CATCHING COOPER


Hei igjen, kjære lesere!

Her om dagen var vi litt rundt og snoket på nettet og plutselig kom vi over noen gutter som kalte seg Catching Cooper, og at disse guttene hadde nettopp kommet ut med en ny sang! Vi klarte ikke å la vær å sjekke ut disse guttene, som også har blitt kalt «Trondheim´s svar på 1D»! Etter å ha hørt den nye låten «Firefly» kun én gang, hadde den virkelig festet seg på hjernene våre, og nå går den på repeat 24/7!! Den er sååå fengende! Vi digger også en annen sang av dem, «Radio» (spesielt Radio Hayden Remixen!).

Med en gang vi fant dem tenkte vi bare «det her kan da vel ikke være noe spesielt bra..» siden vi aldri hadde hørt om dem eller noe, men vi ble egentlig ganske sjokkerte begge to da vi begynte å spille av musikken deres. HALLO! DE GUTTA ER BRA! SJEKK DEM UT! 

 

 

De er fire gutter på 23 år fra Trondheim, Robin, Kristian, Jo og Sigurd (fra Otta). De spiller instrumenter og synger selv. Den nye sangen «Firefly» som kom ut for bare noen få dager siden, handler om å ha noen å være glad i som kan lyse opp veien gjennom vanskelige tider. Et viktig budskap, spør du meg!

Navnet «Catching Cooper» kommer fra den gangen Kristian i bandet prøvde å fange kaninen sin, Cooper, som hadde rømt fra buret sitt! Fascinerende. 

Robin har også faktisk vært med på MPGjr. (i 2004) med låta «Damer er no dritt» sammen med Markus Henriksen og Bendik Ola Larsen! Hahaha, de var så søte! Trykk HER for å se videoen!

De skal spille to ganger under Trondheim Calling 5. og 6. februar om du vil høre guttene live i den nærmeste fremtid!

 

Sjekk dem ut på Spotify HER og på iTunes HER ! Og ikke glem og følg dem på Instagram, @catchingcooperband <3

 

Hva syns dere om bandet?

 

- Emilie & Camilla

EN SMAK AV SOMMER!


Heisann!

Nå som vi begynner å bli ganske lei kulde, regn, snø og vind, bestemte vi oss for å lage en smoothie med smak av sommer, fylt av vitaminer og mineraler! Resultatet ble overraskende bra, til tross for at vi bare fant noe vi hadde i huset.

Kanskje du ikke har lyst på brødskive til frokost en dag, eller bare har lyst til å unne deg et godt mellommåltid, da er jo en smoothie en supergod idé!

Her er oppskriften til smoothien vi lagde, om du har lyst til å prøve å lage den selv!

Ca 2 porsjoner

200 g frosne blåbær

200 g jordbær

1/3 mango

6 ss vaniljeis

2 ts Tørsleffs vaniljesukker

Stor dæsj vaniljesirup fra Starbucks

Ca 3 dl melk

3 ss sukker (smak til)

Hell alle ingrediensene i en blender, og kjør til bitene har blitt borte, ca 30 sek.

Vi hadde ei skje med vaniljeis i bunnen av glasset, men det er frivillig! 

 

Liker du smoothie? Hvilken er din favoritten din?

 

- Emilie & Camilla

MAKEUP REVOLUTION


Hei!

Har dere prøvd Makeup Revolution sine produkter? hvis ikke, bør dere gjøre det! Vi er fornøyde med all sminken vi har fra Makeup Revolution, den varer lenge, legger seg fint på huden, og er lett å blende ut! + at det ikke er så veldig dyrt! Sist men ikke minst, de har gratis frakt også!! Sjekk ut produktene deres på http://www.makeuprevolution.no !


Dere må følge dem på Instagram ( @makeuprevolution_norge ) for kule oppdateringer om sminken deres, og Facebook siden Makeup Revolution

Om ikke så altfor lenge åpner de en pop-up store på Oslo City, og GJETT HVEM SOM SKAL DIT! Vi er sååå spente, og har begynt å spare penger for lengst, haha!

 

Følg med på bloggen fremover, kanskje det snart kommer en giveaway i samarbeid med Makeup Revolution, hvem vet?

Har du prøvd sminken til Makeup Revolution? Er du fornøyd?

 

- Emilie & Camilla

Bildene er hentet fra Makeup Revolution sin nettside

RABATTKODE HOS BRAZFIT!


