Siste dag i byen


Hei igjen!

I dag var vår siste dag i den vakre byen Bergen. Vi dro ut fra morgenen av, og kjørte litt rundt. Vi besøkte noen steder hvor The Main Level har filmet diverse videoer, som for eksempel Blackout-musikkvideoen, Blackout lyrics-videoen og Made In The USA cover-videoen.
Vi shoppet litt på BikBok og Vero Moda, før vi gikk innom Starbucks og bestilte to sjokolade frappuccinoer med navnene «Alex» og «Sander». Det var egentlig litt gøy, fordi damen bak disken begynte nesten å le da vi sa «navnene» våre! og moren til Emilie sto rett bak oss og begynte å le. Uansett, de smakte veldig godt!! Senere på kvelden bestilte vi en pizza fra Dolly Dimples som var veldig, veldig god! Etter vi hadde spist opp, gikk vi på butikken og kjøpte litt godteri og noe godt å drikke på <3

Her er noen bilder fra dagen! <3


Når det regner i Bergen, er det fint med paraplyer!Flere som drakk sånn før?
 

Har du vært i Bergen?

Hvor har du vært på ferie i sommer?

 

- Emilie & Camilla

Bergeeeen!!


Heeii!

Mandag kveld kom vi hjem etter en veldig lang kjøretur helt fra det øde østlandet til den vakre byen, Bergen. Vi var ganske lei av å sitte i bilen på slutten! Hele turen tok oss tilsammen 10 timer! Her er noen bilder fra turen:) 

Vi stakk innom VossVind som (såklart) ligger på Voss! Der fly vi i en vindtunnel. Det var ganske gøy, men det var utrolig vanskelig å puste der inne!

 

Dagen etter dro vi til byen hvor vi gikk litt rundt og utforsket. Vi gikk innom steder vi hadde som mål å besøke.


 

Vi møtte noen bergenske venner som vi har blitt kjent med gjennom The Main Level. Vi var med dem på McDonalds, Starbucks og mange andre butikker. På kvelden dro vi hjem og slappet av etter en lang dag på byen. Vi spiste ferske reker fra fisketorget til middag. Det var veldig godt, ifølge Camilla. Emilie er ikke spesielt glad i reker, haha.

 

På formiddagen i dag, gjorde vi ikke spesielt mye, bortsett fra å se på kjendiskampen fra Norway Cup hvor blandt annet The Main Level spilte. Sander og Alex spilte på Unicef, og Laurent spilte på MOT. Unicef vant, og SANDER SCORET MÅÅÅL!!!! Kanskje han kan satse på fotballkarrieren hvis sangkarrieren tar slutt?


Etter kampen var ferdig, gikk vi en LANG tur som tok oss fire timer. Vi gikk en topptur, og gjennom halve Fyllingsdalen (føltes det ut som). 
Vi må innrømme at vi ble veldig slitne av denne turen, og tror ikke akkurat at vi orker å gå den en gang til! 

 

♥ Så dere på fotballkampen?

♥ Liker du å gå topptur?

 

- Emilie & Camilla

THE MAIN LEVEL & BERGEN!


Hei!

Denne uka har vært helt fantstisk. På fredag morgen tok vi bussen til Gardermoen, og videre til Oslo for å møte The Main Level utenfor Tv2 byggningen. Til dere som ikke vet det, så er de et boyband fra Bergen.

De hadde en liten overaskelse til alle Mainers som møtte opp. Overaskelsen var at de kastet opp masse ballonger. I to av ballongene var det to meet&greet billetter til Norway Cup. Vi vant ikke, men det er egentlig helt greit, for vi kunne ikke dratt til NC uansett, haha.

Første gangen vi møtte dem den dagen var etter lydprøven, og så litt senere på kvelden. Vi fikk mange gode klemmer av dem og masse bilder.

Vi møtte også vennene våre igjen, som vi har blitt kjent med over internett, gjennom Isac og TML. Vi fikk også veldig mange nye mainer venner som var kjempehyggelige. 

 

 


 

 

 


Nå er vi endelig på tur til Bergen, og vi gleder oss veldig mye! På vei dit skal vi stoppe på Voss og prøve «fallskjermhopping» i Vossvind. 

