RUT & CIRCLE


// inneholder annonselink

Hei!

Vi har ikke så mye å skrive i dette innlegget, men vi må bare si at vi er in looove med denne nett siden! Sjekk den ut HER !

 T-SHIRT, 137,-  HER  //  JAKKE, 319,-  HER  //  LEGGINGS, 319,-  HER  //  JEANS, 319,-  HER  //  

SOLBRILLER, 105,-  HER  //  SKJØRT, 426,- 298,-  HER

 

Hva syns du?

 

- Emilie & Camilla

 

 

VINNER AV GIVEAWAY


Hei!

Takk til alle som meldte seg på giveawayen i samarbeid med Makeup Revolution! Det var overraskende mange som meldte seg på! (Takk til Therese Sørenes som ga oss en liten shoutout ang giveawayen) Vi trakk helt tilfeldig og vinneren av øyeskyggepalettet "Flawless" og øyenbrynskittet fra Makeup Revolution ble @kaia.emilie på instagram! Gratulerer! Vi kontakter deg på DM snart! Til dere som ikke vant, det kommer en lignene giveaway om ikke lenge, så stay tuned! 

 

 

- Emilie & Camilla

 

VINTERLYD


Heisann!

Som en del av dere sikkert vet, har det vært Vinterlyd i Bergen i dag! Vinterlyd er en gratiskonsert der flere av landets beste artister reiser rundt i Norge, for å samle inn penger til kreftsyke folk, i samarbeid med Kreftforeningen og P4. På onsdag (2.mars) er det vinterlyd i Gjøvik, og der kommer vi til å være! Vi skal også til Hafjell! Hvis noen av dere ser oss, så er det bare å komme bort å si hei! Vi har vært på noen vinterlyd konserter før! Det er et sykt bra opplegg, med mange flinke artister hvert år!

Vinterlyd kommer til 7 forskjellige steder i år! Og HER kan dere se hele reise ruten dems, og alle artistene som skal opptre! 

 

 

Har du vært på vinterlyd før?

Skal du på Vinterlyd i år?

 

- Emilie & Camilla 

COOKIE MONSTER CUPCAKES


Heisann! 

I dag har vi baket cupcakes hos Emilie! Det var utrolig gøy, men det tok veldig lang tid! haha! Siden moren til Emilie har bursdag i dag, tenkte vi å lage noen cupcakes for å overrakse henne! Vi bestemte oss for å lage noen vaniljecupcakes med sjokolade biter inni! Med topping som coockie monsters! Vi har sett veldig mange lage dem, derfor fikk vi utrolig lyst til å lage det selv. Vi fant oppskriften til vaniljecupcakesene i cupcake boken til Manuela! Vi fant oppskriften på toppingen i en annen cupcake bok vi hadde! Her ser dere resultatet! 

 Her er boken til Manuela som vi brukte, DEN ER VELDIG BRA, OG VI ANBEFALER DEN PÅ DET STERKESTE om du vil ha supergode cupcakes!

 

Først fant vi frem alle ingrediensene vi skulle bruke, og fulgte fremgangsmåten som sto i boken. Vi blandet/vispet sukker og smør, og tilsatte etterhvert resten av ingrediensene!

 

 

Til slutt helte vi litt røre i hver cupcake-form, og stekte de på 200 grader!

 

 

Etter at cupcakene var stekt, begynte vi på frostingen som skulle være på toppen! Vi tilsatte blå konditorfarge i litt av blandingen, og hadde den i en plastikkpose med en stjerneformet tupp!

Som øyne brukte vi hvit frosting og brun marsipan. I munnen på monsteret hadde vi mini Safari-kjeks!

De så kanskje ikke helt perfekte til slutt, men gode var dem i hvert fall!

 

 

Hva synes du?

 

Har du laget cookie monster cupcakes før?

 

 

- Emilie & Camilla 

VLOG 19.02.16


Heihei!
Her er vloggen vi filmet på fredag da vi var i Oslo! I samarbeid med musikklivet fikk vi intervjue guttene fra Cir.Cuz, og henge litt med dem på NRK Super skolefri! Det var utrolig gøy! Senere tok vi t-banen til sentrum, og hentet en giveaway hos Makeup Revolution sin pop-up store på Oslo City! Gjerne meld dere på hvis dere ikke allerede har gjort det! Håper dere liker denne vloggen!
 


