FOKUS PÅ NOE ANNET...


Heisann!

I det siste har vi tenkt litt over dette med blogging, og vi har tenkt lenge over hvordan vi skal skrive dette innlegget, for vi har egentlig ikke så veldig mye å si! Men vi har rett og slett tenkt til å ta en pause fra dette en stund, eller slutte, vi vet egentlig ikke helt. Vi får nesten bare se om vi kommer tilbake senere. Det er veldig mange grunner til det, og en av dem er at vi vil heller bruke den siste tiden vår på å fokusere fullt og helt på skole. Nå begynner snart heldagsprøver, og eksamener, samtidig som vi vil legge inn litt ekstra innsats nå på slutten av skoleåret. Ofte tar bloggen mye tid og vi føler at vi ikke kan poste innleggene så veldig sent, og derfor går de noen ganger før lekser, noe som vi alle vet at kanskje ikke alltid er like smart. Vi kommer ikke til å slette bloggen, men vi kommer kanskje tilbake etterhvert! 

Vi har faktisk hatt mange gode minner med å blogge! Vi har blitt kjent med folk gjennom å blogge, og vi har hatt noen innlegg som faktisk har blitt ganske populære (til å være oss, haha). Sånn som Justin Bieber-innlegget, om hva som egentlig skjedde da han gikk av scenen, fikk nesten 2000 lesere! Vi har også vært så heldige og fått hatt giveawayer der vi har kunnet glede dere lesere med forskjellige flotte premier. 

Siden vi er Team BRAZFIT Ambassadører vil vi bare avslutte dette innlegget med at dere må sjekke ut de fine produktene som BRAZFIT.no har! De har gode og morderne treningsklær, som absolutt anbefales! Om du finner noe som faller i smak på denne siden, kan du jo bruke rabattkoden "emilieogcamilla15" for å få 15% rabatt på kjøpet!

 

 

Takk for oss!

 

Klem fra Emilie & Camilla

VINNER AV GIVEAWAY!


Heisann!

Tusen takk til alle som deltok i giveawayen vi hadde i samarbeid med Makeup Revolution! Der en av dere kunne vinne et contour palette og et øyeskyggepalett fra Makeup Revolution helt gratis! Vi trakk vinneren helt tilfeldig, av de som fulgte kravene! Vinneren ble @kristine.t.hagen! Gratulerer så mye! Vi kontakter deg på DM snart!

 

- Emilie og Camilla 

MAKEUP MEKKA


Hei dere!

For et par dager siden mottok jeg en pakke fra Makeup Mekka som jeg bestilte for en uke siden. Jeg tenkte å skrive et lite innlegg om førsteinntrykket mitt av disse produktene. Det var veeeeldig billige produkter på makeupmekka.no, så jeg tenkte at det er verdt å prøve! Jeg bestilte produkter for 229kr som egentlig hadde en verdi på 654kr! 

Jeg bestilte en mascara til 10kr, som jeg ikke har fått prøvd ennå, men hallo? 10 KRONER! Jeg bryr meg ikke om den fungerer bra eller ikke når den er så billig, hahah, kjekt å ha! Jeg bestilte eyelineren og den andre mascaraen i samme «pakke», og jeg vet fra tidligere at denne mascaraen (den svarte) er veldig bra! Jeg liker den veldig godt! Jeg føler faktisk at jeg får lengre vipper av den, i forhold til den jeg bruker til vanlig i hvert fall! Eyeliner fungerer også faktisk ganske bra. Concealeren passet ikke helt min hudfarge, så jeg har ikke brukt den så mye så jeg vet om den holder lenge, men den dekker ganske bra. Highlighteren var veldig god å blende ut, men jeg likte ikke at «glitterkornene» var så store? Det så ikke så veldig naturlig ut på nært hold, men på avstand ser den kjempebra ut! Pudderfoundationen var faktisk veldig god! Jeg valgte den lyseste fargen, men den var faktisk for mørk for meg! Jeg følte at det ble litt flekkete, men den var veldig god å ha på, og jeg ville brukt den ofte om den hadde passet hudfargen min! Kosten var også veldig god! Alt i alt ble jeg fornøyd med det jeg fikk, til tross for at det var så billig! Det var synd at fargene ikke passet, men jaja, sånn går det når man tar sjanser og bestiller på nettet, haha!
Har du prøvd produkter fra Makeup Mekka før?

Isåfall, ble du fornøyd?

