MAKEUP MEKKA


Hei dere!

For et par dager siden mottok jeg en pakke fra Makeup Mekka som jeg bestilte for en uke siden. Jeg tenkte å skrive et lite innlegg om førsteinntrykket mitt av disse produktene. Det var veeeeldig billige produkter på makeupmekka.no, så jeg tenkte at det er verdt å prøve! Jeg bestilte produkter for 229kr som egentlig hadde en verdi på 654kr! 

Jeg bestilte en mascara til 10kr, som jeg ikke har fått prøvd ennå, men hallo? 10 KRONER! Jeg bryr meg ikke om den fungerer bra eller ikke når den er så billig, hahah, kjekt å ha! Jeg bestilte eyelineren og den andre mascaraen i samme «pakke», og jeg vet fra tidligere at denne mascaraen (den svarte) er veldig bra! Jeg liker den veldig godt! Jeg føler faktisk at jeg får lengre vipper av den, i forhold til den jeg bruker til vanlig i hvert fall! Eyeliner fungerer også faktisk ganske bra. Concealeren passet ikke helt min hudfarge, så jeg har ikke brukt den så mye så jeg vet om den holder lenge, men den dekker ganske bra. Highlighteren var veldig god å blende ut, men jeg likte ikke at «glitterkornene» var så store? Det så ikke så veldig naturlig ut på nært hold, men på avstand ser den kjempebra ut! Pudderfoundationen var faktisk veldig god! Jeg valgte den lyseste fargen, men den var faktisk for mørk for meg! Jeg følte at det ble litt flekkete, men den var veldig god å ha på, og jeg ville brukt den ofte om den hadde passet hudfargen min! Kosten var også veldig god! Alt i alt ble jeg fornøyd med det jeg fikk, til tross for at det var så billig! Det var synd at fargene ikke passet, men jaja, sånn går det når man tar sjanser og bestiller på nettet, haha!
Har du prøvd produkter fra Makeup Mekka før?

Isåfall, ble du fornøyd?

 

- Emilie

8 MUST-HAVE APPS


Hei!

Her er noen apper som dere bare må ha! Vi har fått helt dilla på disse appene, så vi tenkte å dele disse med dere! Vi har begge Iphone 6, så det er ikke sikkert alle appene er tilgjengelige på alle mobiler. Spotify -  Hvis du er en av de som bare måå høre på musikk 24/ så anbefaler vi dere til å laste ned Spotify (og kjøpe Premium versjonen til 99,- pr måned! Det er sååå verdt det!). Denne appen er nok en av alle appene vi bruker mest, vi bruker den 24/7 og bare elskeeer den! Du kan enten laste ned gratis, men vi anbefaler virkelig å kjøpe. 

 

Instagram - Dere kjenner sikkert til instagram! Dette er en bilde delings app som vi bruker 24/7! Vi heter @emiliemoseby & @camillahundal99 der, og der oppdaterer vi når det kommer nye innlegg på bloggen! 

 

Shazam - Denne appen har vi hatt en veldig god stund nå, og vi liker den utrolig godt! Hvis du hører en sang du ikke vet hva heter trykker du bare på "Touch to Shazam" så finner dere sangen med en gang! Den er såå utrolig kul, så den anbefaler vi dere virkelig! 

 

VSCO cam - VSCO er en av våre favoritt redigeringsapper! Den har såå mange utrolig fine filtre, og man kan justere lyset på bildene! Inne på appen kan man også kjøpe flere filtere hvis man ønsker det! Denne appen bruker vi veldig mye på bildene våre på Instagram! Den er helt gratis! Så sjekk den ut! 

 

Stickers / Photo Cut-Out - Denne appen er veldig fin om du kjeder deg og bare vil leke deg litt med bilder. Her kan du f. eks. klippe ut hodene til idolene dine og lime dem inn i andre bilder. En veldig lett og morsom app.

 

CocoPPa - Hvis du vil pynte opp litt på mobilen din, er denne kjempefin. Her kan du laste ned alle slags ikoner helt gratis, og lage ord eller bare laste ned en kulere versjon av «Facebook» ikonet. Her finnes det tusenvis av ikoner, og det er bare å prøve seg fram! Vi har brukt denne appen i flere år! (Du ser på bildet nederst at jeg har TML på hjemskjermen min, jeg lastet ned bokstavene fra CocoPPa!)