Hei igjen dere!

// Samarbeid

Som vi har har sagt i et innlegg tidligere, har vi blitt Team Brazfit Ambassadører, og med det er vi så heldige å ha fått en egen rabattkode kun til våre lesere på 15%! Sjekk ut nettbutikken deres HER for superkule produkter og klær innenfor helse og trening! 

Klikk deg inn på nettsiden deres og skriv inn rabattkoden "emilieogcamilla15" i kassen for å få 15% rabatt på kjøpet!

 

- Emilie & Camilla

 

VIDEREGÅENDE SKOLE


Hei! Går du på ungdomsskolen og skal snart velge hvilken linje du skal gå på videregående?

Valget er ikke lett, men vi må gjennom det. Det første valget er om du skal gå på videregående eller ikke, når du er ferdig med 10 år grunnskole, er det jo valgfritt! Men så klart anbefaler vi å gå på videregående! Selv om du kanskje tenker at du ikke orker mer, og nå som det er fritt, tenk så chill det hadde vært å hatt et helt år med fri! Altså, jeg tror helt ærlig at foreldrene dine ikke hadde satt såå stor pris på om du hadde blitt en av de late ungdommene som ikke gidder å gå på skolen lenger, og helt sikkert heller ikke gidder å jobbe. Det dummeste med å ta et fri år, er at det er vanskelig å komme seg inn i rutinene igjen, og det kan være lett å miste motivasjonen og konsentrasjonen når du ikke har jobbet på den måten på over et år! Det kan virke positivt for noen, men det er ikke akuratt noe å anbefale. Det er bedre å bli ferdig med skolen, eller hva?  Vær så snill, ikke tenk tanken en gang om å ta et friår, bare velg videregående før tanken rekker å bosette seg inni hjernen din. Om du har depresjoner, sosialangst eller lignende, er jo det en helt annen sak, men så lenge du er av de som ikke har problemer med sånt, STAY IN SCHOOL. Nå for tiden snakker jo mange om at de skal nave når de blir voksne, som om det er noe kult? Før i tiden var det nesten flaut å gå på «sosialkontoret» som det het, og det var ikke akkurat noe man skrøyt så my av! Men nå for tiden er framtidsdrømmene til flere ungdom å bli navere. Jeg blir nesten lei meg. For all del, skaff dere en utdannelse og få en jobb! 


bilde fra www.karmsund.vgs.no

Vi to har begge valgt å gå linja Helse og Oppvekstfag. Vi tenkte å fortelle dere litt om hvordan denne linja er og hva vi lærer der! 

Først må jeg bare si at lærerne på ungdomsskolen skremte oss nesten opp til å begynne på videregående! De sa at alt var så ille og vanskelig, at vi kom til å få såååå mye ansvar og alt det der! Men for å være ærlig, er videregående langt bedre enn ungdomsskolen. En linje som studiespesialisering er sikkert ganske tørr og komplisert(?), men går du helse, er alt easy og chill. Seriøst, matematikken vår er som den vi hadde i 8. klasse, og omtrent alt vi lærer har vi gått igjennom før på ungdomsskolen. Vi har også veldig lite lekser!

 

Det er en av grunnene til at vi liker videregående ganske godt. Selvfølgelig, vi elsker ikke skolen, men det er det et fåtall som gjør, haha. Men vi er allikevel veldig heldige som har en fin, liten klasse på kun 15 elever som alle respekterer og godtar hverandre. Det er ikke så ille å ha fremføringer og denslags foran den klassen vi har nå, som tidligere. En annen ting som vi liker spesielt godt med videregående er stoffet vi lærer. Vi har blitt mye mer interessert i naturfag og helsefremmende arbeid (som er et eget fag på linja). Vi lærer om anatomi, ergonomi, forskjellige sykdommer, skader, hygiene, barn, ungdom, gamle og mye mer. Vi har også flere forsøk og flere praktiske skoletimer nå, enn før! Det høres utrolig kjedelig ut, men det er faktisk veldig veldig spennende!!