Ellers har vi ingen planer om hva vi skal gjøre i Bergen, bare ta det som det kommer og utforske byen litt! Vi skal møte noen venner og egentlig bare ha det gøy! :)

Vi kommer til å (prøve å) poste innlegg hver dag om hva vi har gjort i Bergen, så bare å følge med! <3

 

- Emilie & Camilla

Q&A


Heii!

Her er vår første Q&A! Takk til dere i "Norske Mainers" som spurte spørsmål! Videoen ble litt lang, men håper dere liker den <3 

 

 

 

- Emilie & Camilla

Førpremiere på Paper Towns!


Hei!

Youtuberen og Topp-bloggeren, Tina Mondelia, hadde en konkurranse hvor man kunne vinne billetter til førpremieren på Paper Towns for noen uker siden. Selvfølgelig meldte vi oss på, og guess what!? Hun ville ha oss med!:D Så på tirsdag var vi i Oslo hos Twentieth Century Fox Norge! Vi, Tina og noen andre youtubere og seere fikk være de første i hele Norge til å se filmen. Paper Towns er virkelig å anbefale! Dere måå se den da den kommer på premiere 24.juli!

 

Alle som var på kinoen fikk en gavepose hver med Paper Towns-boken (eller Papirbyer som den heter på norsk), den forrige filmen The Fault In Our Stars, en Paper Towns t-skjorte, Carmex solbriller, to Carmex leppepomader og en liten godteristang.

 

Uansett, dagen var kjempefin! Vi bor et lite stykke unna Oslo, så vi tilbrakte noen få timer i bil og på tog den dagen. På turen til Oslo var vi egentlig bare veldig spente på hvordan dagen og kvelden ville bli, mens på tur hjem var vi ganske slitne og trøtte.

 

Tusen takk Fox Norge og Tina, for at vi fikk bli med og se førpremieren. 

Skal du se Paper Towns da den kommer ut? <3

Har du sett/lest noen andre filmer/bøker som er skrevet av John Green? <3 

 

- Emilie & Camilla

Isac Elliot til Norge !


Hei!

Beklager for lite blogging denne uka, men vi har vært veldig opptatte. På Søndag, tirsdag og onsdag, dro vi på Gardermoen for å prøve å møte Isac. På Søndag mellomlanda han i Oslo, på vei hjem fra Ålesund. Det som var veldig trist var at han ikke kom ut, så vi fikk desverre ikke møtt han den dagen. 

På onsdag skulle Isac opptre på Allsang på Grensen i Halden. Så vi dro på Gardermoen på tirsdag for å være sikre på at vi skulle møte han. Men det ble nok en bomtur da også, så vi prøvde igjen på onsdag! Og vi møtte han endelig!! Det var helt fantastisk, og han lukta sykt godt! Hahah! Han ser også utrolig mye bedre ut i virkeligheten enn på bilder !!

Det var en del folk der, så alle sammen sto på rekke etter hverandre. :) Vi fikk ikke så veldig god tid med han, men vi fikk ihvertfall noen bilder, og autografer ;)

 

Her er et bilde av Camilla og Isac. 

 Noen bilder av Emilie og Isac:VI ♥ SOMMER


I dag har det vært nyyydelig vær. Det er så godt å kjenne at det kan være ordentlig sommer i Norge også, og ikke bare i syden. Det er så digg å ikke måtte ta på seg en hel haug med klær bare for å gå ut å hente posten, men man kan bare gå ut i pysjen.

Det å ha ferie, og sove lenge er også utrolig godt! Men når det gjelder tropenettene, kan det kanskje bli litt for varmt.

Hva skulle man gjort uten air condition eller vifte?!

Det er i hvert fall utrolig godt å ta med seg venner og gå for å kjøpe iiis på en varm sommerdag! ♥

 

Jeg bare elsker når solen skinner til langt på kvelden! 


 

Ser du den lille skyen der? Hahaha. Perfekt blå himmel!

 

Hvordan er været der du bor?

Liker du best sommer eller vinter?

- Camilla 

Les mer i arkivet » Mars 2016 » Februar 2016 » Januar 2016


Hei! Vi er to 16 år gamle jenter fra bondelandet som blogger om hverdagslivet, fangirling og det som passer oss.

For kontakt:
emilieogcamilla@outlook.comhits