 

Periscope - En enkel app hvor man kan ha/se på livestream. Veldig gøy!

 

Triva Crack (på norsk) - Dette er et spill som vi har blitt veldig hektet på i det siste! Det er et quiz spill, der du spiller mot enten venner, eller ukjente.

 

 

Bruker du noen av disse appene?

 

- Emilie & Camilla

VI ER NOMINERT TIL LIEBSTER AWARD


Vi har blitt så heldig å blitt nominert til "Liebster Award" av Ane Karine Estil! Gjerne gå å les bloggen hennes HER og innlegget hennes om "Liebster Award"! Dette er ikke noe store greier som vi har blitt nominert til! Det er bare en hyggelig og morsom nominering som vi bloggere gir til hverandre.  

Reglene for "Liebster Award" er
1. Nevn bloggeren og takk han eller hun for at de nominerte deg. Link gjerne til bloggen til den personen også.
2. Svar på de 11 spørsmålene som personen som nominerte deg skrev.
3. Nominer 11 nye bloggere og link til bloggene deres.
4. Gi dem 11 spørsmål de kan svare på.
5. Gjør de oppmerksom på at du har nominert de.
 

Spørsmålene vi fikk!


Favorittsang/sanger atm?

Camilla: Pillowtalk av Zayn!! Den er såå fin!! 

Emilie: Jeg blir aldri lei Love Yourself av Justin Bieber!


Noe du angrer på å ha kjøpt?

Camilla: Jeg angrer på at jeg har kjøpt en del klær som jeg ikke har blitt fornøyd med når jeg kommer hjem fra butikken, og som bare i skapet! 

Emilie: Det må bli en del klær, og kanskje litt sminke.. noen foundationer og concealere som ikke passer, eller øyenskygger og pudder som ikke lever helt opp til forventningene


Hva bruker du når du sminker deg til hverdags?

Camilla: Mascara, Foundation, pudder, brynspenn, primer, av og til leppestift og blush! 

Emilie: Primer, hydralight/foundation, concealer, contour pudder, blush, dipbrow, eyeliner og mascara!


Har du noen dyr?

Nei!


I hvilke land har du vært i?

Camilla: Sverige, Danmark, Tyrkia et par ganger, Polen!

Emilie: Sverige, Danmark, Tyskland, Spania/Mallorca, Polen:)


Hvorfor startet du å blogge?

Vi startet å blogge fordi vi vil dele det vi har på hjeret med dere!


Favoritt YouTuber/YouTubere?

Camilla: Har veldig mange, men atm er det Tina Mondelia, Celina Karine og Agnes Lovise!

Emilie: Jeg liker like gjerne utenlandske youtubere som Joe Sugg, Caspar Lee, osv, og søteste Tina MONDELIA daa!


Beste app for å redigere Instagrambilder?

Vår favoritt app atm er VSCO! De har såå utrolig fine filtere! 


Instagram, Facebook eller Snapchat?

Instagram! 


Har du noen mål med bloggen?

Egentlig bare å dele det vi mener, og våre opplevelser. Vi har ikke noe mål når det gjelder antall lesere og den slags.


Har du noen søsken?

Emilie: Ingen

Camilla: 2 brødre og 1 søster!

 

Videre nominerer vi! 

http://theresesorenes.blogg.no

http://elinhk.blogg.no/

http://linewt.blogg.no/

http://andrineturoyy.blogg.no/

http://martesveen.blogg.no/

http://nbt.blogg.no/

http://cutiebeauty.blogg.no

http://hasplivet.blogg.no

http://randiannette.blogg.no

http://anneva.blogg.no

http://rebekkaandrine.blogg.no

Spørsmål dere kan svare på:


Favorittsang atm?

Favoritt bloggere?

Hvorfor startet du å blogge?

Favoritt youtuber/youtubere?

Ser du på noen serier?

Favorittappen din?

Beskriv kort drømmedagen din!

Favoritt sminke-merke?

10 Must-haves i livet ditt?

Liker du å reise? Hvor?

Hvor mange timer om dagen tror du at du bruker på mobil/pc etc?

 

 

- Emilie & Camilla

 

 

15 TIPS TIL JENTEKVELDEN


INNEHOLDER ANNONSELINK

1. S`MORES! I helgen lagde vi s`mores dipp og Mariekjeks, som du kan lese om i vårt forrige innlegg! Det var sååå godt og utrolig gøy å lage på en jentekveld, som dere kan kose dere med etterpå.

