hits

SHOPPING


Heihei!

I dag har vi vært i Elverum og shoppet det vi har gått tom for og det vi trenger! Vi spiste på Big Bite, noe som alltid er en like morsom opplevelse! De folkene som jobber på Big Bite i Elverum er seriøst de kuleste og morsomste folkene vi har møtt på lenge. De er utrolig imøtekommende og behandler alle kundene likt ved å kalle alle "vennen" eller "jenta mi", hahaha. De er søte da, haha! De har veldig god mat der, og den er veldig billig, noe som er veldig bra! Den er jo ikke usunn heller, så anbefaler virkelig å spise på Big Bite, i hvert fall i Elverum ;) De har sandwich, wraps og salater, og dressingen deres er jo utrolig god?! Har du dårlig tid, er det et veldig godt alternativ å stikke innom Big Bite, du får maten utrolig fort! Vi blir nok faste kunder hos BigBite hver gang vi er i Elverum!

Lik Facebooksiden til Big Bite Elverum HER !

 

Vi har kjøpt noen livsviktige ting i dag som bukse, hårstrikker og forskjellig sminke! Vi kjøpte også en falsk plante og en vase på Kremmerhuset! Var den ikke stilig?

 

 

Har du vært på Big Bite i Elverum?

 

Hva syns dere?

 

 

- Emilie & Camilla

Snart advent!


Heii!

Nå er helgen her igjen! Og godt er det! Om allerede tre uker er det 4.desember, og første uken i adventstiden er over! Det er utrolig å tenke på hvor fort et år har gått! Når de eldre sier at tiden går fortere når du blir eldre, tenker jeg bare «hjelp, jeg er snart pensjonist». Jaja, det blir jo chill det!

Men tilbake til det som dette innlegget skal handle om! Det er snart advent, og da må man jo ha en adventskalender (eller to, tre). Alle liker vel gaver og små overraskelser hver dag?! Da er jo advent den perfekte tiden på året, i hele 24 dager får man en liten gave hver dag, så lenge man ikke er som Camilla og åpner alle lukene de første par dagene...

Det finnes sååå mange forskjellige adventskalendere! Kosmetikkalendere, sjokoladekalendere, gavekalendere eller noe annet random de klarer å putte inn i 24 luker. Hva skal man velge?? Hvor mye penger bør man egentlig bruke på en kalender? og når er man egentlig for gammel til å ha en adventskalender?

Jeg aner ikke hvilken kalender jeg skal velge i år! Men jeg har bestemt meg for å ikke velge noe med sjokolade.. Det spiser jeg nok av i julen med det som er, haha!

Jeg betaler ikke adventskalendrene mine selv, men det betyr ikke at jeg tar det dyreste og kuleste jeg finner. Ikke det at jeg hadde fått den, men uansett? Jeg vil heller ha en dyrere julegave, enn en dyr adventskalender. Jeg vet ikke hvor mye andre pleier å bruke på kalendere, men her bruker vi nok ikke mer enn 400 kr.

Når det gjelder alder, blir man vel ikke for gammel for adventskalendere? Det hører kanskje mest barna til, i hvert fall godterikalenderne, men tenk over det.., man kan ikke bli for gammel til en liten overraskelse og glede hver dag i 24 dager? Jeg vil i hvert fall ikke bli for gammel til det! Det finnes jo adventskalendere for eldre også, selv om de kanskje ikke er like spennende og freshe.. Sånne tilbuds- eller gratisvarer på en matbutikk-kalendere, eller skrapeloddkalendere der du kan vinne abonnement hos Aftenposten eller noe.

Det er kanskje ikke noe jeg ønsker meg, ennå. Jeg vet ikke hva dere ønsker dere heller, men om man skal bestille på nettet, bør man allerede snart begynne å tenke på det! Hvis du er som meg, vil ha kalender, men vet ikke helt hvilken ennå, kan kanskje noen av disse tipsene hjelpe deg?

Vi så litt på kalendere og fant noen vi syntes så spennende ut!

 

1. MAKEUP MEKKA JULEKALENDER


Denne kalenderen kan fås i to varianter, deluxe-versjonen til 599,- med 24 gaver, og en annen til 399,- med 16 gaver. Jeg syns denne virker veldig interessant! Man får jo så mye sminke!!

Kan kjøpes HER !

 

2. THE BODY SHOP JULEKALENDER


Her får du mye rart! Alt fra såpe og oil shower gel, til sminkekoster og fuktighetskremer. Den er ganske dyr, men jeg vet at The Body Shop har ordentlige varer, så du vil nok ikke bli skuffet. Pris: 1198,-

Kan kjøpes HER !

 

3. LEKMER ADVENTSKALENDER MED SMINKE (The Color Workshop Beauty Advent Calendar)

 

Det står at denne passer for jenter mellom 7-14 år, men jeg tror den passer like godt for en 16-åring som ikke er så opptatt av merkevarer, haha. Den er veldig, veldig billig! Her får du masse sminke for pengene! Pris: 199,-

Kan kjøpes HER !

 

4. HARIBO, Smarties & KinderDisse tre kalenderne slår aldri feil for en sjokoladeelsker! Disse tre har vært favoritter i TV2 hjelper deg, og jeg har selv hatt noen av disse. De er namnamnam!

Prisene varierer, men er mellom 150 og 300, tror jeg! Og fås i de fleste matbutikker. Denne slår aldri feil, verken for liten eller stor!

 

 

Har du bestemt deg for hvilken adventskalder du skal ha i år?

 

Hvor mye penger bruker dere på kalendere?

 

Har dere noen favoritter?

 

 

- Emilie

 

Lash Sensational


God kveld! 

Det er så mange som legger ut sminketips og produktanbefalinger. Derfor måtte jeg bare skyte inn denne mascaraen. Nå for tiden har vi testet ut mange forskjellige mascaraer, for å finne den rette. Endelig fant vi det! Denne mascaraen er utrolig bra. Den er veldig lett påføre og blir seendes naturlig ut på vippene. Vi kjøpte den for noen uker siden. Den holder utrolig bra! Mascaraen flasser ikke av og du blir ikke svart under/over øynene i det hele tatt.

Denne mascaren ble vinnere av Tv2 hjelper deg da dem testet mascaraer for bare noen uker tilbake. Man får egentlig kjøpt den på de fleste butikker, blant annet Cubus og H&M. 


Bilde fra tv2.no

 

Har du prøvd mascaraen? Isåfall, hva syns du om den?

 

Hvilken mascara er din favoritt?

 

 

- Camilla

Les mer i arkivet » Mai 2016 » April 2016 » Mars 2016


Hei! Vi er to 16 år gamle jenter fra bondelandet som blogger om hverdagslivet, fangirling og det som passer oss.

For kontakt:
emilieogcamilla@outlook.com