Pause...


Hei dere!
Først må vi starte med at vi hadde en fantastisk uke i Kragerø med mye fint vær og mange morsomme aktiviteter! Vi fikk mange nye, fantastiske venner som vi aldri vil glemme! Her er noen få bilder fra turen, hvis jeg får tid i morgen, skal jeg redigere inn flere bilder!:)


 

 

Vi har bestemt oss for å ikke blogge så mye nå fremmover, siden skoledagene er så lange og vi kommer ikke hjem før på kvelden, og da skjer det jo ikke mye spennende i livene våre, haha! Men hvis det skjer noe, lover vi å legge ut innlegg!

God natt!

 

- Emilie

Kragerø!


Hei dere! <3

Fredag kveld kom vi hjem fra Bergen etter en laaang biltur, og ikke minst en kjempefin ferie! Jeg kommer helt klart til å dra til Bergen igjen! Det var egentlig ganske trist å komme hjem til den øde, lille landsbyen vår.. Men, jeg vender meg vel til det, haha.

 

Da jeg kom hjem, fikk jeg den snille moren min til å vaske klærne mine. Gårsdagen ble ganske travel! Jeg støvsugde rommet mitt, pakket, gjorde alt klart til i dag, farget håret rosa igjen (yayy) og dusjet. Nå sitter vi på bussen på vei til Kragerø! Vi skal være der helt til den 8.august.

For to år siden var jeg på konfleir i Kragerø, og jeg syntes det var et utrolig fint sted! Det var så fint der, miljøet og alt! Da vi skulle hjem igjen, ville jeg absolutt ikke dra, men jeg hadde jo ikke noe valg. I fjor hadde jeg ingen å dra med, men i år fikk jeg med meg Camilla. Det her er den første gangen hun er i Kragerø. Vi gleder oss mye til å utforske Kragerø, og kanskje vi får oss nye venner!

 

Har du vært i Kragerø?

 

- Emilie

Les mer i arkivet » Mars 2016 » Februar 2016 » Januar 2016


Hei! Vi er to 16 år gamle jenter fra bondelandet som blogger om hverdagslivet, fangirling og det som passer oss.

For kontakt:
emilieogcamilla@outlook.comhits