Hva synes du?

Har du meldt deg på giveawayen?

 

- Emilie & Camilla 


 

HOLIDAY


Heihei!

Nå er det vel på tide med et av disse innleggene igjen! Vinterferien er her, og godt er det! Sove lenge, slippe å sminke seg hver dag, men la huden få puste ordentlig ut!  Vi kan bare gå rundt og døse hele dagen, eller ta det chill og besøke venner! Uheldigvis har vi masse lekser til etter ferien, og derfor er vi nødt til å jobbe litt med de i ferien! Men vi skal ikke klage! Det er bedre med en 1 time med lekser om dagen, enn 10 timer! 

Det har vært så utrolig godt å sove ordentlig ut etter den travle helgen! I morgen kommer Emilie til meg, for å laste opp vloggen som vi filmet på fredag, fordi wifien til Emilie streika! Haha, så hun holder på å dø! Stakkars! På torsdag skal jeg til Emilie, og bake cupcakes, fordi moren til Emilie har bursdag den dagen. Vi legger kanskje ut oppskriften her på bloggen, om kakene bli gode! Haha! Ellers har vi ingen spesielle planer, og det er så digg! Bare ligge hjemme i senga, og ikke gjøre en shit! Men det hverste er at ferien går så utrolig fort! og vipps så er det skole igjen! 

 

Processed with VSCOcam with hb2 preset


Gjerne legg oss til på snapchat "emilieogcamilla", vi kommer til å være litt aktive der i ferien!

 

Hva skal du gjøre i ferien?

- Emilie & Camilla

GIVEAWAY FRA MAKEUP REVOLUTION


//samarbeid

Hei!

Vi har vært så heldige at vi har fått lov til å ha en konkurranse i samarbeid med Makeup Revolution Norge! Der dere kan vinne en populær øyeskyggepalett og øyenbrynskit fra Makeup Revolution helt gratis! 

Processed with VSCOcam with a6 preset

Øyenskygge i fargen Beyond Flawless, veldig pigmentert og sitter lenge!

Øyenbrynspalett i fargen fair to medium, et veldig populært produkt!

 

Alt du trenger for å delta er å følge @emiliemoseby, @camillahundal99 og @makeuprevolution_norge på instagram og tagge 3-5 venner i kommentarfeltet på bildene våre! Vinneren trekkes søndag 28.februar! Håper alle vil delta! 

Delta på begge sitt innlegg for dobbel vinnersjanse! Del gjerne konkurransen videre! 

 

 

- Emilie & Camilla

SVAR PÅ SPØRSMÅLSRUNDEN !


Hei!

Denne helgen har vært utrooolig travel, og vi har ikke rukket å skreve noe som helst på bloggen, men nå er vi tilbake! Haha. På fredag var vi i Oslo og i går var vi i Hamar på The Main Level konsert! Vi var der 7 timer før konserten for å sikre oss en ok plass foran scenen, og vi kom på 2. rad! Men folk som kommer leeenge etter oss, og som sniker i køen, plager meg veldig, veldig mye, for å være helt ærlig, og det er jeg ikke alene om heller! 

Uansett, før helgen la vi ut et innlegg hvor dere kunne spørre oss om spørsmål, noen kommenterte her, mens andre kommenterte på facebook! Vi svarer litt fra begge steder!

 

Hvor lenge har dere vært fan av The Main Level?

- Siden desember 2014! 

 

Beste med å blogge?

- At dere tar dere tid til å lese det vi skriver, og at vi kan glede dere med giveawayer (som det kommer til å komme noen få av i den nærmeste fremtid!)

 

Flaueste dere har gjort foran gutta?

-  Da jeg (Camilla) tryna foran Alex i Hafjell i fjor! Det var sykt kleint! haha! 

