FAVORITE MUSIC #3


Hei!

Me gusta disse sangene atm. Hvis du du begynner å bli lei spillelisten din, kan du sjekke ut noen av disse sangene hvis du ikke allerede har gjort det! Det er disse sangene vi har på repeat om dagen! Håper dere får noen tips ut i fra dette innlegget, og gjerne kommenter dine favoritt sanger! Vi setter stor pris på å få tips fra dere også. 

 

ZAYN - PILLOWTALK 

Charlie Puth - One Call Away

One Direction - If I Could Fly

Catching Cooper - Firefly

Freddy Kalas - Feel Da Rush

Tungevaag & Raaban, Charlie Who? - Russian Roulette

Adele - When We Were Young

Suite 16 - Anna-Lee

CLMD, Astrid S - Dust 

Innertier, Katastrofe - Si ja!

 

 

 

 

 

- Emilie & Camilla

CATCHING COOPER


Hei igjen, kjære lesere!

Her om dagen var vi litt rundt og snoket på nettet og plutselig kom vi over noen gutter som kalte seg Catching Cooper, og at disse guttene hadde nettopp kommet ut med en ny sang! Vi klarte ikke å la vær å sjekke ut disse guttene, som også har blitt kalt «Trondheim´s svar på 1D»! Etter å ha hørt den nye låten «Firefly» kun én gang, hadde den virkelig festet seg på hjernene våre, og nå går den på repeat 24/7!! Den er sååå fengende! Vi digger også en annen sang av dem, «Radio» (spesielt Radio Hayden Remixen!).

Med en gang vi fant dem tenkte vi bare «det her kan da vel ikke være noe spesielt bra..» siden vi aldri hadde hørt om dem eller noe, men vi ble egentlig ganske sjokkerte begge to da vi begynte å spille av musikken deres. HALLO! DE GUTTA ER BRA! SJEKK DEM UT! 

 

 

De er fire gutter på 23 år fra Trondheim, Robin, Kristian, Jo og Sigurd (fra Otta). De spiller instrumenter og synger selv. Den nye sangen «Firefly» som kom ut for bare noen få dager siden, handler om å ha noen å være glad i som kan lyse opp veien gjennom vanskelige tider. Et viktig budskap, spør du meg!

Navnet «Catching Cooper» kommer fra den gangen Kristian i bandet prøvde å fange kaninen sin, Cooper, som hadde rømt fra buret sitt! Fascinerende. 

Robin har også faktisk vært med på MPGjr. (i 2004) med låta «Damer er no dritt» sammen med Markus Henriksen og Bendik Ola Larsen! Hahaha, de var så søte! Trykk HER for å se videoen!

De skal spille to ganger under Trondheim Calling 5. og 6. februar om du vil høre guttene live i den nærmeste fremtid!

 

Sjekk dem ut på Spotify HER og på iTunes HER ! Og ikke glem og følg dem på Instagram, @catchingcooperband <3

 

Hva syns dere om bandet?

 

- Emilie & Camilla

FAVORITE MUSIC #2


Heihei! 

I dag tenkte jeg å dele noen av mine favoritt sanger med dere! Jeg hører på alt mulig som er på topplister, men nå har disse sangene virkelig festet seg på hjernen min. Spesielt "Faded & After Midnight". Jeg bare elsker å høre på musikk, og gjør det 24/7. 

 

 

Faded - Alan Walker

Company - Justin Bieber

Children - Justin Bieber 

Hello - Adele 

After Midnight - The Main Level 

Me, Myself & I - G-Eazy, Bebe Rexha

Focus - Ariana Grande 

Running Out - Matoma, Astrid S

Perfect - One Direction 

No One Else - Isac Elliot 

 

Hva er favoritt sangen din?

Hører du ofte på musikk?

 

 

- Camilla 

FAVORITE MUSICHei!

