VI ER NOMINERT TIL LIEBSTER AWARD


Vi har blitt så heldig å blitt nominert til "Liebster Award" av Ane Karine Estil! Gjerne gå å les bloggen hennes HER og innlegget hennes om "Liebster Award"! Dette er ikke noe store greier som vi har blitt nominert til! Det er bare en hyggelig og morsom nominering som vi bloggere gir til hverandre.  

Reglene for "Liebster Award" er
1. Nevn bloggeren og takk han eller hun for at de nominerte deg. Link gjerne til bloggen til den personen også.
2. Svar på de 11 spørsmålene som personen som nominerte deg skrev.
3. Nominer 11 nye bloggere og link til bloggene deres.
4. Gi dem 11 spørsmål de kan svare på.
5. Gjør de oppmerksom på at du har nominert de.
 

Spørsmålene vi fikk!


Favorittsang/sanger atm?

Camilla: Pillowtalk av Zayn!! Den er såå fin!! 

Emilie: Jeg blir aldri lei Love Yourself av Justin Bieber!


Noe du angrer på å ha kjøpt?

Camilla: Jeg angrer på at jeg har kjøpt en del klær som jeg ikke har blitt fornøyd med når jeg kommer hjem fra butikken, og som bare i skapet! 

Emilie: Det må bli en del klær, og kanskje litt sminke.. noen foundationer og concealere som ikke passer, eller øyenskygger og pudder som ikke lever helt opp til forventningene


Hva bruker du når du sminker deg til hverdags?

Camilla: Mascara, Foundation, pudder, brynspenn, primer, av og til leppestift og blush! 

Emilie: Primer, hydralight/foundation, concealer, contour pudder, blush, dipbrow, eyeliner og mascara!


Har du noen dyr?

Nei!


I hvilke land har du vært i?

Camilla: Sverige, Danmark, Tyrkia et par ganger, Polen!

Emilie: Sverige, Danmark, Tyskland, Spania/Mallorca, Polen:)


Hvorfor startet du å blogge?

Vi startet å blogge fordi vi vil dele det vi har på hjeret med dere!


Favoritt YouTuber/YouTubere?

Camilla: Har veldig mange, men atm er det Tina Mondelia, Celina Karine og Agnes Lovise!

Emilie: Jeg liker like gjerne utenlandske youtubere som Joe Sugg, Caspar Lee, osv, og søteste Tina MONDELIA daa!


Beste app for å redigere Instagrambilder?

Vår favoritt app atm er VSCO! De har såå utrolig fine filtere! 


Instagram, Facebook eller Snapchat?

Instagram! 


Har du noen mål med bloggen?

Egentlig bare å dele det vi mener, og våre opplevelser. Vi har ikke noe mål når det gjelder antall lesere og den slags.


Har du noen søsken?

Emilie: Ingen

Camilla: 2 brødre og 1 søster!

 

Videre nominerer vi! 

http://theresesorenes.blogg.no

http://elinhk.blogg.no/

http://linewt.blogg.no/

http://andrineturoyy.blogg.no/

http://martesveen.blogg.no/

http://nbt.blogg.no/

http://cutiebeauty.blogg.no

http://hasplivet.blogg.no

http://randiannette.blogg.no

http://anneva.blogg.no

http://rebekkaandrine.blogg.no

Spørsmål dere kan svare på:


Favorittsang atm?

Favoritt bloggere?

Hvorfor startet du å blogge?

Favoritt youtuber/youtubere?

Ser du på noen serier?

Favorittappen din?

Beskriv kort drømmedagen din!

Favoritt sminke-merke?

10 Must-haves i livet ditt?

Liker du å reise? Hvor?

Hvor mange timer om dagen tror du at du bruker på mobil/pc etc?

 

 

- Emilie & Camilla

 

 

VINTERLYD: HAFJELLHeisann!

