VINTERLYD: HAFJELLHeisann!

Det ble dessverre ikke noe innlegg i går fordi vi var på Vinterlyd i Hafjell! Det var en dag som vi hadde gledet oss utrooolig mye til! Grunnen til at vi dro dit, var jo selvfølgelig for å se The Main Level. Vi møtte de to ganger denne dagen, selv om det gikk veldig veldig fort! Det var bare oss to og to andre jenter der den første gangen, men en vakt dyttet oss allikevel bort. Før konserten meldte vi oss på en ja nei konkurranse. Vi hadde planer om å vinne en iPad!.. men det gikk ikke helt som vi hadde tenkt... Vi røk ut på første spørsmål! hahah! Etter hvert startet konserten og vi så på The Main Level og FaceTimet med venner som ikke kunne komme dit. Vi møtte de rett før de dro også, men da var det mange flere fans der. Alle løp etter dem bort til bilen hahaha, vi fikk noen kjappe selfies med dem da! Men de ble ikke akurratt så veldig fine! Haha! Laurent holdt på å tryne midt i folkemengden, men jeg tror han ble holdt igjen så han ikke falt i bakken(?). De dro rett til Gardermoen, der noen andre venner møtte dem. Jeg fikk videohilsen av Laurent og Alex av en mainervenn, Laurent sa "Hei Emilie! Du er grunnen til at eg trynte i dag, takk for det" hahahaha. Det var egentlig ikke min skyld, da, men det var litt gøy for det, haha!

 Vi møtte Julie Bergan, Adrian Emilie og noen venner som vi har blitt kjent med gjennom guttene! Alt i alt har vi hatt en super dag, og vi har kost oss masse! 

 

Vi dro hjem etter en fin dag, og stoppet og kjøpte oss pølse, brus og sjokolade. Vi så på bilder og videoer fra dagen på tur hjem. 

 

Har du vært på Vinterlyd konsert i år?

 

- Emilie og Camilla 

VINTERLYD I GJØVIK


Heihei! 

I går var vi på vinterlyd i Gjøvik, som sagt! Det var sykt gøy, men utrolig kaldt! Vi møtte noen venner, og blant annet Morgan Sulele, Staysman & Lazz, Julie Bergan og The Main Level da de skulle dra, men vi fikk ikke bilde! Det var så godt å få møtt dem igjen, selvom det gikk uuutrolig fort! Vi møtte også Sigurd fra Catching Cooper (som vi har skrevet et innlegg om tidligere, som du finner HER)! Det var sykt gøy! Hadde virkelig ikke forventet at vi skulle treffe på han! haha! Det morsomste var at han kjente oss igjen!

 

 

 

 

 

 

 


Bytta ansikt med Morgan på snap! haha! Favoritt bilde mitt med han!

 

 


 


Har du vært på Vinterlyd i år?

 

- Emilie & Camilla

 

BILDEDRYSS // THE MAIN LEVEL


Heihei!

Nå som vi ikke har møtt The Main Level på en stund, og ikke fått tatt ordentlige bilder! Så tenkte vi å ha en liten trowback, siden vi savner dem såå mye, og vi får ikke blogget i morgen pga vi skal på vinterlyd! Gjerne kom bort til oss hvis du ser oss! 

Første gangen vi møtte guttene! Når de varmet opp for Isac Elliot i Oslo Spektrum i Desember 2014! 

 

I Hafjell i fjor vant vi backstage! Det var første gangen vi møtte The Main Level ordentlig! Det er sååå savn!!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Har du møtt The Main Level?

 

- Emilie & Camilla

 

UNGDOMS-OL I LILLEHAMMER


Hei!

I dag har vi vært i Lillehammer på konsert!! Nå om dagen er det Ungdoms OL der, og da har de konserter med forskjellige artister! I dag var det blant annet Morgan Sulele, Innertier, Pumba og The Main Level som sang! Grunnen til at vi dro dit var så klart for å se The Main Level! Vi kom dit ca klokka 12, og møtte noen venner! Etter litt, gikk vi og snoket litt rundt om kring, og plutselig møtte vi på Sander! Vi fikk ikke noe bilde eller noe, siden den ene vakten ba oss om å gå, men vi fikk da sagt Hei!

