Vlog fra Justin Bieber-konserten!


God kveld!

I natt rundt klokka 2, kom vi hjem etter en uforglemmelig tur i Oslo på Justin Bieber konsert! Han besøkte Senkveld med Thomas og Harald i Chateau Neuf! Han hadde også en konsert et par timer etterpå. Den endte ikke helt som vi hadde forventet, men dagen var allikevel et minne for livet! Det viktigste var jo at vi fikk sett Justin!! Vi var to av ca 80 stk som fikk se på at de spilte inn Senkveld med Justin! Der spilte han tre sanger! Vi fikk til sammen hørt 4 sanger, og 800-900 andre gjester fikk derimot bare hørt én sang!

Vi møtte mange kjendiser denne dagen! Omer Bhatti, Sval, Daniel Owen, Astrid S, Julie Bergan, Linni Meister, Morgan Sulele, Sophie Elise, Jon Brungot noen fra NRK super og vennene våre Tina Mondelia, Katja og Beatriz, samt noen andre venner! Vi ble også intervjuet av Aftenposten, som du kan lese HER ! Alt stemmer ikke 100% der, men sånn er det jo alltid! Journalister skriver nesten det dem vil!

Vi har laget en vlog fra gårsdagen! Sjekk den ut! <3
Hvis du vil lese mer om hvorfor Justin avbrøt konserten og hva som skjedde, se vårt forrige innlegg!!

 

- Emilie & Camilla

 

HVA SKJEDDE EGENTLIG?


Det går allerede verden rundt om at Justin Bieber ble sur på fansen og forlot scenen i går kveld på intimkonserten i Chateau Neuf. Mediene skriver forskjellig om saken, noen tar helt feil, mens andre er faktisk inne på sannheten. Vi var der og vet akkurat hva som skjedde. Jeg kjenner jeg blir irritert når de skriver «Justin stakk pga vann på scenen etter en låt» og «Justin ble sur på fansen og avbrøt showet» uten å begrunne hvorfor og hva som virkelig skjedde. Hvorfor skal nesten alltid Justin bli satt i et dårlig lys? Det er ikke bare hans skyld. Jeg legger ikke bare skylden på fansen nå, men alle tre partene har en del i det, både Justin, fansen og vaktene.

Bilde fra vg.no

 

Etter han hadde sunget den første sangen, Boyfriend, kastet Justin en vannflaske ned til en fan og det kom litt vann på scenen. Justin fikk en av danserne`s skjorte til å tørke opp vannet. Mens han tørket, dro fans han i buksebeinet og i skjorten som han tørket med. Han sa ifra flere ganger at de skulle slutte og sa at de skulle høre på han, men de slapp ikke. Til tross for at Justin har hatt en tøff uke, snudde han seg og gikk i det han sa «I`m not doing the show». Han kastet fra seg skjorten og mikrofonen og forsvant. Alle trodde jo at dette bare var tull, og at han ville komme tilbake. Fansen begynte å rope «Justin! Justin! Justin!», men han kom ikke. Folk begynte å få meldinger fra andre fans utenfor Chateau Neuf om at bilen til Justin hadde dratt og at den var på tur mot Holmenkollen og senere Gardermoen. Jeg vet ikke helt sikkert hvor han dro, det eneste jeg vet var at ca et par timer senere lettet han fra Gardermoen i privatflyet hafn kom med.. 

Bilde fra vg.no

 

Det ble en veldig uventet slutt på konserten. Jeg legger ikke skylden på noen spesielle. Justin overreagerte, fansen kunne respektert det han sa, og vaktene kunne holdt dem unna. Vaktene kunne ført de med sitteplasser til plassene sine, istedenfor å la dem stå ved scenen. Halvparten av de som sto der hadde lov til det, men mange hadde egentlig ikke rett til det. Jeg vet at vaktene sa forskjellige ting, noen sa at de skulle stå der mens andre sa at dem skulle sette seg, men om alle hadde satt seg på plassene sine fra starten hadde det ikke vært noe problem, uansett hvor fristende det er å stå så nærme Justin, og å ta på han. Gjort er gjort! Men den fansen som sto fremmerst fortjener ikke å få drapstrusler og stygge meldinger. Hvordan skulle dem vite at Justin skulle reagere sånn? Men ja, de kunne respektert det han sa med en gang. 

 

Justin har beklaget seg. Han har lagt ut følgende på Instagram:

Sadly it's Been a rough week for me, long days no sleep, 

while having to be "on" as they would say for cameras fans etc. 

In no way did I mean to come across mean, 

but chose to end the show as the people in the front row would not listen. 

Hopefully people will understand where I am coming from. 

I don't always handle things the right way 

but I'm human and I'm working on getting better at responding not reacting. 

Unfortunately people were affected by this as am I. 

