PÅSKEFERIE


Hei!

Endelig er påsken er her! Det har vi ventet på såå lenge! Fri fra skolen er bare sååå utrolig digg! Sove lenge hver dag, slippe vekkeklokke, og slippe å sminke seg hele tiden! Det dumme er at døgnrytmen blir litt ødelagt.. Men, samma det vel? Haha

I ferien skal vi egentlig ikke gjøre så mye, bare chille! Vi har egentlig aldri dratt på påsketurer eller noe, hvorfor skal vi? Vi liker jo ikke å gå på ski, så vi har ingen grunn til å dra på fjellet, og vi har ingen hytte å dra til heller. Vi liker ikke å lese, så det blir ingen påskekrimbøker på oss heller, haha. Når jeg tenker over det, er vi ganske kresne, det er ikke mye vi liker å gjøre, haha!


 

På Fredag drar vi til Hafjell på Vinterlyd. Siden vi elsker å være på konserter, gleder vi oss utrolig mye! Vi har ventet på denne dagen sååå lenge! Vi skal se The Main Level, og mange andre artister igjen! Hvis dere ser oss, er det bare å komme bort! Vi skal intervjue publikum, gjennom musikklivet, så hvis du ser oss, kom bort, og vi kan intervjue deg! 

Husk å stem på oss på Gullsnutten.no! Vi skrev et innlegg om for noen dager siden, som du kan lese HER

 

 

Hva skal du gjøre i påsken?

 

HOLIDAY


Heihei!

Nå er det vel på tide med et av disse innleggene igjen! Vinterferien er her, og godt er det! Sove lenge, slippe å sminke seg hver dag, men la huden få puste ordentlig ut!  Vi kan bare gå rundt og døse hele dagen, eller ta det chill og besøke venner! Uheldigvis har vi masse lekser til etter ferien, og derfor er vi nødt til å jobbe litt med de i ferien! Men vi skal ikke klage! Det er bedre med en 1 time med lekser om dagen, enn 10 timer! 

Det har vært så utrolig godt å sove ordentlig ut etter den travle helgen! I morgen kommer Emilie til meg, for å laste opp vloggen som vi filmet på fredag, fordi wifien til Emilie streika! Haha, så hun holder på å dø! Stakkars! På torsdag skal jeg til Emilie, og bake cupcakes, fordi moren til Emilie har bursdag den dagen. Vi legger kanskje ut oppskriften her på bloggen, om kakene bli gode! Haha! Ellers har vi ingen spesielle planer, og det er så digg! Bare ligge hjemme i senga, og ikke gjøre en shit! Men det hverste er at ferien går så utrolig fort! og vipps så er det skole igjen! 

 

Processed with VSCOcam with hb2 preset


Gjerne legg oss til på snapchat "emilieogcamilla", vi kommer til å være litt aktive der i ferien!

 

Hva skal du gjøre i ferien?

- Emilie & Camilla

SNART VINTERFERIE


Heihei!

Nå er det endelig snart vinterferie! Bare én dag igjen! Det er litt ekstra gøy for oss og kunne gni det inn til de som allerede har hatt ferie, og skal på skolen til uka, haha!

Til helga skal vi på konsert med Isac Elliot i Oslo Spektrum. Det begynner å bli veldig lenge siden sist vi så han, så det skal bli gøy å endelig se han igjen! Mens vi er i Oslo skal vi også shoppe litt og bare ha det gøy! Vi har jo ikke vært i Oslo siden The Main Level konserten 6.desember. Det er jo en liten stund siden, så vi begynner å kjenne abstinensene komme! Hahah, nå er det virkelig på tide med en Oslotur. Jeg må også ta med at jeg skal ENDELIG møte min aller første internettvenn som jeg har kjent i 1 1/2 år, for første gang i morgen! Jeg gleder meg sååå mye til å møte henne!! Vi tenkte kanskje å lage en vlog fra denne dagen, siden vi skal gjøre så mye! 

På lørdag skal vi se The Main Level igjen i Hamar! Vi har veldig på følelsen av at vi ikke møter dem, siden Hamar Kulturhus har sagt at det ikke vil være muligheter til å møte dem der, men vi får se hva vi finner på, haha.