Vi gikk og kjøpte oss en pizzaslice på en café for å få varmen, og noe mat i magen. Etter vi hadde spist opp, gikk vi ut og stilte oss i køen igjen.. Vi hadde allerede stått i køen noen få ganger mens vi var der, men siden det var så lite folk, gikk vi bare ut igjen, haha. Den siste timen før vi ble sluppet inn, sto vi køen sammen med noen venner:)

Etter vi hadde kommet inn, gikk det ca en time før Morgan Sulele, Innertier og Pumba kom på scena og sang mange sanger! Etter dem var ferdige, kom The Main Level, ææææ! Hahah! De var sååååååå flinke, så klart?! det er de alltid! Vi har jo ikke sett dem på over 2 måneder (noe som er veldig mye når det gjelder oss!). Derfor var det ekstremt bra å se dem igjen! Vi fikk ikke møtt dem ordentlig denne gangen, men allikevel har det vært en finfin dag! Dette er faktisk første gangen noensinne vi har vært på en konsert av dem, uten å møte dem! På tur hjem, gikk vi innom McDonalds, men vi snudde da vi så deeeen lange køen, og gikk heller til Esso for å kjøpe en pølse!

Nå har vi kommet trygt hjem igjen, med en hes stemme og dotter i ørene, haha, mens guttene er i Hønefoss på dagens andre konsert! Håper de som er i Hønefoss koser seg masse!

 

{

 

 

 

Det ble ingen vlog i dag, men kanskje vi lager det 19.februar da vi skal på Isac Elliot-konsert!

 

Var du i Lillehammer eller Hønefoss?

 

 

- Emilie & Camilla

ENDELIG SKJER DET IGJEN !


Heisann! 

I dag har vi vært på skolen, som vanlig! I morgen er det endelig helg, igjen! Helt sykt å tenke på hvor fort ukene egentlig går! Nå er det kun 2 dager igjen til vi ser The Main Level igjen! yeyyy ENDELIG! Vi drar til Lillehammer for å se dem + noen andre artister som skal opptre på Ungdoms OL. Det begynner å bli en stund siden vi har sett dem nå! Forrige gang vi så/møtte dem var på Release konserten deres 6.desember, på Sentrum Scene i Oslo. Så det skal bli godt å få sett dem igjen! Vi håper jo så klart at vi møter dem også i helga, men det er jo ikke sikkert at vi gjør!

Helga etter skal vi også se dem! I Hamar kulturhus! Og den 19.februar drar vi på Isac Elliot konserten i Oslo Spektrum! Det vil si to forhåpentligvis fantastiske, men travle helger på hverandre!

 

Processed with VSCOcam with m5 presetVil dere at vi skal lage en vlog fra Lillehammer, eller bare skrive et innlegg om hvordan dagen har vært og ta med bilder?

 

Skal du på ungdoms OL?

 

 

- Emilie & Camilla

 

 

 

 

JUSTIN BIEBER TIL NORGE


Heii! 

Nå er det ikke lenge igjen til Justin kommer til Norge!!! Han kommer allerede i morgen! Han skal være gjest i Senkveld med Thomas og Harald og han skal ha en egen intimkonsert etterpå! Til dette arrangementet blir det ikke solgt noen som helt billetter. Det er kun de som har vunnet billetter gjennom konkurranser som kommer inn.

Vi meldte oss på absolutt alle konkurransene vi kom over! Vi gjorde alt vi kunne for å vinne! Justin er jo en person som vi begge to er veldig store fans av! Han er helt ærlig den mest talentfulle sangeren jeg vet om! Han har utrolige bra sanger og en fantastisk stemme + han er jo ganske kjekk da! Uansett, for to dager siden fikk vi en meldig av Coca Cola om at vi hadde vunnet 2 billetter til innspillingen av Senkveld med Thomas og Harald og Justin sin intimkonsert! Vi satt i timen på skolen og Camilla fikk opp et varsel på mobilen om at Coca Cola hadde sendt henne en DM på Instagram! Hun fortet seg å sende en melding til meg som satt tre rader lengre frem i klasserommet hvor det sto «BKSODFNEVDCN». Med en gang jeg så meldingen snudde jeg meg fort, der så jeg Camilla satt med tårer i øynene og skrek lydløst «VI VANT» og jeg svarte bare «serr??!?!?!» uten lyd, og hun bare «jaa!». Vi satt der og mimet til hverandre og vi ble enige om at vi måtte chatte litt fort på Facebook. Vi logget på Face (ikke si dette til lærerne våre, men altså, det var et nødstilfelle), og hun sendte meg screenshot av meldingen Cola hadde send og jeg holdt på å freake helt ut! Jeg så på klokka, DET VAR EN HALVTIME IGJEN AV TIMEN! Jeg klarte ikke å sitte stille i en hel halvtime til! Så Camilla rakk opp hånda og spurte om vi kunne gå ut på gangen og ta en viktig telefon. Vi fikk lov og gikk ut. Akkurat i det vi gikk ut døra fikk jeg det adrenalin kicket (eller hva det var) så jeg holdt på å bare skrike rett ut! Hahahah. Vi begge bare fangirlet skikkelig i noen sek, og det var ikke akkurat lydløst for å si det sånn!! Etter noen minutter fikk jeg melding fra flere folk i klassen om «hva er det som skjer?» og «vant dere billetter til Justin Bieber konserten?». Vi fikk høre at hele klassen hadde hørt oss skrike! #KLEINT!