- Jeg vet egentlig ikke, kanskje da jeg (Emilie) skrek Sander rett i ansiktet i Hafjell i fjor fordi jeg fikk sjokk da han kunne hele navnet mitt, hahaha, så kleint, men han har helt sikkert glemt det nå, får jeg håpe!

 

Beste minne med gutta?

- Har så mange fine minner med dem! Alle backstagemøtene med dem! Å ha alene tid med dem er jo det beste! 

 

Hva er det beste dere har gjort med hverandre?

- Kanskje å dra på tur sammen til Bergen i fjor sommer, eller bare de gangene vi har sovet hos hverandre, og ledd så mye at vi nesten ikke har klart å stått opp dagen etter fordi vi har vært så støle i magen, hahaha!

 

Skal dere på ferietur i sommer?

- Ikke som vi vet om enda! 

 

Beste minnet deres?
- Vi har veldig mange fine minner! Alle møtene med The Main Level! Og da vi var en uke i Bergen i fjor sommer! Det var såå koselig! 


Favoritt sang ?

- Har veldig mange favoritt sanger, men den jeg (Camilla) har hørt mest på er PILLOWTALK! Den er sååå bra! 

- Enig med Camilla, men jeg eeeelsker også alle sangene til Justin Bieber!!! 


Favoritt fag på skolen ?

- Camilla: Har ingen favoritt fag, men hvis jeg må velge så må det bli Naturfag!

- Emilie: Helt enig! På ungdomsskolen var det kanskje samfunnsfag, men nå som vi ikke har det lenger, ligger naturfag på første plass hos meg og!Hvor mange ganger har dere møtt gutta ?

- Vi begge har møtt dem 32 ganger tilsammen! Vi møter dem alltid sammen, haha.

 

Hva gleder dere dere mest til fremmover?

- Dra rundt å stalke forskjellige kjendiser, og dra på masse konserter! 

 

Liker dere ost?

- Ja! Bare Norvegia! Den er best! haha. 

 

Cola vs Pepsi?

- Pepsi helt klart! 

 

Mads vs Bjarte vs Phillip?

- Camilla: Går ikke ann å velge! Alle tre er fantastiske! 

- Emilie: BJARTEBJARTEBJARTE! HAN ER VERDENS BESTE <3<3<333<<33<3<3<3<3<3

 

Mista øyenbryna som dere ikke kunne tegne på eller leppene?

- Mista øyenbryna! haha! 

 

Hva er deres største drøm?

- Å bli store bloggere! Det hadde vært så utrolig gøy! haha! Og gifte oss med The Main Level, hahaha, men det må nok forbli en drøm.

 

Når er neste gang dere ser gutta?

- I Hafjell på vinterlyd, så lenge dem ikke kommer på et suprisebesøk til Oslo før det.

 

 

- Emilie & Camilla 

SNART VINTERFERIE


Heihei!

Nå er det endelig snart vinterferie! Bare én dag igjen! Det er litt ekstra gøy for oss og kunne gni det inn til de som allerede har hatt ferie, og skal på skolen til uka, haha!

Til helga skal vi på konsert med Isac Elliot i Oslo Spektrum. Det begynner å bli veldig lenge siden sist vi så han, så det skal bli gøy å endelig se han igjen! Mens vi er i Oslo skal vi også shoppe litt og bare ha det gøy! Vi har jo ikke vært i Oslo siden The Main Level konserten 6.desember. Det er jo en liten stund siden, så vi begynner å kjenne abstinensene komme! Hahah, nå er det virkelig på tide med en Oslotur. Jeg må også ta med at jeg skal ENDELIG møte min aller første internettvenn som jeg har kjent i 1 1/2 år, for første gang i morgen! Jeg gleder meg sååå mye til å møte henne!! Vi tenkte kanskje å lage en vlog fra denne dagen, siden vi skal gjøre så mye! 

På lørdag skal vi se The Main Level igjen i Hamar! Vi har veldig på følelsen av at vi ikke møter dem, siden Hamar Kulturhus har sagt at det ikke vil være muligheter til å møte dem der, men vi får se hva vi finner på, haha.