For the people in the back I am so sorry and for anyone I may have disappointed im sorry. 

Sorry for wasting the tv people's time I'll be sure to make it up to you next time on tour.. 

With love Justin.

 

Det går ikke an å sette seg inn i Justin`s situasjon for "normale" mennesker som deg og meg. Han har aldri 100% privatliv, han har kameraer over seg hele tiden, og som han sier, han må være «på» hele tiden foran kameraer, fans etc. Uansett hvor dårlig dag han har, MÅ han smile og være positiv! Med en gang han gjør noe som han ikke bør gjøre, kommer det store nyhetsoppslag over hele verden om saken! Han har hatt en tøff uke og nå skulle det ikke mye til før han rett og slett ikke orket mer. I tillegg har han bronkitt og vi bør være glade for at han i det hele tatt ikke avlyste hele konserten, men at han prøvde så godt han kunne. Håper dere kan forstå at det ikke er lett å være en verdenskjent person som Justin.

Give me respect if you want me to give you respect

- Justin

 

Det var mine meninger om saken, kommenter gjerne deres meninger også!

Del gjerne innlegget om du også er lei av at Justin alltid skal vises fra den dårligste siden av mediene, eller om du kjenner noen Beliebers(eller kanskje er en Belieber selv)!

 

- Emilie

JUSTIN BIEBER TIL NORGE


Heii! 

Nå er det ikke lenge igjen til Justin kommer til Norge!!! Han kommer allerede i morgen! Han skal være gjest i Senkveld med Thomas og Harald og han skal ha en egen intimkonsert etterpå! Til dette arrangementet blir det ikke solgt noen som helt billetter. Det er kun de som har vunnet billetter gjennom konkurranser som kommer inn.

Vi meldte oss på absolutt alle konkurransene vi kom over! Vi gjorde alt vi kunne for å vinne! Justin er jo en person som vi begge to er veldig store fans av! Han er helt ærlig den mest talentfulle sangeren jeg vet om! Han har utrolige bra sanger og en fantastisk stemme + han er jo ganske kjekk da! Uansett, for to dager siden fikk vi en meldig av Coca Cola om at vi hadde vunnet 2 billetter til innspillingen av Senkveld med Thomas og Harald og Justin sin intimkonsert! Vi satt i timen på skolen og Camilla fikk opp et varsel på mobilen om at Coca Cola hadde sendt henne en DM på Instagram! Hun fortet seg å sende en melding til meg som satt tre rader lengre frem i klasserommet hvor det sto «BKSODFNEVDCN». Med en gang jeg så meldingen snudde jeg meg fort, der så jeg Camilla satt med tårer i øynene og skrek lydløst «VI VANT» og jeg svarte bare «serr??!?!?!» uten lyd, og hun bare «jaa!». Vi satt der og mimet til hverandre og vi ble enige om at vi måtte chatte litt fort på Facebook. Vi logget på Face (ikke si dette til lærerne våre, men altså, det var et nødstilfelle), og hun sendte meg screenshot av meldingen Cola hadde send og jeg holdt på å freake helt ut! Jeg så på klokka, DET VAR EN HALVTIME IGJEN AV TIMEN! Jeg klarte ikke å sitte stille i en hel halvtime til! Så Camilla rakk opp hånda og spurte om vi kunne gå ut på gangen og ta en viktig telefon. Vi fikk lov og gikk ut. Akkurat i det vi gikk ut døra fikk jeg det adrenalin kicket (eller hva det var) så jeg holdt på å bare skrike rett ut! Hahahah. Vi begge bare fangirlet skikkelig i noen sek, og det var ikke akkurat lydløst for å si det sånn!! Etter noen minutter fikk jeg melding fra flere folk i klassen om «hva er det som skjer?» og «vant dere billetter til Justin Bieber konserten?». Vi fikk høre at hele klassen hadde hørt oss skrike! #KLEINT!

Men vi kan forsatt ikke tro at vi har vunnet!! Vi lagde en video der vi spilte "Baby" av Justin Bieber på glass! Dere finner videoen på Coca Cola sin Facebook side. De syntes den var veldig bra, og derfor ble vi en av fire vinnere! Vi gleder oss ubeskrivelig mye til konsertene i morgen!!! Vi kjenner mange Beliebers som dessverre ikke fikk billetter? Det er jo litt trist, men det er så utrolig koselig at de allikevel er glade på våre vegne. Tusen takk! Morgendagen kommer til å bli et minne for livet, og kanskje vårt aller beste minne sammen! Vi er så spente!!!

 


Et bilde fra Justin Bieber-konserten 17.april 2013

 

Skal du på konsert i morgen?

 

Har du sett Justin live noen gang?

 

 

- Emilie & Camilla

 

FOR EN HØSTFERIE!!