Det aller beste er nok kanskje at vi har en fantastisk lærer, hun er bare verdens herligste, haha! Hun lærer fra seg på en morsom og inspirerende måte, men lærerne varierer jo så klart fra skole til skole.


bilde fra www.akrehamn.vgs.no

Vi har også en dag i uka hvor vi er på en arbeidsplass! Vi har vært på en arbeidsplass hele denne uka, og skal på samme plassen hver onsdag frem til sommeren! Før jul var vi også på hver vår plass, jeg var på et sykehjem og Camilla jobbet med ei jente som var utviklingshemmet, nå jobber jeg på en bolig med flere voksne utviklingshemmede, og Camilla har overtatt plassen min på sykehjemmet!

Jeg vil anbefale dere å velge Helse og Oppvekst hvis dere liker å være med andre mennesker, vil lære om hvordan kroppen er oppbygd (det er utrolig spennende!!!) og rett og slett hvordan menneskene har det, hvilke behov vi har og hvordan vi tenker.

Hvis du vil ha studiekompetanse, og derfor ikke vil gå Helse og Oppvekst, kan du jo ta påbygg 3. året, da får du en generell studiekompetanse. Du kan lese mye mer om det her på vilbli.no og utdanning.no !

 

Hvis dere har noen spørsmål om arbeidsplassen eller linja generelt, er det bare å kontakte oss på Facebook(Camilla Hundal, Emilie Moseby), Instagram DM(@camillahundal99, @emiliemoseby), send en mail eller kommenter i kommentarfeltet, så skal vi prøve å svare så bra som vi bare kan!

 

 

 - Emilie & Camilla

PIZZA CHALLENGE


Heihei!

Da var det på tide med en ny video her på bloggen! Denne gangen ble det en Pizza Challenge! Vi hadde et pitabrød hver, og 14 poser med forskjellige ingredienser som vi ikke visste hva var! Vi trakk 7 lapper hver med forskjellige tall på, og tok på ingrediensene som var i posene, til de matchende lappene, på pizzaen! Det var utrolig gøy å lage den, men helt ærlig så smakte det ikke så veldig godt! hehe. Dere må gjerne kommentere noen videoer dere synes vi burde lage senere. Vi har tenkt til å poste videoer annenhver onsdag så langt det rekker!

Håper videoen faller i smak, for det gjorde ikke pizzaen! Gi den gjerne en tommel opp hvis dere liker den, og vil se flere videoer! :)

 

Hvilken pizza ville du helst smakt på?

 

Er det noen challenger du vil at vi skal lage senere?

 

 

- Emilie & Camilla 

FAVORITE MUSIC #2


Heihei! 

I dag tenkte jeg å dele noen av mine favoritt sanger med dere! Jeg hører på alt mulig som er på topplister, men nå har disse sangene virkelig festet seg på hjernen min. Spesielt "Faded & After Midnight". Jeg bare elsker å høre på musikk, og gjør det 24/7. 

 

 

Faded - Alan Walker

Company - Justin Bieber

Children - Justin Bieber 

Hello - Adele 

After Midnight - The Main Level 

Me, Myself & I - G-Eazy, Bebe Rexha

Focus - Ariana Grande 

Running Out - Matoma, Astrid S

Perfect - One Direction 

No One Else - Isac Elliot 

 

Hva er favoritt sangen din?

Hører du ofte på musikk?

 

 

- Camilla 

TEAM BRAZFIT


Hei dere!

/ samarbeid

Nå har vi blitt Team BRAZFIT Ambassadører! Det vil si at vi promoterer for dem, mot at både dere og vi vil få forskjellige goder. 

Vi har allerede fått egen rabattkode kun til våre lesere i nettbutikken deres, på 15%!

RABATTKODE: emilieogcamilla15

 

Sjekk ut butikken deres HER for kule treningsklær og tilbehør, samt andre ting innen helse og trening.

Følg de gjerne på deres Facebook side "BRAZFIT» eller Instagram @brazfit.

 

Disse tightsene er tynne i stoffet og har et kult design. I følge størrelsesguiden kan disse tightsen oppleves som litt for stor. Anbefaler derfor å gå ned en størrelse om du ikke liker at tightsen sklir nedover.

Disse jakkene krymper ikke og mister ikke farge etter vask. Egnet for alle typer fysisk aktivitet. De passer til trening med høyt aktivitetsnivå, tur og fritid. De er ikke tettsittende, og markerer ikke kroppen.

 

Hva synes du om produktene til BRAZFIT?

 

- Emilie & Camilla

 

EVERYDAY HAIRSTYLES


Hei!