Vi har egentlig ingen flere planer for ferien. Vi skal besøke hverandre en dag og bake en kake, eller cupcakes, siden moren til Emilie snart har bursdag! Ellers skal det bli godt og bare nyte ferien og slappe av! Hvis dere har noen tips til hva vi kan gjøre i ferien, så bare kommenter under! 

  

Hva skal du gjøre i ferien?

 

- Emilie & Camilla 

SPØRSMÅLSRUNDE


Hei!

Nå er det veldig lenge siden vi hadde en spørsmålsrunde! Vi vil gjerne svare på spørsmålene deres! Bare kommenter noe du lurer på om oss eller hva som helst annet, så svarer vi på noen spørsmål i et nytt innlegg om noen dager ! :D

 

 

- Emilie & Camilla

 

 

FAVORITE MUSIC #3


Hei!

Me gusta disse sangene atm. Hvis du du begynner å bli lei spillelisten din, kan du sjekke ut noen av disse sangene hvis du ikke allerede har gjort det! Det er disse sangene vi har på repeat om dagen! Håper dere får noen tips ut i fra dette innlegget, og gjerne kommenter dine favoritt sanger! Vi setter stor pris på å få tips fra dere også. 

 

ZAYN - PILLOWTALK 

Charlie Puth - One Call Away

One Direction - If I Could Fly

Catching Cooper - Firefly

Freddy Kalas - Feel Da Rush

Tungevaag & Raaban, Charlie Who? - Russian Roulette

Adele - When We Were Young

Suite 16 - Anna-Lee

CLMD, Astrid S - Dust 

Innertier, Katastrofe - Si ja!

 

 

 

 

 

- Emilie & Camilla

WEB FAVORITES


INNEHOLDER ANNONSELINK

Heihei!

I det siste har vi sett på klær fra Rut&Circle, og de har sååå mye fint! Alle klærne nedenfor er hentet fra Rut&Circle sin nettbutikk som du finner HER !! De har både dyre, og overraskende priser! De har også salg på noen varer, så sjekk det ut! 

Nancy Jacket, 533,-  373,- // Price kate bomber jacket, 426,- // Jane bf stressed jeans 319,- // Prince Frances blouse, 212,-  , 148,- // Lisa Blouse 159,-  111,- // Hanne Girlfriend Jeans  426,-  298,- 

 

Hva synes du?

Liker dere klærne til Rut&Circle? 

 

- Emilie & Camilla 

UNGDOMS-OL I LILLEHAMMER


Hei!

I dag har vi vært i Lillehammer på konsert!! Nå om dagen er det Ungdoms OL der, og da har de konserter med forskjellige artister! I dag var det blant annet Morgan Sulele, Innertier, Pumba og The Main Level som sang! Grunnen til at vi dro dit var så klart for å se The Main Level! Vi kom dit ca klokka 12, og møtte noen venner! Etter litt, gikk vi og snoket litt rundt om kring, og plutselig møtte vi på Sander! Vi fikk ikke noe bilde eller noe, siden den ene vakten ba oss om å gå, men vi fikk da sagt Hei!

Vi gikk og kjøpte oss en pizzaslice på en café for å få varmen, og noe mat i magen. Etter vi hadde spist opp, gikk vi ut og stilte oss i køen igjen.. Vi hadde allerede stått i køen noen få ganger mens vi var der, men siden det var så lite folk, gikk vi bare ut igjen, haha. Den siste timen før vi ble sluppet inn, sto vi køen sammen med noen venner:)

Etter vi hadde kommet inn, gikk det ca en time før Morgan Sulele, Innertier og Pumba kom på scena og sang mange sanger! Etter dem var ferdige, kom The Main Level, ææææ! Hahah! De var sååååååå flinke, så klart?! det er de alltid! Vi har jo ikke sett dem på over 2 måneder (noe som er veldig mye når det gjelder oss!). Derfor var det ekstremt bra å se dem igjen! Vi fikk ikke møtt dem ordentlig denne gangen, men allikevel har det vært en finfin dag! Dette er faktisk første gangen noensinne vi har vært på en konsert av dem, uten å møte dem! På tur hjem, gikk vi innom McDonalds, men vi snudde da vi så deeeen lange køen, og gikk heller til Esso for å kjøpe en pølse!

