Mopedlappen!


Hei! I dag har jeg vært og tatt teoriprøven for førerkort på moped! Jeg besto! Wooowooop! Ganske fornøyd med å klare det på første forsøk! Men jeg har øvd veldig mye i det siste, så det skulle bare mangle hahah!

Hvor skal jeg dra først? Til VG-lista i Stavanger, eller til Bergen? Hmmm..

Er det flere her som har tatt noen form for førerkort?

- Emilie

The Main Level ♥


Heisann ! Nå er det vel på tide å blogge litt om The Main Level! For de som ikke vet hvem The Main Level er, så er de tre nyyyyyyydelige, fantastiske, snille, kjekke, talentfulle gutter fra Bergen som synger utrolig bra! HER er nettsiden deres hvis dere vil lese mer om dem og høre musikken deres.

Uansett, vi er to ekstremt store Mainers (som vi kalles), og for oss hadde et liv uten guttene, vært et liv uten mening. Første gang vi møtte dem, falt vi helt for dem, alt var perfekt ved dem, spesielt personligheten! For dere som har møtt dem, vet dere at de er ubeskrivelige! Vi har til sammen møtt guttene 16 ganger.

Her er et bilde fra aller første gang vi møtte dem.

Vi møtte dem på Kirkenær 20.juni. Der fikk vi alenetid med dem i nesten 30 minutter. Det var helt fantastisk! 

Guttene sang også på VG-Lista i Oslo 20.juni. De skal være med på VG-lista i Stavanger på onsdag sammen med mange andre artister. Hvis dere aldri har sett dem live, så er det bare å dra dit. 

I påsken dro vi til Hafjell i to dager for å se guttene på Vinterlyd (en konsertturne i samarbeid med P4 og Kreftforeningen). Den første dagen i Hafjell hang vi med guttene på det hotellet dem lå på. Den andre dagen vant vi en konkurranse, og vi fikk komme backstage. Det var utrolig morsomt å vinne! Der fikk vi vært med dem i ca en time! Da konserten var ferdig, dro vi til hotellet deres. Der fikk vi også hengt med dem en liten stund. Den helgen var altså en drømmehelg for oss begge!

 

Her er et gruppebilde med Camilla og gutta, fra vi var backstage.


 

Her er et bilde av Camilla og Alex. Han er Camilla´s favoritt i The Main Level. 


Her er et gruppebilde av Emilie og The Main Level fra da vi møtte med i Hamar 6.juni.Det er ikke lett å velge en favoritt blandt disse guttene, men Emilie´s favoritt må være Sander!Er du fan av The Main Level? Har du møtt dem før? 

Legg igjen en kommentar!

 

- Emilie & Camilla

Lag din egen Starbucks!


God kveld! I dag har vi laget en supergod karamell frappuccino! Den kan du lage også! Det tar bare noen få minutter, og den er like god som den man kjøper på Starbucks.

Alt du trenger for ca 2 porsjoner er:

♥  Ca 2 cups med isbiter (≈ 5 dl)

♥  1/2 cup med melk (≈ 1,2 dl)

♥  Sterk iskald kaffe (ca 2 ts utblandet med litt vann). Du kan ta mer/mindre kaffe om du vil ha sterkere/svakere kaffesmak

♥  2 ss sukker

♥  3 ts vaniljesukker

♥  En dæsj med Starbucks Caramel sirup (kan også bruke karamellsaus). Husk at det er fort å ta for mye av karamellsirupen! Den er ganske sterk.

♥  Karamellsaus (til å ha på toppen)

♥  Krem (til å ha på toppen)

♥  3-4 ss vaniljeis (glemte å ta det med på bildet!) 

 

Hell alt i en blender, og kjør om til isbitene er passe knust. IKKE FOR LENGE!


 

Hell drikken i en kopp og pynt med krem og karamellsaus på toppen! Håper det vil smake! ♥

- Emilie og Camilla

Smoothie Challenge !


Hei!

Beklager at innlegget kommer litt sent i dag også, men det tok veldig lang tid å laste opp videoen. 

Her er Smoothie Challengen vi filmet i går! Det var utrolig gøy, men det smakte ikke så veldig godt. Håper dere liker den. 

Vi skulle speilvendt videoen, så det er lettere og se hva som står, men vi får prøve å huske det neste gang!