Vi har egentlig ingen flere planer for ferien. Vi skal besøke hverandre en dag og bake en kake, eller cupcakes, siden moren til Emilie snart har bursdag! Ellers skal det bli godt og bare nyte ferien og slappe av! Hvis dere har noen tips til hva vi kan gjøre i ferien, så bare kommenter under! 

  

Hva skal du gjøre i ferien?

 

- Emilie & Camilla 

FOR EN HØSTFERIE!!


God kveld!!

Vi går rett på sak! Denne høstferien startet veldig rolig, og vi kjedet oss ganske mye i starten på uka. Forrige helg hadde vi overnatting fra lørdag til mandag. Da farget Emilie hele ansiktet brunt med en mørk concealer! Vi liker fornyelser i hverdagen! Hva syns dere? Den nye hverdagssminken kanskje?

Vi var også live på Periscope, en livestream, i noen timer, og vi så på andres livestream utover kvelden. Vi gjorde egentlig ikke noe spennende den helgen. 

Grunnen til at vi ikke har blogget så mye i ferien, er fordi vi rett og slett ikke har gjort noen ting, bortsett fra på fredag da vi dro til Oslo!

Vi dro fra morgenen inn til Oslo. Vi stoppet på Gardermoen for å møte The Main Level. De skulle nemlig ha konsert i Råde den kvelden, og landet derfor på Gardermoen. Vi ventet der i noen timer før de kom. Vi klarte å snike oss til det rommet hvor bagasjebåndene er. Der kunne vi møte guttene litt før de andre som sto utenfor. Vi fikk mange klemmer og bilder samtidig som vi møtte en veldig god venn av oss, Yvonne, som vi har blitt kjent med gjennom guttene selv. 

Etter at guttene hadde dratt, tok vi toget til Oslo S. Vi var ganske sultne og gikk til Burger King på Oslo City og spiste med mødrene våre. Da vi hadde spist og slappet av litt, shoppet vi, og avlsuttet med en Starbucks. Vi gikk til hotellet da klokken ble 18-19. Der FaceTimet vi med noen venner som var på konserten i Råde, siden vi ikke fikk dratt dit selv.

Senere på kvelden, ved 10-tiden, gikk vi ut for å spise. Vi fant en Peppes Pizza-restaurant som vi spiste på. Vi ventet lenge på maten, og ble ikke ferdige før klokka nærmet seg halv tolv. Da vi var på vei tilbake til hotellet, gikk vi en liten runde ved hotellet for å lete etter en kiosk som var åpen, for vi var veldig tørste! Vi fant én, men den var stengt, hehe. På hotellet var det en kaffemaskin, så da fant vi oss heller en kopp med kakao der, før vi gikk opp og la oss.

 

Dagen etter sto vi opp halv 6-6 for å dra til Gardermoen en gang til! Vi måtte jo si god morgen og si hade til TML før de dro til Levanger for å holde en konsert senere på dagen. Vi var der klokka 8, og var ganske så trøtte! Det var nok guttene også, haha! De hadde det ganske travelt, så vi fikk ikke så veldig god tid med dem! Etter vi hadde sagt hade til dem, og de hadde dratt, tok vi toget til Oslo, og gikk tilbake til hotellet for å spise frokost. Det var veldig god mat der!

Karl Johan var det neste som sto på listen! Vi gikk litt i gaten, før dagen endte opp på Oslo City denne dagen også! I 4-tiden vendte turen hjemover til bondelandet igjen. Det var egentlig ganskje trist og kjedelig å dra hjem, selv om vi var ganske slitne etter å gå hele dagen (og bære på en bag! uff stakkars oss, hahah). Alt i alt har egentlig denne ferien vært veldig fin! Det eneste er som er litt trist å tenke på, er at det er lenge til vi møter The Main Level igjen :/ Nå som vi i det siste har møtt dem med bare noen få ukers mellomrom? Men uansett, vi er utrolig takknemlige for at vi i det hele tatt har møtt dem! <3

  

 

Hvordan har din høstferie vært?

 

Var du på konserten i Råde eller Levanger?

 

 

- Emilie og Camilla

Kragerø!


Hei dere! <3

Fredag kveld kom vi hjem fra Bergen etter en laaang biltur, og ikke minst en kjempefin ferie! Jeg kommer helt klart til å dra til Bergen igjen! Det var egentlig ganske trist å komme hjem til den øde, lille landsbyen vår.. Men, jeg vender meg vel til det, haha.