Nå har vi kommet trygt hjem igjen, med en hes stemme og dotter i ørene, haha, mens guttene er i Hønefoss på dagens andre konsert! Håper de som er i Hønefoss koser seg masse!

 

{

 

 

 

Det ble ingen vlog i dag, men kanskje vi lager det 19.februar da vi skal på Isac Elliot-konsert!

 

Var du i Lillehammer eller Hønefoss?

 

 

- Emilie & Camilla

ROMMET MITT #2


Hei! For en liten stund siden viste jeg dere litt av rommet mitt, og i dag vil jeg gjerne vise dere resten (i hvert fall av det som er verdt å se, haha)! Det forrige romomvisnings-innlegget kan du se HER om du ikke har sett det før ! :)

 

Processed with VSCOcam with hb1 preset

 

Processed with VSCOcam with hb1 preset

Her er gresset med vasen som jeg kjøpte på Kremmerhuset for en uke siden ! :)

 

Processed with VSCOcam with hb1 preset

Jeg har all sminken jeg bruker daglig i et smykkeskrin fra nille!, og det jeg ikke får plass til i boksen, har jeg ved siden av, haha.

 

Processed with VSCOcam with hb1 preset

I dag har jeg fått en ny kaktus! Jeg har skjønt at mange gir kaktusene sine navn, men den nye kaktusen min har ikke noe navn ennå! Har du et forslag? Hahah.

 

Hva syns du?

 

 

- Emilie

ENDELIG SKJER DET IGJEN !


Heisann! 

I dag har vi vært på skolen, som vanlig! I morgen er det endelig helg, igjen! Helt sykt å tenke på hvor fort ukene egentlig går! Nå er det kun 2 dager igjen til vi ser The Main Level igjen! yeyyy ENDELIG! Vi drar til Lillehammer for å se dem + noen andre artister som skal opptre på Ungdoms OL. Det begynner å bli en stund siden vi har sett dem nå! Forrige gang vi så/møtte dem var på Release konserten deres 6.desember, på Sentrum Scene i Oslo. Så det skal bli godt å få sett dem igjen! Vi håper jo så klart at vi møter dem også i helga, men det er jo ikke sikkert at vi gjør!

Helga etter skal vi også se dem! I Hamar kulturhus! Og den 19.februar drar vi på Isac Elliot konserten i Oslo Spektrum! Det vil si to forhåpentligvis fantastiske, men travle helger på hverandre!

 

Processed with VSCOcam with m5 presetVil dere at vi skal lage en vlog fra Lillehammer, eller bare skrive et innlegg om hvordan dagen har vært og ta med bilder?

 

Skal du på ungdoms OL?

 

 

- Emilie & Camilla

 

 

 

 

NOT MY ARMS MAKE-UP CHALLENGE #2


Hei!

Beklager sent innlegg, men videoen hadde lyst til å bruke litt ekstra lang tid på å laste opp i dag! :)

Her er vår del 2 av Not My Arms Make-Up Challenge! Mange likte vår første video der Camilla satt bak og sminket Emilie, så vi lagde en video som var motsatt, der Emilie satt bak og sminket Camilla. Håper dere liker den! Lik og subscribe på kanalen for flere videoer annenhver onsdag :D Kommeter gjerne hva slags videoer dere vil se at vi gjør, for vi går snart tom for ideer, haha!

 

Hva syns dere? Likte dere videoen?

 

- Emilie & Camilla

#Challenge #makeup

BEST FRIENDS


Heisann! 

Som noen av dere kanskje vet så har vi vært bestevenninner snart i 14 år! Vi ble kjent med hverandre da vi var 3 år gamle, i barnehagen! Det er helt sykt å tenke på, at vi har klart å holde ut med hverandre så lenge! haha! Vi har hatt så utrolig mange gode og morsomme minner sammen, som vi aldri kommer til å glemme! Vi har vært på flere hotellturer sammen, og mange, mange konserter! Vi har møtt veldig mange kjendiser sammen, og det er jo det vi liker mest her i verden! Dra rundt og leve fangirllivet! Sommeren 2015 var nok den morsomste sommeren vi har hatt sammen! Da vi dro til Bergen i 1 uke, og dagen etter vi kom hjem, dro vi til Kragerø i 1 uke også! 