Det ble dessverre ikke noe innlegg i går fordi vi var på Vinterlyd i Hafjell! Det var en dag som vi hadde gledet oss utrooolig mye til! Grunnen til at vi dro dit, var jo selvfølgelig for å se The Main Level. Vi møtte de to ganger denne dagen, selv om det gikk veldig veldig fort! Det var bare oss to og to andre jenter der den første gangen, men en vakt dyttet oss allikevel bort. Før konserten meldte vi oss på en ja nei konkurranse. Vi hadde planer om å vinne en iPad!.. men det gikk ikke helt som vi hadde tenkt... Vi røk ut på første spørsmål! hahah! Etter hvert startet konserten og vi så på The Main Level og FaceTimet med venner som ikke kunne komme dit. Vi møtte de rett før de dro også, men da var det mange flere fans der. Alle løp etter dem bort til bilen hahaha, vi fikk noen kjappe selfies med dem da! Men de ble ikke akurratt så veldig fine! Haha! Laurent holdt på å tryne midt i folkemengden, men jeg tror han ble holdt igjen så han ikke falt i bakken(?). De dro rett til Gardermoen, der noen andre venner møtte dem. Jeg fikk videohilsen av Laurent og Alex av en mainervenn, Laurent sa "Hei Emilie! Du er grunnen til at eg trynte i dag, takk for det" hahahaha. Det var egentlig ikke min skyld, da, men det var litt gøy for det, haha!

 Vi møtte Julie Bergan, Adrian Emilie og noen venner som vi har blitt kjent med gjennom guttene! Alt i alt har vi hatt en super dag, og vi har kost oss masse! 

 

Vi dro hjem etter en fin dag, og stoppet og kjøpte oss pølse, brus og sjokolade. Vi så på bilder og videoer fra dagen på tur hjem. 

 

Har du vært på Vinterlyd konsert i år?

 

- Emilie og Camilla 

7 SECONDS CHALLENGE #2


Heisann! 

I dag er det tid for en ny video! Yeyy! Vi syntes at det var så utrolig gøy å lage en 7 seconds challenge video, at vi bare måtte lage en del 2 også! Det var veldig gøy å spille inn denne videoen, vi fikk oss en god latter! Håper den faller i smak! Gjerne lik og abonner, så blir vi veldig glade!


 

Gjerne kommenter noen challenger, du synes vi burde lage! 

 

Hva synes du?

 

 

- Emilie & Camilla

PÅSKEFERIE


Hei!

Endelig er påsken er her! Det har vi ventet på såå lenge! Fri fra skolen er bare sååå utrolig digg! Sove lenge hver dag, slippe vekkeklokke, og slippe å sminke seg hele tiden! Det dumme er at døgnrytmen blir litt ødelagt.. Men, samma det vel? Haha

I ferien skal vi egentlig ikke gjøre så mye, bare chille! Vi har egentlig aldri dratt på påsketurer eller noe, hvorfor skal vi? Vi liker jo ikke å gå på ski, så vi har ingen grunn til å dra på fjellet, og vi har ingen hytte å dra til heller. Vi liker ikke å lese, så det blir ingen påskekrimbøker på oss heller, haha. Når jeg tenker over det, er vi ganske kresne, det er ikke mye vi liker å gjøre, haha!


 

På Fredag drar vi til Hafjell på Vinterlyd. Siden vi elsker å være på konserter, gleder vi oss utrolig mye! Vi har ventet på denne dagen sååå lenge! Vi skal se The Main Level, og mange andre artister igjen! Hvis dere ser oss, er det bare å komme bort! Vi skal intervjue publikum, gjennom musikklivet, så hvis du ser oss, kom bort, og vi kan intervjue deg! 

Husk å stem på oss på Gullsnutten.no! Vi skrev et innlegg om for noen dager siden, som du kan lese HER

 

 

Hva skal du gjøre i påsken?

 

VINNERE AV GIVEAWAY!


 

Heisann!

Tusen takk til alle som har meldt seg på giveawayene våre! Vi trakk vinnerene helt tilfeldig (av de som fulgte kravene)!

Vinneren av Jack & Jack-billetten er @tasleem00! Yvonne kontakter deg på DM.

Konserten er i Sentrum Scene i Oslo 19.april 2016! Gratulerer, vi håper du koser deg mye på konserten. Vi står ikke for transporten.