 På bildet ser du ingrediensene vi brukte!
Resultatet av smoothiene, ser det ikke fristende ut?


Kommenter noen challenger vi kan gjøre senere ! :)
- Emilie & Camilla

Videoblogg!


Her er vloggen vi filmet i dag! Håper dere liker den! Vi skal filme en challangevideo i morgen, så STAY TUNED!

God natt! <3
- Emilie & Camilla <3Mart´n!!


God kveld!

Beklager at innlegget kommer så sent, men i dag har vi vært på "by´n" hele dagen, vi bor i en landsby, så byen er ei gate på ca en kilometer.. Vi har hatt det ganske gøy! Vi har filmet litt i dag også, og vi legger ut en vlogg etterpå, men så lenge, her er noen bilder fra dagen!

 

Vi kjørte karuseller og gikk litt rundt på tivoliplassen.

 

Kanskje Camilla skulle vurdere denne frisyren i sommer? Hva syns dere?Da vi begynte å bli litt sultne, stakk vi innom en kinarestaurant. Det var kjempegod mat der, og vi ble egentlig altfor mette!

 

Klokken halv ti kom Kurt Nilsen på scenen. Vi er ikke de ivrigste fansene, men vi snek oss ganske langt frem. Det er jo kjedelig å stå langt bak på konserter! Vi gikk litt før konserten ble ferdig siden det var så kaldt og vi begynte å bli ganske så slitne i beina etter å ha gått hele dagen.

 

Det kom ganske mange på konserten, HER kan du lese mer om konserten hvis du er interresert, og kanskje du kan se om du klarer å finne oss igjen på noen av bildene:)

 

Vi kjøpte oss en ballong! var den ikke søt? Vi spiste heliumet som var inni hahaha. Det funket ikke så veldig bra denne gangen, du kan se video derfra i vloggen som vi legger ut etterpå!

 

Vi kjøpte en håndkrem til 39,- og telys på tilbud til 20,- på nille!


 

 

Nå skal vi kose oss med litt godteri og popcorn, mens vi redigerer vloggen! Vi legger den ut så fort som mulig! 

Håper alle har hatt en super dag! ♥

 

Klem fra Emilie & Camilla ♥
Gleder meg til i morgen!


Heii!

I morgen drar jeg til Emilie, noe jeg gleder meg veldig til! Da kommer vi til å gjøre en #challenge eller to, som vi kommer til å poste her på bloggen. Jeg gleder meg utrolig mye til å filme disse videoene. Vi kommer også til å ha en liten photoshoot med noen kule klær vi kjøpte, da vi var på shopping på mandag! :)) 

I morgen starter også Mart´n her vi bor. Det blir utrolig gøy. Jeg og Emilie skal gå rundt i gatene og på butikker som har supre tilbuder. Kurt Nilsen, Staysman & Lazz, og noen andre artister kommer hit og synger. Kurt Nilsen er ikke helt min stil, men han er en talentfull mann, og for de voksne vil det nok bli veldig gøy! Staysmann & Lazz er råkule da! Så det er bare å ta turen innom for å se på, og kanskje få et bilde eller to med dem :))

I dag har jeg egentlig ikke gjort så mye. bare slappet av og redigert noen videoer fra da jeg møtte #TheMainLevel

Jeg er egentlig veldig spent på hvordan bloggingen blir fremover, siden jeg ikke har blogget før.

Slenger med dette bildet, som vi tok på 10. klasseavsluttningen på torsdag :))

God natt <3

 

- Camilla

Ferske bloggere


Heii! I dag bestemte vi oss for å lage en blogg, etter å ha tenkt på det en god stund.  Vi kommer til å blogge litt av hvert, som hverdagen vår, mote og andre spennede ting vi føler for å dele med dere! Vi skal prøve å legge ut innlegg så ofte som mulig, nesten hver dag. Vi kommer også til å legge ut noen challenge-videoer, så det er bare å komme med tips hvis dere vet om noen bra challenges! 

Les mer i arkivet » Mars 2016 » Februar 2016 » Januar 2016


Hei! Vi er to 16 år gamle jenter fra bondelandet som blogger om hverdagslivet, fangirling og det som passer oss.

For kontakt:
emilieogcamilla@outlook.comhits