vi hadde vunnet billetter til Justin Bieber konserten på Chateau Neuf + Senkveld! Når vi fikk beskjed om at han skulle komme til Norge, meldte vi oss på alle konkurransene vi kom over, for å sikre oss billetter til konserten. Vi hadde faktisk aldri trodd at vi skulle vinne en konkurranse, men vi vant faktisk 2 stykker! Det var helt sykt! Alle backstage møtene med The Main Level har også vært mine beste minner i 2015. Det å få alene tid med dem, uten at det skal være mange Mainers rundt, er bare helt fantastisk.  Det jeg drømmer om i 2016, er egentlig å bare reise rundt på konserter og oppleve mye nytt, sammen med Emilie. 

3. Går dere i samme klasse?

Ja, det gjør vi:)

 

4. Hvorfor begynte dere å blogge?

Det har vi egentlig ikke tenkt så mye over, vi ville bare dele minner, og litt av hverdagen vår med venner og andre som er interesserte i det samme som oss. 

 

5. Hva liker dere å gjøre på fritiden? :D

Helt ærlig, så gjør vi ikke så mye på fritiden, vi hører på musikk, chiller med hverandre, trener på treningssenter en gang i blant, og driver kanskje liiiitt for mye på mobilen, hehe. Vi liker også og stalke kjendiser, og dra rundt på konserter! 

 

6. kan dere legge ut youtube videoer oftere?

Vi skal prøve! Vi har noen få videoer på lur, noen challenger! Men vi kan godt prøve å lage vlogs litt oftere også, om dere vil det?

 

7. Hvem er deres favoritt i The Main Level?

Emilie: Sander eller Laurent, tror jeg :)

Camilla: Alex :)

 

8. Hvor mange ganger har dere møtt dem tilsammen?

Hver gang vi har møtt The Main Level, har vi vært med hverandre, så vi har begge møtt dem tilsammen ca. 30 ganger:)

 

9. Skal dere på noen konserter i år?

Ja, vi skal på Isac Elliot-konserten i februar, Justin Bieber konserten i september og de fleste The Main Level-konsertene som er i nærheten!

 

10. Syntes om folk som later som de er mainers? 

 Jeg synes det bare er teit, at folk later som de er mainers. Hva får de ut av det? Er det gøy å late som man er mainer? Enten er man mainer/fan eller så er man ikke det! Ingen vits å late som. Hvis man lixom er "mainer" hvorfor drar man ikke rundt på konserter da? Hvorfor gjør dem ikke en eneste innsats for å møte dem? Eller skriver til dem på sosiale medier. Derfor synes jeg det er teit at folk skal late som at de er mainers, når man kan se at dem ikke er det! 

 

 

Vi har fått nytt bloggdesign (på web, vi skal få nytt mobildesign veldig snart også)! Hva syns dere? 

 

Skal vi ha flere spørsmålrunder senere?

 

 

- Emilie & Camilla

SPØRSMÅLSRUNDE


Heisann folkens!

I morgen tenkte vi å ha spørsmålsrunde her på bloggen, der vi svarer på noen spørsmål fra dere lesere! Vi kommer til å plukke ut ca 10 spørsmål, som vi svarer på! Det å bare å spørre om alt mulig, så kanskje vi svarer på ditt spørsmål. 

Vi beklager for at vi ikke har vært så veldig aktiv i det siste, men vi skal prøve å blogge litt mer fremover! Så del bloggen med alle dere kjenner! Vi har også fått oss en instagram bruker! @emilieogcamilla. Så det er bare å følge den hvis dere vil! 

 

Hva vil du at vi skal blogge mer om?

 

- Camilla 

Les mer i arkivet » Mars 2016 » Februar 2016 » Januar 2016


Hei! Vi er to 16 år gamle jenter fra bondelandet som blogger om hverdagslivet, fangirling og det som passer oss.

For kontakt:
emilieogcamilla@outlook.comhits