I dag ville vi vise dere noen veldig enkle måter dere kan fikse håret på til hverdag! De er gjort på 1-2-3 og kan brukes på skole, jobb eller bare en chill dag hjemme! Håper dere liker de, og kan ta litt inspirasjon fra bildene :)

 

HALF PONYTAIL

Vi elsker denne, og den går igjen veldig ofte hos oss når vi har det travelt!

Du starter med å gre håret, og tar «pannluggen» bakover

Så setter du i en strikk! Ikke ta med alt håret du har på toppen av hodet i strikken, men la det henge ned. Jeg syns i hvert fall det er finest!

 

 

HÅRKLYPE

Hvis du har en hårklype, kan du bare enkelt dra pannluggen bakover, som på forrige eksempel, og sette den opp i klypen, snurr håret rundt noen ganger og sett på klypen.

 

 

# HÅRSPENNER

Som du sikkert ser, så elsker vi å ha håret ned, kun få pannluggen bort fra ansiktet! Her er en annen måte å gjøre det på. Lag en # med hårspennene. Ikke ta med for mye hår når du skal gjøre denne frisyren, det blir fort for tungt, og spennene faller fort ut.

ET GODT TIPS FOR AT SPENNENE SKAL SITTE LENGE ER Å SPRAYE DE MED HÅRSPRAY FØR DU BRUKER DEM.

Er den ikke stilig?

Eller du kan sette flere spenner samme veien, lage en X eller en trekant!

 

 

HALF MESSY BUN

Start med å bruke en liten strikk til å sette opp håret som på det første eksemplet.

Deretter tar du håret som er i strikken og bare surrer det inn i en ny strikk. Jeg sliter mye med å få denne perfekt, og må gjerne gjøre det på nytt 3-4 ganger!Hva syns dere?

Hvilken likte dere best?

 

- Emilie & Camilla

NEW HAIRCUTS


God ettermiddag!

Som vi nevnte i forrige innlegg, var vi hos frisøren i går. Vi ville for en gangs skyld gjøre noen drastiske forandringer, så vi klippet av rundt 20 cm av håret begge to! Frisørene spurte flere ganger om vi var sikre på at vi skulle klippe av så mye, og ja, det var vi! Vi har tenkt lenge på å klippe oss, men i går ble vi begge to så irriterte på det lange, statiske håret som festet seg fast i alt mulig, at vi ringte frisøren og bestilte en time med en gang! .. og sånn ble resultatet!Hva syns dere?

 

- Emilie & Camilla

10 MAKE-UP HACKS


Hei!

Beklager for sent innlegg! I dag har vi vært hos frisøren og klippet oss! Vi klipte av ca 20 cm begge to! Vi begynte å bli sååå lei av det lange håret som satte seg fast i alt mulig, vi lugget oss selv med uhell hele tiden, og vi begynte å bli ganske så irriterte på det egentlig. Vi legger snart ut bilder, så dere kan se hvordan resultatet ble! Vi er i hvert fall fornøyde begge to:)

I dag tenkte vi å dele noen make-up hacks som du ikke kan bør gå glipp av! Kanskje du kan noen allerede, men håper du lærer noe allikevel! Enjoy<3

 

TYNN CONCEALER - Mange concealere er litt for tynne, men du kan løse problemer med å litt pudder i den! Da dekker den også mye bedre!

 

TYKK CONCEALER - Har du en concealer du mener er for tykk? Varm den før bruk! Du kan ta det du skal bruke av concealeren, ha det på hånden, og "rub" den med fingeren din! Da blir den tynnere og lettere å ta på, og den der ikke så cakey ut.

Hvis concealeren er tørr, kan du ha i litt foundation eller fuktighetskrem.

 

RØD HUD - Har du røde partier i huden din, bruk GRØNN concealer

MØRKE RINGER UNDER ØYNENE - GUL concealer

 

For å få BØYDE VIPPER som holder hele dagen, varm opp vippetangen før du bruker den, enten ved bruk av en hårføner eller under varm vann!
Det blir som med rettetangen, funker jo bedre varm, enn kaldt!

 

TØRR DIPBROW POMADE - Jeg personlig, ELSKER Anastasia's dipbrow, men noen ganger blir den litt tørr.. Har du også en tørr dipbrow pomade? Ta en dråpe med baby olje oppi, sett på lokket, sett den opp-ned, og etter en liten stund er den så god som ny!

