Godt nyttår!


Hei!

Håper alle har hatt en fin jul hittil. Nå går 2015 mot slutten. Det har vært et utrolig bra år! Vi har fått veldig mange nye venner, og blitt ganske godt kjent med de utrolige guttene fra The Main Level. Vi ser frem til et nytt år, og ser frem til alle konsertene vi skal på. I år har vi hatt veldig mye flaks, haha og håper flasken forsetter inn i det nye året. Vi har vunnet mange backstage konkurranser med The Main Level, og andre artister. 

Når det kommer til nyttårsforsetter, har vi bestemt oss for å ikke ha noen! Fordi hvis det er noe man har bestemt seg for å gjøre, hvorfor ikke gjøre det med en gang, istedet for å vente til det kommet et nytt år? Nyttårsforsettet våres er å ikke ha noen nyttårsforsetter. 

I dag skal jeg tilbringe kvelden med Emilie. Kos dere kjempemye i kveld, og håper dere får et fantastisk 2016. 

 

Har du noen nyttårsforsetter?

Hvem skal dere være med i kveld?

 

- Camilla & Emilie 

HEI, HADE


Hei igjen, kjære lesere! Beklager at vi ikke har postet noe på en stund. Vi har vært veldig opptatte med skole og den virkelige verden. 

Denne uka kommer til å bli veldig travel! Emilie skal til frisøren i dag, i morgen kveld skal vi på teater med klassen. På torsdag skal vi på trening. Og på fredag skal vi slappe av, før vi kanskje drar til Oslo på lørdag! 

Vi lover å poste noe når det skjer noe som vi kan blogge om. Men det kommer nok ikke å bli så mye før jul. Siden vi har store prøver på skolen.

På søndag skal vi på konserten til The Main Level på Sentrum Scene i Oslo. Hvis du ser oss så er det bare å komme bort å si hei! Vi er ikke farlige og vi ønsker å møte dere! Vi vil kanskje poste et innlegg om konserten om en ukes tid.

 

- Skal du på en av release konserten deres? 

 

Ha en fin adventstid!

 

- Emilie&Camilla

Les mer i arkivet » Mars 2016 » Februar 2016 » Januar 2016


Hei! Vi er to 16 år gamle jenter fra bondelandet som blogger om hverdagslivet, fangirling og det som passer oss.

For kontakt:
emilieogcamilla@outlook.comhits