Men vi kan forsatt ikke tro at vi har vunnet!! Vi lagde en video der vi spilte "Baby" av Justin Bieber på glass! Dere finner videoen på Coca Cola sin Facebook side. De syntes den var veldig bra, og derfor ble vi en av fire vinnere! Vi gleder oss ubeskrivelig mye til konsertene i morgen!!! Vi kjenner mange Beliebers som dessverre ikke fikk billetter? Det er jo litt trist, men det er så utrolig koselig at de allikevel er glade på våre vegne. Tusen takk! Morgendagen kommer til å bli et minne for livet, og kanskje vårt aller beste minne sammen! Vi er så spente!!!

 


Et bilde fra Justin Bieber-konserten 17.april 2013

 

Skal du på konsert i morgen?

 

Har du sett Justin live noen gang?

 

 

- Emilie & Camilla

 

Inside My Radio


Hei dere!

Jeg følte virkelig for å skrive et kort blogginnlegg nå, om den nye sangen til The Main Level!

På lørdag ga dem ut en helt ny singel, "Inside My Radio"! 

Hvis du ikke har hørt den ennå, bør du gjøre det nå! Jeg elsker den! Det er en utrolig bra up-tempo låt!

 

 
 

«Budskapet er at man kommer styrket ut av alle nedturer man måtte møte på, og at man ikke må bry seg om hva andre tenker om det man gjør. Når man hører på radioen, og favorittsangen kommer på - da glemmer man alle problemer» sier guttene om låten.

 

Klikk her for å høre sangen i Spotify

Klikk her for å høre sangen i iTunes 

 

DEL SANGEN MED VENNER OG FAMILIE! OG KJØP BILLETTER TIL DERES FØRSTE HELT EGNE KONSERTER I ENTEN OSLO ( klikk her for å lese mer og kjøpe billetter ) ELLER BERGEN ( klikk her for å lese mer og kjøpe billetter )  !

 

 

Har du hørt låta?

 

- Emilie 

 

The Main Level i Hamar
Hei igjen!

I helga har det vært festdager i Hamar, også kalt Hamar Mart`n!

The Main Level hadde konsert der på lørdag, og da måtte vi jo selvfølgelig ta turen dit!! DE VAR FANTASTISKE!

De siste konsertene vi har vært på med TML har vært så korte, føles ut som de har sunget sånn 4-5 sanger, og gått, men denne konserten var mye lengre! 

Det var kvelden, og det hadde blitt mørkt ute, karusellene lyste opp plassen, sammen med scene-lysene. Det var rett og slett helt nydelig!

Her er noen bilder fra kvelden:

 

 

 

  

Ei venninne av oss vant meet&greet med The Main Level, og hun tok med oss og ei annen jente backstage for å møte dem!

TUSEN TAKK TIL DEG, THEA! Vi var med gutta i nesten 20 minutter, og de er bare så herlige!

 

På lørdag møtte vi Thea for første gang, vi ble faktisk kjent med hverandre igjennom gutta. Og det er bare helt utrolig. Dette var dems første møte med The Main Level, mens jeg og Emilie har møtt de et par ganger.  Det er så fantastisk å møte de hver gang. Gleder meg allerede til neste konsert som de skal ha 6.Desember på Sentrum Scene i Oslo. 

  

  

 

 

 Var du i Hamar?

Har du møtt The Main Level i det siste?

  

 

- Emilie & Camilla

THE MAIN LEVEL & BERGEN!


Hei!

Denne uka har vært helt fantstisk. På fredag morgen tok vi bussen til Gardermoen, og videre til Oslo for å møte The Main Level utenfor Tv2 byggningen. Til dere som ikke vet det, så er de et boyband fra Bergen.

De hadde en liten overaskelse til alle Mainers som møtte opp. Overaskelsen var at de kastet opp masse ballonger. I to av ballongene var det to meet&greet billetter til Norway Cup. Vi vant ikke, men det er egentlig helt greit, for vi kunne ikke dratt til NC uansett, haha.