Jeg tenkte å dele favorittmusikken min for øyeblikket! Jeg hører på Spotify 24/7, og vil gjerne vise dere hvilken musikk jeg elsker!

Let's just start!

 

Justin Bieber - Love Yourself

Alan Walker - Faded

One Direction - What a Feeling

The Main Level - After Midnight

Shawn Mendes - Stitches - SeeB Remix

Isac Elliot - No One Else

The Main Level - Skip This Town

Justin Bieber - Life Is Worth Living

Justin Bieber - Sorry

Julie Bergan - All Hours

 

Først må jeg bare si at JEG ELSKER JUSTIN BIEBER, og jeg kunne godt skrevet opp alle sangene som er på Purpose-albumet, for jeg hører på alle! + alle sangene hans helt fra 2009! Jeg tror kanskje at denne lista hadde blitt litt vel lang om jeg hadde skrevet opp alle sangene til Justin! Derfor plukket jeg ut 3 av favorittene mine.

Ellers hører jeg litt på One Direction, Isac Elliot og mye annen musikk i den type sjanger!

Så har vi de søte guttene i The Main Level, da! Jeg hører egentlig på alle sangene deres også, men akkurat nå er det nok "After Midnight" og "Skip This Town" som er mine favoritter.

Alan Walker's "Faded" tror jeg har festet seg på mange hjerner i det siste, den er jo sååå bra!

Ellers hører jeg på så godt som alt mulig som er på topplister og radio. Så lenge sangen har en fengende rytme, hører jeg gjerne på den på repeat.

  

Hører du på noen av disse sangene?

Har du en spesiell sang på hjernen?

 

 

- Emilie

 

PURPOSE


Hei igjen!

Vi har ikke blogget mye de siste dagene! Vi har lange skoledager, lekser og trening, resten av fritiden sover vi! haha, men vi håper dere kan stikke innom en gang i blant og se om det har kommet noe nytt her, og kanskje legge igjen en kommentar! <3

Uansett, heii igjen! Jeg følte veldig for å blogge om det nye albumet til Justin siden vi er fan av han! 

Justin ga ut et nytt album 13.november! (yey! omg! æææ!)


Jeg elsker albumet! Jeg føler at Justin har fått en enda finere stemme, og klarer å synge toner han ikke har klart før, eller som i hvert fall jeg ikke har hørt han synge før! Justin har et utrolig stort sangtalent!!! Han må være en av de dyktigste sangerne vi har i verden. Hører man nøye etter, er det bare helt vidunderlig, nydelig, perfekt! 

Musikkstilen hans har også endret seg litt! Selvfølgelig må den jo ha endret seg siden 2010, men nå i det siste har han sunget så.. laidback! Jeg vet ikke hvordan jeg skal forklare det, men han har en veldig chill stemme, nesten så man skulle tro han holdt på å sovne. Men altså, jeg digger stilen for det, hahah! Noen ganger kan det kanskje bli litt mye av det, men han har jo sanger på albumet som ikke er sånn også! Sånn som Children! JEG ELSKER DEN SANGEN! Både teksten, melodien, rytmen og alt! Det var den sangen jeg falt for først, og jeg hører fortsatt på den 24/7! Purpose er også en sang som jeg elsker! Den er veldig, veldig fin. Den har en dyp tekst, og en utrolig fin og rolig melodi. Love Yourself liker jeg også veldig godt, mest fordi den er veldig fengende! What Do You Mean? og Sorry er også to av favorittene mine!

 

Hvilke sanger liker du best på albumet?

 

Liker du best Purpose eller det nye albumet til One Direction, Made In The A.M.?

 

GOD NATT!

 

- Emilie

 

Les mer i arkivet » Mars 2016 » Februar 2016 » Januar 2016


Hei! Vi er to 16 år gamle jenter fra bondelandet som blogger om hverdagslivet, fangirling og det som passer oss.

For kontakt:
emilieogcamilla@outlook.comhits