Grunnen til at vi er så utrolig gode venner må vel være fordi vi tenker nesten alltid likt, og vi har alltid samme interesser og meninger! Vi diskuterer eller krangler så godt som aldri! Vi har jammen ikke hatt mange diskusjoner på disse 14 årene! 

Hvor lenge har du og din beste venn vært venner?

 

 

- Emilie & Camilla 

VALENTINE TIPS


Heihei!


Bilde fra Google


Nå er det ikke lenge til Valentine`s day! Nå tenkte vi å komme med noen tips, som du kan gjøre for noen du er glad i, og som ikke trenger nødvendigvis ikke å koste noe særlig for deg! 

 

1. Overraks han/hun med frokost på sengen! Det er noe alle liker. 

2. Lag favoritt middagen hans/hennes. Overrask han/hun når han/hun kommer hjem fra jobben med ferdigdekket bord, med forretten klar på tallerkenen.

3. Skriv et brev til den du er glad i. 

4. Kjøp blomster og/eller en sjokolade! 

5. Gjør klart et varmt badekar, med blomster og telys. (mest for samboere)

6. Ta med hverandre på kino. 

7. Lag en kake! For eksempel bak en Brownies, pakk den inn i en søt innpakning og gi til henne/han

8. Alenetid, borte fra alle andre! Dra bort, til et sted der det kun er dere to, og dere kan snakke om akkurat hva dere vil.

9. Cafe! Har du penger til overs, kanskje du vil spandere en lunsj og en kakebit på daten din?

10. Se på en romantisk film med han/henne i stua til en av dere!

 

 

Har du en valentine?

 

Hva gjorde du sist valentines day?

 

- Emilie & Camilla 

SHOPPING


Heihei!

I dag har vi vært i Elverum og shoppet det vi har gått tom for og det vi trenger! Vi spiste på Big Bite, noe som alltid er en like morsom opplevelse! De folkene som jobber på Big Bite i Elverum er seriøst de kuleste og morsomste folkene vi har møtt på lenge. De er utrolig imøtekommende og behandler alle kundene likt ved å kalle alle "vennen" eller "jenta mi", hahaha. De er søte da, haha! De har veldig god mat der, og den er veldig billig, noe som er veldig bra! Den er jo ikke usunn heller, så anbefaler virkelig å spise på Big Bite, i hvert fall i Elverum ;) De har sandwich, wraps og salater, og dressingen deres er jo utrolig god?! Har du dårlig tid, er det et veldig godt alternativ å stikke innom Big Bite, du får maten utrolig fort! Vi blir nok faste kunder hos BigBite hver gang vi er i Elverum!

Lik Facebooksiden til Big Bite Elverum HER !

 

Vi har kjøpt noen livsviktige ting i dag som bukse, hårstrikker og forskjellig sminke! Vi kjøpte også en falsk plante og en vase på Kremmerhuset! Var den ikke stilig?

 

 

Har du vært på Big Bite i Elverum?

 

Hva syns dere?

 

 

- Emilie & Camilla

BRAZFIT FAVORITES #2


//samarbeid

Heihei!

  

Power Blue Camo Tights (HER) 899,-  // Power Marvel White Tights (HER) 899,-  // Lime jakke (HER) 799,-  // Friburgo Green Jacket (HER849,-

 

Hvis du ønsker å kjøpe noe frawww.brazfit.com kan du jo også bruke rabattkoden «emilieogcamilla15» som gir deg 15% rabatt på kjøpet!

 

 

Hva synes du om klærne?

 

- Emilie & Camilla

DAGENS OUTFITJakke: Svea

Genser: Gant

Bukse: Cubus

Sko: Eurosko

 

Jakke: Vero Moda

Genser: ONLY

Bukse: ONLY

Sko: Ilse Jacobsen

 

 

Hva synes dere?