 

- Emilie

MIXED UP MAKEUP CHALLENGE


Heisann!

I dag er det tid for ny video! Yeyy! Denne gangen valgte vi å filme inn en Mixed Up Makeup Challenge, og det var utrolig morsomt å spille den inn! Håper den faller i smak! Gjerne abonner på YouTube kanalen HERHusk å sett på full HD på videoen! 

 


 

- Emilie & Camilla 

8 MUST-HAVE APPS


Hei!

Her er noen apper som dere bare må ha! Vi har fått helt dilla på disse appene, så vi tenkte å dele disse med dere! Vi har begge Iphone 6, så det er ikke sikkert alle appene er tilgjengelige på alle mobiler. Spotify -  Hvis du er en av de som bare måå høre på musikk 24/ så anbefaler vi dere til å laste ned Spotify (og kjøpe Premium versjonen til 99,- pr måned! Det er sååå verdt det!). Denne appen er nok en av alle appene vi bruker mest, vi bruker den 24/7 og bare elskeeer den! Du kan enten laste ned gratis, men vi anbefaler virkelig å kjøpe. 

 

Instagram - Dere kjenner sikkert til instagram! Dette er en bilde delings app som vi bruker 24/7! Vi heter @emiliemoseby & @camillahundal99 der, og der oppdaterer vi når det kommer nye innlegg på bloggen! 

 

Shazam - Denne appen har vi hatt en veldig god stund nå, og vi liker den utrolig godt! Hvis du hører en sang du ikke vet hva heter trykker du bare på "Touch to Shazam" så finner dere sangen med en gang! Den er såå utrolig kul, så den anbefaler vi dere virkelig! 

 

VSCO cam - VSCO er en av våre favoritt redigeringsapper! Den har såå mange utrolig fine filtre, og man kan justere lyset på bildene! Inne på appen kan man også kjøpe flere filtere hvis man ønsker det! Denne appen bruker vi veldig mye på bildene våre på Instagram! Den er helt gratis! Så sjekk den ut! 

 

Stickers / Photo Cut-Out - Denne appen er veldig fin om du kjeder deg og bare vil leke deg litt med bilder. Her kan du f. eks. klippe ut hodene til idolene dine og lime dem inn i andre bilder. En veldig lett og morsom app.

 

CocoPPa - Hvis du vil pynte opp litt på mobilen din, er denne kjempefin. Her kan du laste ned alle slags ikoner helt gratis, og lage ord eller bare laste ned en kulere versjon av «Facebook» ikonet. Her finnes det tusenvis av ikoner, og det er bare å prøve seg fram! Vi har brukt denne appen i flere år! (Du ser på bildet nederst at jeg har TML på hjemskjermen min, jeg lastet ned bokstavene fra CocoPPa!)

 

Periscope - En enkel app hvor man kan ha/se på livestream. Veldig gøy!

 

Triva Crack (på norsk) - Dette er et spill som vi har blitt veldig hektet på i det siste! Det er et quiz spill, der du spiller mot enten venner, eller ukjente.

 

 

Bruker du noen av disse appene?

 

- Emilie & Camilla

GIVEAWAY M/MAKEUP REVOLUTION


//samarbeid

Heihei! 

I dag tenkte vi å kjøre i gang en ny giveaway i samarbeid med Makup Revolution, ettersom vi fikk veldig god respons på den første! Dette er ingen aprilspøk! Haha! Denne gangen kan du vinne et contour palette og et øyeskyggepalett fra Makeup Revolution helt gratis! Contour palettet består av tre concealers, anti shine powder og contouring kit. Øyenskyggepalettet består av 32 forskjellige farger! 

Processed with VSCO with hb2 preset

 

Alt du trenger for å delta er å følge @emiliemoseby, @camillahundal99 og @makeuprevolution_norge på instagram og tagge 3-5 venner i kommentarfeltet på bildene våre! Vinneren trekkes søndag 10.April! Gjerne del konkurransen vidre! Håper alle vil delta! 

Delta på begge sitt innlegg for dobbel vinnersjanse! Del gjerne konkurransen videre! 

 

Har du noen spørsmål, bare kommenter nede i kommentarfeltet! 

 

- Emilie & Camilla 

Les mer i arkivet » April 2016 » Mars 2016 » Februar 2016


Hei! Vi er to 16 år gamle jenter fra bondelandet som blogger om hverdagslivet, fangirling og det som passer oss.

For kontakt:
emilieogcamilla@outlook.comhits