 

Vinneren av en Rio jakke i samarbeid med Brazfit er @frida.haugskott!

Gratulerer så mye! Du kan selv velge størrelse og farge. Vi kontakter deg på DM.

 

 

FØLG MEG, KANSKJE DET KOMMER ENDA EN GIVEAWAY SNART!

GOD PÅSKE:)- Emilie & Camilla 

2 GIVEAWAYS !


Hei dere!


 

I dag tenkte vi bare å ha et lite innlegg for å minne dere på de to giveawayene som vi har gående!

I en ene giveawayen har vi i samarbeid med BRAZFIT, og du kan vinne en Rio jakke fra Brazfit, til en verdi av 799,- !

Du kan lese mer om denne giveawayen HER :D

 

I andre giveawayen vår, kan du vinne en Jack & Jack konsertbillett til konserten deres i Oslo i April!

Du kan lese mer om denne giveawayen HER :D

 

VI TREKKER VINNEREN AV BEGGE GIVEAWAYENE PÅ KVELDEN SØNDAG 20.MARS!

Meld deg på så mange ganger du vil!

 

- Emilie Moseby & Camilla Hundal

#GIVEAWAY #KONKURRANSE 

15 TIPS TIL JENTEKVELDEN


INNEHOLDER ANNONSELINK

1. S`MORES! I helgen lagde vi s`mores dipp og Mariekjeks, som du kan lese om i vårt forrige innlegg! Det var sååå godt og utrolig gøy å lage på en jentekveld, som dere kan kose dere med etterpå.

2. Se på en filmklassiker, eller det som var favorittfilmen deres for noen år tilbake! Det er jo alltid koselig å mimre litt med gamle filmer! Kanskje dere kan se på Løvenes Konge, Titanic, Grease, Olsenbanden, Heldiggrisen Babe, High School Musical eller Hannah Montana, hahah!

3. Gjør forskjellige challenger! Dere kan jo ha en whisper challenge, eller finne på kule ting til en 7 seconds challenge. Kanskje dere ogå kan gå på butikken og kjøpe forskjellige ingredienser, og lage en smoothie challenge, eller ha bind foran øynene, og mate hverandre med en skje der det er mat som dere har kjøpt, som den andre personen ikke vet om!

4. Se på serier! Det er sååå mange som liker å se på serier, selv om vi ikke er de om ser som mest på serier... På DENNE nettsiden kan du prøve en gratis måned med serier og en hel masse filmer! Noen serier som vi har hørt at folk anbefaler er Pretty Little Liars, The Vampire Diaries, The Walking Dead, American Horror Story, Friends, osv?

5. Bak en kake, eller lag mat. Dere kan kose dere på kvelden med en kjempegod middag eller en deilig kake, eller kanskje begge deler! Det går også an å bestille en pizza om dere er litt late, og da! 


 

6. Hvis dere er veldig glad i å spille, så kan dere ha en spillkveld sammen! For eksempel brett spill (som Alias eller Venninnespillet), Wii eller PlayStation!

7. Spakveld! Hvis dere ikke har prøvd det enda er det på tide! Legg ansiktsmasker, og agurk på øyelokkene hvis dere ønsker det! Dere kan enten lage deres egne ansiktsmasker eller kjøpe! Stell neglene til hverandre, gi hverandre masasje, ta fotbad, slapp av og skravl sammen mens dere blir pene samtidig! 

8. Dere kan ha byttekveld! Alle jenter har klær som de ikke bruker så ofte! Så hvorfor ikke ha en byttekveld med venninene? Dette er en veldig fin måte å bli kvitt ting du ikke bruker, og heller få skaffet deg nye ting som du har lyst på eller trenger! Det trenger selvfølgelig ikke å være klær, men vesker, sko, smykker og lignende! 

9. Hvis dere er veldig glad i å lage ting eller designe! Så kan dere ta et gammelt klesplagg dere ikke bruker og desgine det om til noe kult! F.eks. en bukse du aldri bruker, kan du jo lage hull i knærne på, eller gjøre om buksa til en shorts! Det er jo veldig kult! Dere kan jo også lage smykker, fotoalbum eller lignende! 