Første gangen vi møtte dem den dagen var etter lydprøven, og så litt senere på kvelden. Vi fikk mange gode klemmer av dem og masse bilder.

Vi møtte også vennene våre igjen, som vi har blitt kjent med over internett, gjennom Isac og TML. Vi fikk også veldig mange nye mainer venner som var kjempehyggelige. 

 

 


 

 

 


Nå er vi endelig på tur til Bergen, og vi gleder oss veldig mye! På vei dit skal vi stoppe på Voss og prøve «fallskjermhopping» i Vossvind. 

Ellers har vi ingen planer om hva vi skal gjøre i Bergen, bare ta det som det kommer og utforske byen litt! Vi skal møte noen venner og egentlig bare ha det gøy! :)

Vi kommer til å (prøve å) poste innlegg hver dag om hva vi har gjort i Bergen, så bare å følge med! <3

 

- Emilie & Camilla

Isac Elliot til Norge !


Hei!

Beklager for lite blogging denne uka, men vi har vært veldig opptatte. På Søndag, tirsdag og onsdag, dro vi på Gardermoen for å prøve å møte Isac. På Søndag mellomlanda han i Oslo, på vei hjem fra Ålesund. Det som var veldig trist var at han ikke kom ut, så vi fikk desverre ikke møtt han den dagen. 

På onsdag skulle Isac opptre på Allsang på Grensen i Halden. Så vi dro på Gardermoen på tirsdag for å være sikre på at vi skulle møte han. Men det ble nok en bomtur da også, så vi prøvde igjen på onsdag! Og vi møtte han endelig!! Det var helt fantastisk, og han lukta sykt godt! Hahah! Han ser også utrolig mye bedre ut i virkeligheten enn på bilder !!

Det var en del folk der, så alle sammen sto på rekke etter hverandre. :) Vi fikk ikke så veldig god tid med han, men vi fikk ihvertfall noen bilder, og autografer ;)

 

Her er et bilde av Camilla og Isac. 

 Noen bilder av Emilie og Isac:The Main Level ♥


Heisann ! Nå er det vel på tide å blogge litt om The Main Level! For de som ikke vet hvem The Main Level er, så er de tre nyyyyyyydelige, fantastiske, snille, kjekke, talentfulle gutter fra Bergen som synger utrolig bra! HER er nettsiden deres hvis dere vil lese mer om dem og høre musikken deres.

Uansett, vi er to ekstremt store Mainers (som vi kalles), og for oss hadde et liv uten guttene, vært et liv uten mening. Første gang vi møtte dem, falt vi helt for dem, alt var perfekt ved dem, spesielt personligheten! For dere som har møtt dem, vet dere at de er ubeskrivelige! Vi har til sammen møtt guttene 16 ganger.

Her er et bilde fra aller første gang vi møtte dem.

Vi møtte dem på Kirkenær 20.juni. Der fikk vi alenetid med dem i nesten 30 minutter. Det var helt fantastisk! 

Guttene sang også på VG-Lista i Oslo 20.juni. De skal være med på VG-lista i Stavanger på onsdag sammen med mange andre artister. Hvis dere aldri har sett dem live, så er det bare å dra dit. 

I påsken dro vi til Hafjell i to dager for å se guttene på Vinterlyd (en konsertturne i samarbeid med P4 og Kreftforeningen). Den første dagen i Hafjell hang vi med guttene på det hotellet dem lå på. Den andre dagen vant vi en konkurranse, og vi fikk komme backstage. Det var utrolig morsomt å vinne! Der fikk vi vært med dem i ca en time! Da konserten var ferdig, dro vi til hotellet deres. Der fikk vi også hengt med dem en liten stund. Den helgen var altså en drømmehelg for oss begge!

 

Her er et gruppebilde med Camilla og gutta, fra vi var backstage.


 

Her er et bilde av Camilla og Alex. Han er Camilla´s favoritt i The Main Level. 


Her er et gruppebilde av Emilie og The Main Level fra da vi møtte med i Hamar 6.juni.Det er ikke lett å velge en favoritt blandt disse guttene, men Emilie´s favoritt må være Sander!Er du fan av The Main Level? Har du møtt dem før? 

Legg igjen en kommentar!

 

- Emilie & Camilla

Les mer i arkivet » Mars 2016 » Februar 2016 » Januar 2016


Hei! Vi er to 16 år gamle jenter fra bondelandet som blogger om hverdagslivet, fangirling og det som passer oss.

For kontakt:
emilieogcamilla@outlook.comhits