2. Se på en filmklassiker, eller det som var favorittfilmen deres for noen år tilbake! Det er jo alltid koselig å mimre litt med gamle filmer! Kanskje dere kan se på Løvenes Konge, Titanic, Grease, Olsenbanden, Heldiggrisen Babe, High School Musical eller Hannah Montana, hahah!

3. Gjør forskjellige challenger! Dere kan jo ha en whisper challenge, eller finne på kule ting til en 7 seconds challenge. Kanskje dere ogå kan gå på butikken og kjøpe forskjellige ingredienser, og lage en smoothie challenge, eller ha bind foran øynene, og mate hverandre med en skje der det er mat som dere har kjøpt, som den andre personen ikke vet om!

4. Se på serier! Det er sååå mange som liker å se på serier, selv om vi ikke er de om ser som mest på serier... På DENNE nettsiden kan du prøve en gratis måned med serier og en hel masse filmer! Noen serier som vi har hørt at folk anbefaler er Pretty Little Liars, The Vampire Diaries, The Walking Dead, American Horror Story, Friends, osv?

5. Bak en kake, eller lag mat. Dere kan kose dere på kvelden med en kjempegod middag eller en deilig kake, eller kanskje begge deler! Det går også an å bestille en pizza om dere er litt late, og da! 


 

6. Hvis dere er veldig glad i å spille, så kan dere ha en spillkveld sammen! For eksempel brett spill (som Alias eller Venninnespillet), Wii eller PlayStation!

7. Spakveld! Hvis dere ikke har prøvd det enda er det på tide! Legg ansiktsmasker, og agurk på øyelokkene hvis dere ønsker det! Dere kan enten lage deres egne ansiktsmasker eller kjøpe! Stell neglene til hverandre, gi hverandre masasje, ta fotbad, slapp av og skravl sammen mens dere blir pene samtidig! 

8. Dere kan ha byttekveld! Alle jenter har klær som de ikke bruker så ofte! Så hvorfor ikke ha en byttekveld med venninene? Dette er en veldig fin måte å bli kvitt ting du ikke bruker, og heller få skaffet deg nye ting som du har lyst på eller trenger! Det trenger selvfølgelig ikke å være klær, men vesker, sko, smykker og lignende! 

9. Hvis dere er veldig glad i å lage ting eller designe! Så kan dere ta et gammelt klesplagg dere ikke bruker og desgine det om til noe kult! F.eks. en bukse du aldri bruker, kan du jo lage hull i knærne på, eller gjøre om buksa til en shorts! Det er jo veldig kult! Dere kan jo også lage smykker, fotoalbum eller lignende! 

10. Dra på butikken og kjøp inn masse god frukt, og lag en deilig og frisk smoothie som dere kan kose dere med! Det er jo veldig godt nå, som det begynner å bli varmt ute! 

 

11. Ha photoshoot! Sleng på litt sminke, finn en fin bakgrunn og ta noen bilder! Kanskje blir det en nytt profilbilde på Facebook.

12. Frisk luft er noe alle mennesker har godt av! Finn på noe ute, gå tur eller spark ball. Ungdom sitter altfor mye inne med mobil og PC, og trenger frisk luft og trening. Dere kan også gå/dra til treningssenteret, og trene litt der!

13. Bare finn på noe random gøy, som f.eks. å lage hestehale på hverandre med en støvsuger, eller som vi gjorde i helgen, lage sko av brød, hahaha!

14. Spill kahoot! Lag en quiz, spør om ting som har med deltakerene å gjøre, eller gå på gamle facebookinnlegg og spør "hvem av dere har sagt dette?" 

15. Lag en dans til favorittsangen deres! Lær noen kule moves på YouTube, og sett de sammen til en stilig dans!


Håper disse tipsene faller i smak hos dere! 

 

- Emilie & Camilla

GULLSNUTTEN 2016


Heisann! 


Vi hadde satt veldig stor pris på om dere kunne tatt dere noen sekunder og nominere oss til Gullsnutten.no som blir delt ut på NRK 16. April! Dere kan stemme fra Mandag 16. Mars til Fredag 25. Mars kl 16.00! Det er veldig enkelt og helt gratis, og man kan stemme på flere samtidig under flere kategorier! Det eneste dere trenger å gjøre er å gå inn på Gullsnutten.no ( HER ) ! Og skrive inn YouTube kanal navnet vårt " Emilie og Camilla " under Årets Nykommer. 