 

FOR Å FÅ ØYNENE TIL Å SE STØRRE UT kan du for det første bruke hvit eyeliner på den nedre våtkanten, du kan ta på maskara ved å bevege børsten innover mot nesen istedenfor rett opp (hvis du skjønner ..)
Du ser også mer våken ut om du tar lys concealer/highlighter under øynene, formet som en opp-ned trekant (ikke som en halvmåne under øyet)

 

INTENS FARGE PÅ ØYENSKYGGEN får du ved å bruke en hvit eyeliner pencil som en base, og deretter ta på øyenskyggen over!

 

SOV MED TØRRSHAMPOO - Ta tørrshampoo i håret før du legger deg, og du får mye volum når du våkner! Mens du sover, får shampooen virket inn i håret.

 

KNUST PUDDER - Dette er noe av det verste som kan skje, eller hva? Men det finnes en løsning!
1. Knus pudderet enda mer i "pudderboksen" med en skje eller enden på en sminkekost, eller noe annet som det går an å knuse pudder med!
2. Hell oppi noen dråper med antibac eller alkohol.
3. Bland godt!
4. Legg en plastikkpose eller plastfolie over og klem den ned så blandingen blir jevn.
5. La det tørke, og du kan bruke pudderet igjen allerede etter 5-10 minutter

 

Kunne du noen fra før?

Hvilken er din favoritt?

 

- Emilie 

IN LOVE WITH NIKE!


Inneholder annonselink

Hei! 

I det siste har vi sett veldig mye på Nike-klær, de er jo bare sååå fine!! 

Alle klærne nedenfor er hentet fra Zalando sin nettbutikk som du finner HEEER! :) De har over 100.000 produkter, og alle mulige typer klær, alt fra dyre merkeklær, til fine, billige sko. De selger også vesker og annet tilbehør. Zalando har alltid gratis levering/retur/bytte!


Topp, 239,-  //  Treningsjakke, 579,-  //  Hvite joggesko, 1145,- 799,-  //  Leggings, 239,-  //  

3/4 Sport trousers, 379,-  //  Blå løpesko, 949,-

 

Hva syns du?

Har du bestilt noe fra Zalando før? Ble du fornøyd?

 

- Emilie & Camilla

VI SJEKKER UT BLOGGEN DIN


Heisann! 

Vi følger ikke så mange blogger, og vi vil gjerne følge og lese flere! Kommenter bloggen din i kommentarfeltet så sjekker vi den ut! 


Bilde fra Google

 

- Emilie & Camilla

NA-KD FAVORITES


INNEHOLDER ANNONSELINK

Hei!

I dag har vi snoket litt rundt på nettsiden til NA-KD, og vi fant disse utrolig kule produktene! De har veldig mye annet fint også, men dette er noen av favorittene våre!

De har både dyre og overraskende billige priser! Sjekk ut nettbutikken deres HER ! Ikke gå glipp av salget som er nå!!

 Sko: Authentic Shoes // 693,-

iPhone deksel: Carrara Marble (White) Glossy // 446,-

T-skjorte: Le Army Abbey Tee // 693,-

Kåpe: Nancy Jacket // 533,  373,-

 

Hva syns dere?

Liker dere klærne til NA-KD?

 

- Emilie & Camilla

 

ROMMET MITT


Hei igjen!

For et års tid siden, flyttet jeg inn på det nye, store rommet mitt! Det er et rektangulært rom på ca 20 kvadratmeter i kjelleren. Jeg trives utrolig godt her, og er egentlig ganske fornøyd med rommet mitt. Jeg har jo fått bestemme selv hvordan det skal se ut her, både gulv, vegger og tak, haha!

I dag hadde jeg tenkt til å vise dere litt av hvordan rommet mitt ser ut! 

Processed with VSCOcam with hb1 preset

Processed with VSCOcam with hb1 preset

Processed with VSCOcam with hb1 preset

Disse tre skjerfene fra Cubus er mine livreddere hver vinter!

Processed with VSCOcam with hb1 preset

Jeg bare digger denne hodeskallen fra Kremmerhuset! Jeg måtte bare ha den med en gang jeg så den.

Processed with VSCOcam with hb1 preset

Hva syns dere? 

 

- Emilie

 #interiør

WINTER OUTFIT


Heiii! I dag har vi hatt photoshoot, og ville dele bildene med dere! Hva syns dere?