God kveld!!

Vi går rett på sak! Denne høstferien startet veldig rolig, og vi kjedet oss ganske mye i starten på uka. Forrige helg hadde vi overnatting fra lørdag til mandag. Da farget Emilie hele ansiktet brunt med en mørk concealer! Vi liker fornyelser i hverdagen! Hva syns dere? Den nye hverdagssminken kanskje?

Vi var også live på Periscope, en livestream, i noen timer, og vi så på andres livestream utover kvelden. Vi gjorde egentlig ikke noe spennende den helgen. 

Grunnen til at vi ikke har blogget så mye i ferien, er fordi vi rett og slett ikke har gjort noen ting, bortsett fra på fredag da vi dro til Oslo!

Vi dro fra morgenen inn til Oslo. Vi stoppet på Gardermoen for å møte The Main Level. De skulle nemlig ha konsert i Råde den kvelden, og landet derfor på Gardermoen. Vi ventet der i noen timer før de kom. Vi klarte å snike oss til det rommet hvor bagasjebåndene er. Der kunne vi møte guttene litt før de andre som sto utenfor. Vi fikk mange klemmer og bilder samtidig som vi møtte en veldig god venn av oss, Yvonne, som vi har blitt kjent med gjennom guttene selv. 

Etter at guttene hadde dratt, tok vi toget til Oslo S. Vi var ganske sultne og gikk til Burger King på Oslo City og spiste med mødrene våre. Da vi hadde spist og slappet av litt, shoppet vi, og avlsuttet med en Starbucks. Vi gikk til hotellet da klokken ble 18-19. Der FaceTimet vi med noen venner som var på konserten i Råde, siden vi ikke fikk dratt dit selv.

Senere på kvelden, ved 10-tiden, gikk vi ut for å spise. Vi fant en Peppes Pizza-restaurant som vi spiste på. Vi ventet lenge på maten, og ble ikke ferdige før klokka nærmet seg halv tolv. Da vi var på vei tilbake til hotellet, gikk vi en liten runde ved hotellet for å lete etter en kiosk som var åpen, for vi var veldig tørste! Vi fant én, men den var stengt, hehe. På hotellet var det en kaffemaskin, så da fant vi oss heller en kopp med kakao der, før vi gikk opp og la oss.

 

Dagen etter sto vi opp halv 6-6 for å dra til Gardermoen en gang til! Vi måtte jo si god morgen og si hade til TML før de dro til Levanger for å holde en konsert senere på dagen. Vi var der klokka 8, og var ganske så trøtte! Det var nok guttene også, haha! De hadde det ganske travelt, så vi fikk ikke så veldig god tid med dem! Etter vi hadde sagt hade til dem, og de hadde dratt, tok vi toget til Oslo, og gikk tilbake til hotellet for å spise frokost. Det var veldig god mat der!

Karl Johan var det neste som sto på listen! Vi gikk litt i gaten, før dagen endte opp på Oslo City denne dagen også! I 4-tiden vendte turen hjemover til bondelandet igjen. Det var egentlig ganskje trist og kjedelig å dra hjem, selv om vi var ganske slitne etter å gå hele dagen (og bære på en bag! uff stakkars oss, hahah). Alt i alt har egentlig denne ferien vært veldig fin! Det eneste er som er litt trist å tenke på, er at det er lenge til vi møter The Main Level igjen :/ Nå som vi i det siste har møtt dem med bare noen få ukers mellomrom? Men uansett, vi er utrolig takknemlige for at vi i det hele tatt har møtt dem! <3

  

 

Hvordan har din høstferie vært?

 

Var du på konserten i Råde eller Levanger?

 

 

- Emilie og Camilla

HØSTFERIE !


Hei igjen! <3

Akuratt nå sitter vi her på en søndagsmorgen og spiser frokost og hører på musikk. Siden det er høstferie, lot vi brødskivene få ligge og kose seg i brødboksen. Vi har heller funnet frem Spotify og noen friske grønnsaker.

Det beste med ferier å er å ligge lenge og sove, uten å ha på alarm klokken 6 om morgenen, og å erte de som må på skolen. 

I høstferien har vi egentlig ikke så store planer, bortsett fra å dra en liten tur til Oslo! Ellers skal vi nok bare chille, kanskje treffe noen venner, og høre på musikk (har allerede Inside My Radio på repeat).

  

Har du høstferie til uka?

 

Hva har du gjort/hva skal du gjøre?

 

 

-  Camilla & Emilie 

Les mer i arkivet » Mars 2016 » Februar 2016 » Januar 2016


Hei! Vi er to 16 år gamle jenter fra bondelandet som blogger om hverdagslivet, fangirling og det som passer oss.

For kontakt:
emilieogcamilla@outlook.comhits