10. Dra på butikken og kjøp inn masse god frukt, og lag en deilig og frisk smoothie som dere kan kose dere med! Det er jo veldig godt nå, som det begynner å bli varmt ute! 

 

11. Ha photoshoot! Sleng på litt sminke, finn en fin bakgrunn og ta noen bilder! Kanskje blir det en nytt profilbilde på Facebook.

12. Frisk luft er noe alle mennesker har godt av! Finn på noe ute, gå tur eller spark ball. Ungdom sitter altfor mye inne med mobil og PC, og trenger frisk luft og trening. Dere kan også gå/dra til treningssenteret, og trene litt der!

13. Bare finn på noe random gøy, som f.eks. å lage hestehale på hverandre med en støvsuger, eller som vi gjorde i helgen, lage sko av brød, hahaha!

14. Spill kahoot! Lag en quiz, spør om ting som har med deltakerene å gjøre, eller gå på gamle facebookinnlegg og spør "hvem av dere har sagt dette?" 

15. Lag en dans til favorittsangen deres! Lær noen kule moves på YouTube, og sett de sammen til en stilig dans!


Håper disse tipsene faller i smak hos dere! 

 

- Emilie & Camilla

GULLSNUTTEN 2016


Heisann! 


Vi hadde satt veldig stor pris på om dere kunne tatt dere noen sekunder og nominere oss til Gullsnutten.no som blir delt ut på NRK 16. April! Dere kan stemme fra Mandag 16. Mars til Fredag 25. Mars kl 16.00! Det er veldig enkelt og helt gratis, og man kan stemme på flere samtidig under flere kategorier! Det eneste dere trenger å gjøre er å gå inn på Gullsnutten.no ( HER ) ! Og skrive inn YouTube kanal navnet vårt " Emilie og Camilla " under Årets Nykommer. 

Del gjerne videre til folk dere kjenner! Da hadde vi blitt veldig glade! Tusen hjertelig takk på forhånd! 

 

- Emilie & Camilla 

S´MORES


Heisann!

Denne helga har vært fin! Vi har egentlig ikke gjort noe, men den har allikevel vært fin. Da vi kom på skolen i dag føltes det ut som vi hadde hatt ferie! Camilla har  sovet hos meg fra lørdag til i dag, og vi var nesten helt sikre på at vi ikke kom til å rekke bussen og komme oss til skolen, men det gikk faktisk overraskende bra! Dette er faktisk første gangen hun har sovet hos, mens det er skole dagen etter! 

På lørdag lagde vi s´mores! Vi har sett at veldig mange har laget det, og det var virkelig på tide at vi også gjort det! Det var såå godt! Vi hadde masse sjokolade i en ildfast form, og marshmallows oppå, og stekte det i noen minutter i ovenen. Vi hadde ikke i noe peanøttsmør som jeg har sett noen har brukt, fordi Emilie ikke tåler nøtter. Vi duppet mariekjeks oppi, da det var ferdig, og det smakte såå godt! Annbefaler dere til å prøve det, hvis dere ikke har gjort det! På lørdag hadde vi også en livechat på periscope! Da lagde vi tøfler av brød! haha! De var faktisk veldig gode å ha på! haha! Periscope appen får dere lastet ned gratis i App Store! Vi lagde også noen YouTube videoer, som vi gleder oss til å vise dere! 

 

Processed with VSCOcam with hb2 preset

 

Processed with VSCOcam with hb2 preset

 

Processed with VSCOcam with hb2 preset


Forresten vi hadde satt veldig stor pris på om dere kan bruke noen sekunder på å stemme på oss på Gullsnutten.no  ( HER ) Det er veldig enkelt og helt gratis! Det dere trenger å gjøre er å skrive inn YouTube navnet vårt "Emilie og Camilla " på Årets Nykommer, eller på den kategorien du synes vi passer under! Tusen hjertelig takk på forhånd! 


 Hva har du gjort i helgen?