 

Da jeg kom hjem, fikk jeg den snille moren min til å vaske klærne mine. Gårsdagen ble ganske travel! Jeg støvsugde rommet mitt, pakket, gjorde alt klart til i dag, farget håret rosa igjen (yayy) og dusjet. Nå sitter vi på bussen på vei til Kragerø! Vi skal være der helt til den 8.august.

For to år siden var jeg på konfleir i Kragerø, og jeg syntes det var et utrolig fint sted! Det var så fint der, miljøet og alt! Da vi skulle hjem igjen, ville jeg absolutt ikke dra, men jeg hadde jo ikke noe valg. I fjor hadde jeg ingen å dra med, men i år fikk jeg med meg Camilla. Det her er den første gangen hun er i Kragerø. Vi gleder oss mye til å utforske Kragerø, og kanskje vi får oss nye venner!

 

Har du vært i Kragerø?

 

- Emilie

Siste dag i byen


Hei igjen!

I dag var vår siste dag i den vakre byen Bergen. Vi dro ut fra morgenen av, og kjørte litt rundt. Vi besøkte noen steder hvor The Main Level har filmet diverse videoer, som for eksempel Blackout-musikkvideoen, Blackout lyrics-videoen og Made In The USA cover-videoen.
Vi shoppet litt på BikBok og Vero Moda, før vi gikk innom Starbucks og bestilte to sjokolade frappuccinoer med navnene «Alex» og «Sander». Det var egentlig litt gøy, fordi damen bak disken begynte nesten å le da vi sa «navnene» våre! og moren til Emilie sto rett bak oss og begynte å le. Uansett, de smakte veldig godt!! Senere på kvelden bestilte vi en pizza fra Dolly Dimples som var veldig, veldig god! Etter vi hadde spist opp, gikk vi på butikken og kjøpte litt godteri og noe godt å drikke på <3

Her er noen bilder fra dagen! <3


Når det regner i Bergen, er det fint med paraplyer!Flere som drakk sånn før?
 

Har du vært i Bergen?

Hvor har du vært på ferie i sommer?

 

- Emilie & Camilla

Bergeeeen!!


Heeii!

Mandag kveld kom vi hjem etter en veldig lang kjøretur helt fra det øde østlandet til den vakre byen, Bergen. Vi var ganske lei av å sitte i bilen på slutten! Hele turen tok oss tilsammen 10 timer! Her er noen bilder fra turen:) 

Vi stakk innom VossVind som (såklart) ligger på Voss! Der fly vi i en vindtunnel. Det var ganske gøy, men det var utrolig vanskelig å puste der inne!

 

Dagen etter dro vi til byen hvor vi gikk litt rundt og utforsket. Vi gikk innom steder vi hadde som mål å besøke.


 

Vi møtte noen bergenske venner som vi har blitt kjent med gjennom The Main Level. Vi var med dem på McDonalds, Starbucks og mange andre butikker. På kvelden dro vi hjem og slappet av etter en lang dag på byen. Vi spiste ferske reker fra fisketorget til middag. Det var veldig godt, ifølge Camilla. Emilie er ikke spesielt glad i reker, haha.

 

På formiddagen i dag, gjorde vi ikke spesielt mye, bortsett fra å se på kjendiskampen fra Norway Cup hvor blandt annet The Main Level spilte. Sander og Alex spilte på Unicef, og Laurent spilte på MOT. Unicef vant, og SANDER SCORET MÅÅÅL!!!! Kanskje han kan satse på fotballkarrieren hvis sangkarrieren tar slutt?


Etter kampen var ferdig, gikk vi en LANG tur som tok oss fire timer. Vi gikk en topptur, og gjennom halve Fyllingsdalen (føltes det ut som). 
Vi må innrømme at vi ble veldig slitne av denne turen, og tror ikke akkurat at vi orker å gå den en gang til! 

 

♥ Så dere på fotballkampen?

♥ Liker du å gå topptur?

 

- Emilie & Camilla

Les mer i arkivet » Mars 2016 » Februar 2016 » Januar 2016


Hei! Vi er to 16 år gamle jenter fra bondelandet som blogger om hverdagslivet, fangirling og det som passer oss.

For kontakt:
emilieogcamilla@outlook.comhits