OREO LICK CHALLENGE


 

God kveld!

Beklager at innlegget kommer litt sent, men bedre sent enn aldri. For en stund siden lagde vi en Oreo Lick Challenge video. Det går ut på at du skal være så rask så mulig til å slikke av det hvite på oreo kjeksen. Håper dere liker videoen! Gjerne kommenter flere challenger vi kan gjøre. 

 

Har dere prøvd sånn før?

 

- Camilla 

 

HELG


God kveld!

Nå er det endelig "helg" igjen. Tanken på at det er helg igjen er egentlig veldig rart. Dagene går så utrolig fort! I morgen har vi planleggingsdag på skolen, så det skal bli utrolig godt med lang helg! Denne uken har egentlig gått utrolig fort! Bare 3 skoledager og en praksisdag denne uken. Vi har praksis hver onsdag, så skole ukene blir veldig korte. 

I helgen skal jeg egentlig ikke gjøre noe spesielt! Bare slappe av og sove lenge. 



Hva skal dere i helgen?

 

- Camilla 

PURPOSE


Hei igjen!

Vi har ikke blogget mye de siste dagene! Vi har lange skoledager, lekser og trening, resten av fritiden sover vi! haha, men vi håper dere kan stikke innom en gang i blant og se om det har kommet noe nytt her, og kanskje legge igjen en kommentar! <3

Uansett, heii igjen! Jeg følte veldig for å blogge om det nye albumet til Justin siden vi er fan av han! 

Justin ga ut et nytt album 13.november! (yey! omg! æææ!)


Jeg elsker albumet! Jeg føler at Justin har fått en enda finere stemme, og klarer å synge toner han ikke har klart før, eller som i hvert fall jeg ikke har hørt han synge før! Justin har et utrolig stort sangtalent!!! Han må være en av de dyktigste sangerne vi har i verden. Hører man nøye etter, er det bare helt vidunderlig, nydelig, perfekt! 

Musikkstilen hans har også endret seg litt! Selvfølgelig må den jo ha endret seg siden 2010, men nå i det siste har han sunget så.. laidback! Jeg vet ikke hvordan jeg skal forklare det, men han har en veldig chill stemme, nesten så man skulle tro han holdt på å sovne. Men altså, jeg digger stilen for det, hahah! Noen ganger kan det kanskje bli litt mye av det, men han har jo sanger på albumet som ikke er sånn også! Sånn som Children! JEG ELSKER DEN SANGEN! Både teksten, melodien, rytmen og alt! Det var den sangen jeg falt for først, og jeg hører fortsatt på den 24/7! Purpose er også en sang som jeg elsker! Den er veldig, veldig fin. Den har en dyp tekst, og en utrolig fin og rolig melodi. Love Yourself liker jeg også veldig godt, mest fordi den er veldig fengende! What Do You Mean? og Sorry er også to av favorittene mine!

 

Hvilke sanger liker du best på albumet?

 

Liker du best Purpose eller det nye albumet til One Direction, Made In The A.M.?

 

GOD NATT!

 

- Emilie

 

Snart advent!


Heii!

Nå er helgen her igjen! Og godt er det! Om allerede tre uker er det 4.desember, og første uken i adventstiden er over! Det er utrolig å tenke på hvor fort et år har gått! Når de eldre sier at tiden går fortere når du blir eldre, tenker jeg bare «hjelp, jeg er snart pensjonist». Jaja, det blir jo chill det!

Men tilbake til det som dette innlegget skal handle om! Det er snart advent, og da må man jo ha en adventskalender (eller to, tre). Alle liker vel gaver og små overraskelser hver dag?! Da er jo advent den perfekte tiden på året, i hele 24 dager får man en liten gave hver dag, så lenge man ikke er som Camilla og åpner alle lukene de første par dagene...

Det finnes sååå mange forskjellige adventskalendere! Kosmetikkalendere, sjokoladekalendere, gavekalendere eller noe annet random de klarer å putte inn i 24 luker. Hva skal man velge?? Hvor mye penger bør man egentlig bruke på en kalender? og når er man egentlig for gammel til å ha en adventskalender?

Jeg aner ikke hvilken kalender jeg skal velge i år! Men jeg har bestemt meg for å ikke velge noe med sjokolade.. Det spiser jeg nok av i julen med det som er, haha!

Jeg betaler ikke adventskalendrene mine selv, men det betyr ikke at jeg tar det dyreste og kuleste jeg finner. Ikke det at jeg hadde fått den, men uansett? Jeg vil heller ha en dyrere julegave, enn en dyr adventskalender. Jeg vet ikke hvor mye andre pleier å bruke på kalendere, men her bruker vi nok ikke mer enn 400 kr.