 

- Emilie & Camilla 

VINN JACK & JACK BILLETT!


Hei!

Den amerikanske pop-rap duoen Jack & Jack kommer til Norge 19.april for å holde konsert på Sentrum Scene! Nå kan du være heldig og vinne en billett til konserten! Konkurransen foregår på Instagram, skjekk ut @emiliemoseby, @camillahundal99 og @yvonnegudmundsen for å se hvordan du kan vinne!

 


 

Vi trekker en heldig vinner neste søndag, 20.mars.

 

- Emilie Moseby & Camilla Hundal

TODAYS OUTFIT

Jakke: Svea // Genser: KappAhl // Bukse: Only // Skjerf: Cubus

Klokke: Daniel Wellington // Sko: Eurosko

 

 

Jakke: Vero Moda // Genser: H&M // Bukse: ONLY // Skjerf: Cubus // 

Klokke: Daniel Wellington // Sko: Skoringen

 

 

Hva syns du?

 

- Emilie Moseby & Camilla Hundal

WHISPER CHALLENGE


Hei igjen!

I går var det egentlig video-dag igjen, men nettet hadde dessverre forsvunnet..! Vi håper det går bra at videoen kom en dag på etterskudd, og at dere liker den for det, haha. Denne videoen filmet vi for kanskje to måneder siden, men vi har ikke lagt den ut før nå, og jeg syns nesten at det er uvant å se tilbake på det lange håret jeg hadde, nå som det er såå kort! haha.

Uansett, håper dere liker videoen, lik og abonner, og vi vil fortsette å poste video en gang annenhver onsdag!

 

 

Hva syns dere?

 

- Emilie & Camilla


 

INTERVJU MED CIR.CUZ #2


Heisann!

For ikke så veldig lenge siden, intervjuet vi guttene fra Cir.Cuz igjen i samarbeid med Musikklivet! Først ble vi med dem på NRK Super Skolefri som fluer på veggen, deretter gikk vi inn på et annet rom inne hos NRK og intervjuet dem om den nye singelen deres "Casanova". Du kan se videoene lenger ned i innlegget! Vi filmet også en vlogg fra den dagen, som du kan se HER !

 

 
Her kan dere se intervjuet vi filmet med guttene!
 

 

Her er videoen fra vi var med dem "behind the scenes" på NRK Super skolefri! Det var utrolig gøy!

Abonner på Musikklivet på YouTube for å få flere videoer med mange kule artister! Husk å sjekk ut den nye singelen deres "Casanova" på Spotify! 

HER kan du se det første intervjuet vi gjorde med guttene! 

 

Hva synes du?

 

- Emilie & Camilla 
 

20 TING DU IKKE VISSTE OM OSS


Hei!

Nå tenke vi å lage et innlegg om ting som vi tror de fleste ikke vet om oss, sooo, lets just start! 

Processed with VSCOcam with a6 preset

10 TING DU KANSKJE IKKE VISSTE OM EMILIE:

1 Jeg liker kaktuser. Hittil har jeg bare tre små kaktuser i vinduet, men det vil nok bli flere. 

2. Jeg ELSKER Justin Bieber, og har vært Belieber i ca 5 år.

3. Jeg liker å ta bilder, av alt mulig egentlig! 

4. Jeg hater maur!! Er livredd dem!

5. Favoritt faget mitt på skolen er naturfag!

6. Elsker kinamat! Det er såå utrooolig godt! Jeg liker best de sterke rettene! 

7. Da jeg var yngre var jeg utrolig stor fan av Hannah Montana, hun betydde alt for meg, og hun var livet mitt! hahah! 

8. Jeg digger Joe Sugg, og Caspar Lee! Jeg ser noen ganger på dem hvis jeg kjeder meg. 

9. Jeg liker å se på alle slags dokumentarer, fremfor serier og andre filmer. 

10. Elsker å sminke meg! Jeg gjør det hver gang jeg kjeder meg! 

 

10 TING DU KANSKJE IKKE VISSTE OM CAMILLA:

1. Hater å lese bøker! Sovner hver gang! 

2. Jeg er redd for edderkopper! haha!! De er så ekle! 

3. Er veldig glad i å snakke med folk i mobilen, skype eller facetime. 

4.Jeg elsker mat!! Men hater sterk mat! 