Processed with VSCOcam with g3 presetProcessed with VSCOcam with g3 presetProcessed with VSCOcam with g3 preset 

 

Processed with VSCOcam with hb1 preset

- Emilie & Camilla

FAVORITE MUSICHei!

Jeg tenkte å dele favorittmusikken min for øyeblikket! Jeg hører på Spotify 24/7, og vil gjerne vise dere hvilken musikk jeg elsker!

Let's just start!

 

Justin Bieber - Love Yourself

Alan Walker - Faded

One Direction - What a Feeling

The Main Level - After Midnight

Shawn Mendes - Stitches - SeeB Remix

Isac Elliot - No One Else

The Main Level - Skip This Town

Justin Bieber - Life Is Worth Living

Justin Bieber - Sorry

Julie Bergan - All Hours

 

Først må jeg bare si at JEG ELSKER JUSTIN BIEBER, og jeg kunne godt skrevet opp alle sangene som er på Purpose-albumet, for jeg hører på alle! + alle sangene hans helt fra 2009! Jeg tror kanskje at denne lista hadde blitt litt vel lang om jeg hadde skrevet opp alle sangene til Justin! Derfor plukket jeg ut 3 av favorittene mine.

Ellers hører jeg litt på One Direction, Isac Elliot og mye annen musikk i den type sjanger!

Så har vi de søte guttene i The Main Level, da! Jeg hører egentlig på alle sangene deres også, men akkurat nå er det nok "After Midnight" og "Skip This Town" som er mine favoritter.

Alan Walker's "Faded" tror jeg har festet seg på mange hjerner i det siste, den er jo sååå bra!

Ellers hører jeg på så godt som alt mulig som er på topplister og radio. Så lenge sangen har en fengende rytme, hører jeg gjerne på den på repeat.

  

Hører du på noen av disse sangene?

Har du en spesiell sang på hjernen?

 

 

- Emilie

 

7 SECONDS CHALLENGE


Hei! Nå har vi lagt ut en ny video på YouTube der vi gjør 7 Seconds Challenge! Vi hadde det veldig gøy med å filme denne videoen! Vi håper dere liker den, og legg gjerne igjen en kommentar om hva dere vil at vi skal gjøre senere! <3

(husk å sette kvaliteten på 720p)

 

Husk å abonner på kanalen min for flere videoer. Vi skal prøve å poste videoer litt oftere enn det vi har gjort nå i det siste!

 

Hva syntes dere om videoen?

Hvilke challenger bør vi gjøre?

 

- Emilie&Camilla

VIDEOINNSPILLING


God kveld!

Jeg beklager for litt sent innlegg, men bedre sent enn aldri! hehe

I dag har jeg vært hos Emilie, og filmet inn noen challenge videoer! Det var utrolig gøy! Vi lo mer enn vi har gjort på lenge! Emilie har allerede begynt å redigere "7 seconds challenge" videoen, så den kommer allerede til uken! Det er bare å glede seg! 

 

 

Hvem tror dere vinner?

Hva har dere gjort i dag?

 

- Camilla 

INTERVJU MED CIR.CUZ


Heisann! 

For noen uker siden gjorde vi et intervju med gutta fra Cir.Cuz i samarbeid med Musikklivet! Vi filmet tre deler på en café i Oslo, og her kan du se to av videoene!

 

Del 1 handler den nye låta dems "Lyset på", navnvalg og nyttårsforsetter! 

-

-
I del 2 får du høre litt om hvordan gutta feirer jul, + 20 kjappe om julen! 

-
Hva synes du om videoene? Om ikke lenge, kommer det en del 3 også!
Abonner på Musikklivet på YouTube for å flere videoer med mange kule artister! 
-
-
Er du fan av Cir. Cuz?

-

 

- Emilie & Camilla 

DAGENS SPØRSMÅL


Hei! Vi har fått inn noen spørsmål, og skal svare på 10 av dem!

 

1. Hvor mange følgere har dere ?

Hvis du mener på Instagrambrukeren vår som vi nevnte i forrige innlegg, har vi rundt 250-300 følgere:)

 

2. Hva har vært deres beste minne i 2015? Og hva er deres drømmer om 2016?

Emilie: Mitt beste minne i 2015 har vært alle møtene med The Main Level, spesielt da vi var backstage på vinterlyd i Hafjell i april, og da vi var backstage på The Main Level-konserten 6.desember! Det å møte de da, var utrolig! Vi hadde gitt opp på å møte dem den dagen, og plutselig fikk vi beskjed om at vi skulle få møte dem!! Det var heelt fantastisk. Men jeg likte også veldig godt turen til Bergen i sommer! Det jeg drømmer om i 2016 er egentlig bare å reise rundt på konserter og oppleve nye, morsomme ting sammen med Camilla, hihi!