Når det gjelder alder, blir man vel ikke for gammel for adventskalendere? Det hører kanskje mest barna til, i hvert fall godterikalenderne, men tenk over det.., man kan ikke bli for gammel til en liten overraskelse og glede hver dag i 24 dager? Jeg vil i hvert fall ikke bli for gammel til det! Det finnes jo adventskalendere for eldre også, selv om de kanskje ikke er like spennende og freshe.. Sånne tilbuds- eller gratisvarer på en matbutikk-kalendere, eller skrapeloddkalendere der du kan vinne abonnement hos Aftenposten eller noe.

Det er kanskje ikke noe jeg ønsker meg, ennå. Jeg vet ikke hva dere ønsker dere heller, men om man skal bestille på nettet, bør man allerede snart begynne å tenke på det! Hvis du er som meg, vil ha kalender, men vet ikke helt hvilken ennå, kan kanskje noen av disse tipsene hjelpe deg?

Vi så litt på kalendere og fant noen vi syntes så spennende ut!

 

1. MAKEUP MEKKA JULEKALENDER


Denne kalenderen kan fås i to varianter, deluxe-versjonen til 599,- med 24 gaver, og en annen til 399,- med 16 gaver. Jeg syns denne virker veldig interessant! Man får jo så mye sminke!!

Kan kjøpes HER !

 

2. THE BODY SHOP JULEKALENDER


Her får du mye rart! Alt fra såpe og oil shower gel, til sminkekoster og fuktighetskremer. Den er ganske dyr, men jeg vet at The Body Shop har ordentlige varer, så du vil nok ikke bli skuffet. Pris: 1198,-

Kan kjøpes HER !

 

3. LEKMER ADVENTSKALENDER MED SMINKE (The Color Workshop Beauty Advent Calendar)

 

Det står at denne passer for jenter mellom 7-14 år, men jeg tror den passer like godt for en 16-åring som ikke er så opptatt av merkevarer, haha. Den er veldig, veldig billig! Her får du masse sminke for pengene! Pris: 199,-

Kan kjøpes HER !

 

4. HARIBO, Smarties & Kinder



Disse tre kalenderne slår aldri feil for en sjokoladeelsker! Disse tre har vært favoritter i TV2 hjelper deg, og jeg har selv hatt noen av disse. De er namnamnam!

Prisene varierer, men er mellom 150 og 300, tror jeg! Og fås i de fleste matbutikker. Denne slår aldri feil, verken for liten eller stor!

 

 

Har du bestemt deg for hvilken adventskalder du skal ha i år?

 

Hvor mye penger bruker dere på kalendere?

 

Har dere noen favoritter?

 

 

- Emilie

 

Lash Sensational


God kveld! 

Det er så mange som legger ut sminketips og produktanbefalinger. Derfor måtte jeg bare skyte inn denne mascaraen. Nå for tiden har vi testet ut mange forskjellige mascaraer, for å finne den rette. Endelig fant vi det! Denne mascaraen er utrolig bra. Den er veldig lett påføre og blir seendes naturlig ut på vippene. Vi kjøpte den for noen uker siden. Den holder utrolig bra! Mascaraen flasser ikke av og du blir ikke svart under/over øynene i det hele tatt.

Denne mascaren ble vinnere av Tv2 hjelper deg da dem testet mascaraer for bare noen uker tilbake. Man får egentlig kjøpt den på de fleste butikker, blant annet Cubus og H&M. 


Bilde fra tv2.no

 

Har du prøvd mascaraen? Isåfall, hva syns du om den?

 

Hvilken mascara er din favoritt?

 

 

- Camilla

Vinneren er...


Hei!

For en uke siden hadde vi en giveaway! Husker dere den? Du kunne vinne en Suite 16 t-skjorte (verdi 200,-)!! Alle kunne jo ikke vinne, så vi har trukket én vinner! 

Vinneren er Heidi (@heidifangirl) !! Gratulerer! Vi kontakter deg, og sender t-skjorten i posten!

Vi tenker kanskje å ha en ny giveaway om ikke så altfor lenge hvis vi får flere lesere, eller fortsetter å ha like mange som vi har nå! 

 

- Emilie & Camilla

Not-my-arms Make-up Challenge!


Heisann!

I går lagde vi en ny video! En morgenrutine sminkevideo med en liten vri, nemlig at armene mine, ikke var mine! Vi lagde altså en «not-my-arms make-up challenge»-video. Vi skulle egentlig filme denne videoen med kameraet, men da vi var ferdige, og trodde vi hadde filmet alt, oppdaget vi at videoen hadde stoppet midt i, og derfor startet vi på nytt og filmet med mobilen. Derfor ble ikke kvaliteten den beste.. menmen! Jeg har ikke så mye mer å si om denne videoen egentlig, bare ENJOY!

Vi lagde en lignende video med Camilla også, som kommer ut senere! Det er bare å glede seg, haha!

 

Har dere prøvd sånn før?

Hva syntes dere om resultatet?

 

- Emilie

Back to the fitness center!


God kveld! 