5. Jeg har gått på håndball i ca 2 år! 

6. Når jeg var yngre var jeg helt gira på High School Musical! 

7. Jeg er veldig glad i å danse! Men kan ikke akuratt påstå at jeg er så flink.. haha! 

8. Jeg elsker buksene fra Cubus!! De er så behagelige, og uuutrolig gode å ha på! 

9. Når jeg kjeder meg, er jeg alltid på mobilen, og går i kjøleskapet for å se om det er noe godt å spise på! 

10. Favoritt fargen min er baby rosa! 

 

 

Var det noe nytt her, som du ikke visste fra før?

 

Bør vi ha flere innlegg som dette?

 

 

- Emilie & Camilla

GIVEAWAY m/ BRAZFIT !


//samarbeid

Hei!

Nå har vi vært så heldige at vi har fått lov til å ha en konkurranse i samarbeid med BRAZFIT, der du kan vinne en valgfri Rio treningsjakke til en verdi av 799,-!

Sjekk ut instagramene våre @emiliemoseby (HER) og @camillahundal99 (HER) for å vinne!


 

Alt du trenger er å følge @emiliemoseby, @camillahundal99 og @brazfit på Instagram, skrive hvilken farge du vil ha, og tagge 2-3 venner i kommentarfeltet på bildene!

Vinneren trekkes torsdag 20.03.2016 !

Om du ønsker en liten påskegave i postkassen i påsken, meld deg på! :D

 

Gjerne lik BRAZFIT sin side på Facebook HER, og sjekk ut nettsiden deres www.brazfit.no for superkule treningsklær!

Om du finner noe annet som faller i smak på nettsiden, kan du jo bruke rabattkoden "emilieogcamilla15" og få 15% rabatt på kjøpet!

 

Er det noe du lurer på, er det bare å kommentere!

 

 

Har du meldt deg på konkurransen?

 

Har du prøvd noen produkter fra BRAZFIT før?

 

 

- Emilie & Camilla

VINTERLYD I GJØVIK


Heihei! 

I går var vi på vinterlyd i Gjøvik, som sagt! Det var sykt gøy, men utrolig kaldt! Vi møtte noen venner, og blant annet Morgan Sulele, Staysman & Lazz, Julie Bergan og The Main Level da de skulle dra, men vi fikk ikke bilde! Det var så godt å få møtt dem igjen, selvom det gikk uuutrolig fort! Vi møtte også Sigurd fra Catching Cooper (som vi har skrevet et innlegg om tidligere, som du finner HER)! Det var sykt gøy! Hadde virkelig ikke forventet at vi skulle treffe på han! haha! Det morsomste var at han kjente oss igjen!

 

 

 

 

 

 

 


Bytta ansikt med Morgan på snap! haha! Favoritt bilde mitt med han!

 

 


 


Har du vært på Vinterlyd i år?

 

- Emilie & Camilla

 

BILDEDRYSS // THE MAIN LEVEL


Heihei!

Nå som vi ikke har møtt The Main Level på en stund, og ikke fått tatt ordentlige bilder! Så tenkte vi å ha en liten trowback, siden vi savner dem såå mye, og vi får ikke blogget i morgen pga vi skal på vinterlyd! Gjerne kom bort til oss hvis du ser oss! 

Første gangen vi møtte guttene! Når de varmet opp for Isac Elliot i Oslo Spektrum i Desember 2014! 

 

I Hafjell i fjor vant vi backstage! Det var første gangen vi møtte The Main Level ordentlig! Det er sååå savn!!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Har du møtt The Main Level?

 

- Emilie & Camilla

 

Les mer i arkivet » Juli 2017 » Mai 2016 » April 2016


Hei! Vi er to 16 år gamle jenter fra bondelandet som blogger om hverdagslivet, fangirling og det som passer oss.

For kontakt:
emilieogcamilla@outlook.comhits