 

- Emilie & Camilla

REBECCA STELLA


Hei!

// inneholder annonselink

I dag har vi samlet sammen våre favoritter fra Rebecca Stella! De har utrolig mye fint i nettbutikken deres som dere finner HER ! Her får du kjøpt både sminke og klær til en billig penge! Vi har ikke prøvd produktene, men de ser veldig bra ut!Hva syns du?

 

Har du prøvd produktene til Rebecca Stella?

 

 

- Emilie & Camilla

MAKE UP MUST HAVES!


Hei!

Nå følte vi virkelig for å dele våre makeup must haves med dere! Siden minnekortet på kameraet er fullt og vi ikke fikk tatt bilder av våre produkter, tok vi heller noen bilder fra Google!


MAYBELLINE LASH SENSATIONAL: 

Denne mascaraen er virkelig en stor favoritt! Jeg kan vikelig ikke forlate huset uten å ha den på! Den er veldig lett å påføre og blir seendes naturlig ut på vippene! Den holder veldig bra. Det beste med den er at du ikke blir svart over/under øynene! Du får kjøpt den på de fleste butikker. Blant annet Cubus og H&M. 


ProEXR File Description
=Attributes=
channels (chlist)
compression (compression): Zip
dataWindow (box2i): [0, 0, 2047, 2047]
displayWindow (box2i): [0, 0, 2047, 2047]
lineOrder (lineOrder): Increasing Y
nuke/full_layer_names (int): 0
nuke/node_hash (string):

MAC LIPSTICK DIRTY ORANGE NUDE: 

Jeg bare elsker Mac sine leppestifter! Denne leppestifen er en stor favoritt! Den sitter utrolig godt på leppene, og går ikke så lett bort! Man får heller ikke en «ring» eller «skille» etter å ha hatt den på en stund. Denne anbefaler jeg dere! 

 
MAC PRO LONGWEAR CONCEALER: 

Jeg bare digger denne concealeren fra Mac! Den dekker utrolig bra! Det sies at den er vannfast, og det er utrolig bra! Den er heller ikke tykk eller tung på huden, noe som er veldig positivt. Fargen er også veldig naturlig, i hvert fall på min hud, og det ser nesten ikke ut som man har på concealer, kun en fin hud!

 

ANASTASIA DIPBROW POMADE:

Denne er sååå fantastisk! Før brukte jeg alltid øyenbrynspenn, men etter jeg prøvde Anastasias dipbrow, ble jeg bare heelt forelsket i den! Den sitter på veldig lenge, om jeg ikke fjerner den på kvelden, er den så godt som like fin dagen etter! Fargene er veldig naturlige, og man kan få brynene til å se veldig naturlige og fyldige ut med denne.

 

 

LORÉAL TRUE MATCH FOUNDATION:

Av alle foundationene jeg har prøvd, må dette være den beste! Den dekker utrolig bra og holder godt og lenge. De har ingen farge som matcher huden min helt perfekt, men jeg elsker den allikevel! Anbefales virkelig å prøve.

 

 

Hva er dine 5 makeup must haves?

 

Har du prøvd noen av disse produktene?

 

 

- Emilie & Camilla

BRAZFIT FAVORITES


Hei!

// Samarbeid

Her er våre favoritter fra våre samarbeidspartnere, Brazfit!

Grønn jakke (HER) 799,- // Rosa genser (HER) 449,-  //  Tights (HER) 899,-  //  Capribukse (HER) 499,-

 

Hvis du skal kjøpe noe fra www.brazfit.com kan du jo også bruke rabattkoden «emilieogcamilla15» og få 15% rabatt på kjøpet!

 

 

Hva syns du om klærne?

 

Har du noen klær fra Brazfit?

 

 

- Emilie & Camilla

Les mer i arkivet » Mars 2016 » Februar 2016 » Januar 2016


Hei! Vi er to 16 år gamle jenter fra bondelandet som blogger om hverdagslivet, fangirling og det som passer oss.

For kontakt:
emilieogcamilla@outlook.comhits