I dag har vi endelig begynt å trene igjen, etter en veldig lang pause. Det føles utrolig godt å få beveget seg igjen og få fart på fettet! Når jeg tenker meg om så har vi faktisk ikke trent på treningsenteret siden sommerferien! Så det var på tide og starte igjen. Det å sette på seg 2XU tightsen igjen var en deilig følelse! Det er seriøst den beste tightsen i verden. Den er ganske dyr, men er absolutt verdt pengene!  Den er utrolig deilig, it feels like heaven!

Håper dere har hatt en fin dag i dag! I morgen kommer det en video! Det er bare å glede seg :)

 



- Camilla

Høstens/Vinterens trender!


Vi blogger jo nesten aldri om mote, men nå tenkte vi «hvorfor ikke blogge litt om mote også?»

Vi har samlet sammen litt av høstens og vinterens trender i én kollasj! 

I høst og vinter er det litt av hvert, retro, aztec mønstre, pompøse plagg med både pels og fjær! Det går mye i grått, brunt og høstfarger! Det går fint an å bruke samme klærne i år, som i fjor! Om du kjøper nye klær i år, kan du nok helt fint bruke de til neste år også! Det har ikke kommet noen ordentlig nye og spesielle trender på flere år? Det er de samme trendene som går igjen. Vi har sett det meste før! Det er jo greit det, da slipper man jo å kjøpe nye klær hele tiden, og det blir ikke like vanskelig å følge med i moteverdenen.

Her er noe av det du kommer til å se i høst/vinter! Vi har samlet både noe av de dyrere produktene, og noe av det billigere, noe til å kose seg med på en søndagskveld, noe hvis du vil pynte deg litt mer. 

Sjekk det ut! <3

Skinnarmbånd dobbelt, flettet / Tamaris Jewelry AURORA Armbånd roségold / Mexx Skjerf beige / Zign Skulderveske black / Ten Points PANDORA Ankelboots natural / Jakke / Marc O'Polo Bukser marl / Ivko Jumper navy / ONLY ONLIBELINE Cape black coffee / Minimum CONJA Bukser navy / Støvlett av skinn / MICHAEL Michael Kors Gummistøvler black

 

Følger du med på mote?

 

Falt noen av klærne i smak hos deg? Hva likte du best?

 

 

- Emilie & Camilla 

What to do?


God dag!

Hele denne helga har jeg egentlig vært syk hele tiden! Jeg har vært forkjølet og hatt litt feber? Jeg har nesten alltid feber når jeg er forkjølet!

I dag klarte jeg å dra meg ut av senga etter en dårlig natts søvn, haha. Du vet når du sovner, så våkner du etter en times tid og tror det er morgen, men du ser på klokken og du ser at det bare er en time siden du la deg, så du sovner igjen, og det samme skjer sånn 20 ganger! Man blir nesten lei av å våkne til slutt, selv om det er godt å bare kunne snu seg rundt i senga og sove videre under den gode, varme dyna! Men jaja! Jeg lever fortsatt, får vel være glad for det!

Jeg fikk meg til skolen, men dro hjem igjen etter noen timer. Jeg er ikke heeelt frisk ennå, tror jeg! Jeg tok bussen hjem og fant meg noen nudler. DET ER EVIGHETER SIDEN JEG SPISTE NUDLER! Dere skulle sett måten de så på meg der de lå! Jeg måtte bare ta dem, haha! Nå sitter jeg her og gjør lekser og spiser nudler. Heldigvis har vi ikke mye lekser til i morgen, men hva skal jeg gjøre etterpå da? Selv om jeg er litt syk, kan jeg jo ikke ta kvelden, og gå og legge meg klokka fem!

 

Jeg elsker jo musikk! Har dere noen musikktips?

 

Hva pleier dere å gjøre når dere er syke?

 


- Emilie

GIVEAWAY !


Hei igjen! 

Nå tenkte vi at det var på tide med en liten giveaway for å «feire» at vi har ett og et halvt tusen sidevisninger på et innlegg (faktisk 1677 i skrivende stund) ! Så har vi jo blogget i snart et halvt år, så hvorfor ikke ha en giveaway? 

Over til selve giveawayen.. Er du fan av Suite 16, eller kjenner noen som er det? Her kan du vinne en Suite 16 t-skjorte (verdi 200,-) !! Du kan enten gi deg den til deg selv, eller til en suiteheart! ♥

Alt du trenger å gjøre er å:

1. Følg oss på Instagram! @emiliemoseby og @camillahundal99 (vi sjekker!)

(Frivillig: del konkurransen på Insta for en ekstra stor sjanse for å vinne! Husk å tagge oss så vi ser det)

2. Kommenter under hvilken sang som er din favoritt av Suite 16 + hva du heter på Instagram!

3. Kryss fingrene!

 

Vi trekker en tilfeldig vinner neste søndag! 

 

- Emilie & Camilla

Les mer i arkivet » Mars 2016 » Februar 2016 » Januar 2016


Hei! Vi er to 16 år gamle jenter fra bondelandet som blogger om hverdagslivet, fangirling og det som passer oss.

For kontakt:
emilieogcamilla@outlook.com







hits