Camilla: Mine beste minner i 2015 var når vi fikk beskjed om at vi hadde vunnet billetter til Justin Bieber konserten på Chateau Neuf + Senkveld! Når vi fikk beskjed om at han skulle komme til Norge, meldte vi oss på alle konkurransene vi kom over, for å sikre oss billetter til konserten. Vi hadde faktisk aldri trodd at vi skulle vinne en konkurranse, men vi vant faktisk 2 stykker! Det var helt sykt! Alle backstage møtene med The Main Level har også vært mine beste minner i 2015. Det å få alene tid med dem, uten at det skal være mange Mainers rundt, er bare helt fantastisk.  Det jeg drømmer om i 2016, er egentlig å bare reise rundt på konserter og oppleve mye nytt, sammen med Emilie. 

3. Går dere i samme klasse?

Ja, det gjør vi:)

 

4. Hvorfor begynte dere å blogge?

Det har vi egentlig ikke tenkt så mye over, vi ville bare dele minner, og litt av hverdagen vår med venner og andre som er interesserte i det samme som oss. 

 

5. Hva liker dere å gjøre på fritiden? :D

Helt ærlig, så gjør vi ikke så mye på fritiden, vi hører på musikk, chiller med hverandre, trener på treningssenter en gang i blant, og driver kanskje liiiitt for mye på mobilen, hehe. Vi liker også og stalke kjendiser, og dra rundt på konserter! 

 

6. kan dere legge ut youtube videoer oftere?

Vi skal prøve! Vi har noen få videoer på lur, noen challenger! Men vi kan godt prøve å lage vlogs litt oftere også, om dere vil det?

 

7. Hvem er deres favoritt i The Main Level?

Emilie: Sander eller Laurent, tror jeg :)

Camilla: Alex :)

 

8. Hvor mange ganger har dere møtt dem tilsammen?

Hver gang vi har møtt The Main Level, har vi vært med hverandre, så vi har begge møtt dem tilsammen ca. 30 ganger:)

 

9. Skal dere på noen konserter i år?

Ja, vi skal på Isac Elliot-konserten i februar, Justin Bieber konserten i september og de fleste The Main Level-konsertene som er i nærheten!

 

10. Syntes om folk som later som de er mainers? 

 Jeg synes det bare er teit, at folk later som de er mainers. Hva får de ut av det? Er det gøy å late som man er mainer? Enten er man mainer/fan eller så er man ikke det! Ingen vits å late som. Hvis man lixom er "mainer" hvorfor drar man ikke rundt på konserter da? Hvorfor gjør dem ikke en eneste innsats for å møte dem? Eller skriver til dem på sosiale medier. Derfor synes jeg det er teit at folk skal late som at de er mainers, når man kan se at dem ikke er det! 

 

 

Vi har fått nytt bloggdesign (på web, vi skal få nytt mobildesign veldig snart også)! Hva syns dere? 

 

Skal vi ha flere spørsmålrunder senere?

 

 

- Emilie & Camilla

SPØRSMÅLSRUNDE


Heisann folkens!

I morgen tenkte vi å ha spørsmålsrunde her på bloggen, der vi svarer på noen spørsmål fra dere lesere! Vi kommer til å plukke ut ca 10 spørsmål, som vi svarer på! Det å bare å spørre om alt mulig, så kanskje vi svarer på ditt spørsmål. 

Vi beklager for at vi ikke har vært så veldig aktiv i det siste, men vi skal prøve å blogge litt mer fremover! Så del bloggen med alle dere kjenner! Vi har også fått oss en instagram bruker! @emilieogcamilla. Så det er bare å følge den hvis dere vil! 

 

Hva vil du at vi skal blogge mer om?

 

- Camilla 

Les mer i arkivet » Mars 2016 » Februar 2016 » Januar 2016


Hei! Vi er to 16 år gamle jenter fra bondelandet som blogger om hverdagslivet, fangirling og det som passer oss.

For kontakt:
emilieogcamilla@outlook.comhits