Del gjerne videre til folk dere kjenner! Da hadde vi blitt veldig glade! Tusen hjertelig takk på forhånd! 

 

- Emilie & Camilla 

S´MORES


Heisann!

Denne helga har vært fin! Vi har egentlig ikke gjort noe, men den har allikevel vært fin. Da vi kom på skolen i dag føltes det ut som vi hadde hatt ferie! Camilla har  sovet hos meg fra lørdag til i dag, og vi var nesten helt sikre på at vi ikke kom til å rekke bussen og komme oss til skolen, men det gikk faktisk overraskende bra! Dette er faktisk første gangen hun har sovet hos, mens det er skole dagen etter! 

På lørdag lagde vi s´mores! Vi har sett at veldig mange har laget det, og det var virkelig på tide at vi også gjort det! Det var såå godt! Vi hadde masse sjokolade i en ildfast form, og marshmallows oppå, og stekte det i noen minutter i ovenen. Vi hadde ikke i noe peanøttsmør som jeg har sett noen har brukt, fordi Emilie ikke tåler nøtter. Vi duppet mariekjeks oppi, da det var ferdig, og det smakte såå godt! Annbefaler dere til å prøve det, hvis dere ikke har gjort det! På lørdag hadde vi også en livechat på periscope! Da lagde vi tøfler av brød! haha! De var faktisk veldig gode å ha på! haha! Periscope appen får dere lastet ned gratis i App Store! Vi lagde også noen YouTube videoer, som vi gleder oss til å vise dere! 

 

Processed with VSCOcam with hb2 preset

 

Processed with VSCOcam with hb2 preset

 

Processed with VSCOcam with hb2 preset


Forresten vi hadde satt veldig stor pris på om dere kan bruke noen sekunder på å stemme på oss på Gullsnutten.no  ( HER ) Det er veldig enkelt og helt gratis! Det dere trenger å gjøre er å skrive inn YouTube navnet vårt "Emilie og Camilla " på Årets Nykommer, eller på den kategorien du synes vi passer under! Tusen hjertelig takk på forhånd! 


 Hva har du gjort i helgen?

 

- Emilie & Camilla 

20 TING DU IKKE VISSTE OM OSS


Hei!

Nå tenke vi å lage et innlegg om ting som vi tror de fleste ikke vet om oss, sooo, lets just start! 

Processed with VSCOcam with a6 preset

10 TING DU KANSKJE IKKE VISSTE OM EMILIE:

1 Jeg liker kaktuser. Hittil har jeg bare tre små kaktuser i vinduet, men det vil nok bli flere. 

2. Jeg ELSKER Justin Bieber, og har vært Belieber i ca 5 år.

3. Jeg liker å ta bilder, av alt mulig egentlig! 

4. Jeg hater maur!! Er livredd dem!

5. Favoritt faget mitt på skolen er naturfag!

6. Elsker kinamat! Det er såå utrooolig godt! Jeg liker best de sterke rettene! 

7. Da jeg var yngre var jeg utrolig stor fan av Hannah Montana, hun betydde alt for meg, og hun var livet mitt! hahah! 

8. Jeg digger Joe Sugg, og Caspar Lee! Jeg ser noen ganger på dem hvis jeg kjeder meg. 

9. Jeg liker å se på alle slags dokumentarer, fremfor serier og andre filmer. 

10. Elsker å sminke meg! Jeg gjør det hver gang jeg kjeder meg! 

 

10 TING DU KANSKJE IKKE VISSTE OM CAMILLA:

1. Hater å lese bøker! Sovner hver gang! 

2. Jeg er redd for edderkopper! haha!! De er så ekle! 

3. Er veldig glad i å snakke med folk i mobilen, skype eller facetime. 

4.Jeg elsker mat!! Men hater sterk mat! 

5. Jeg har gått på håndball i ca 2 år! 

6. Når jeg var yngre var jeg helt gira på High School Musical! 

7. Jeg er veldig glad i å danse! Men kan ikke akuratt påstå at jeg er så flink.. haha! 

8. Jeg elsker buksene fra Cubus!! De er så behagelige, og uuutrolig gode å ha på! 

9. Når jeg kjeder meg, er jeg alltid på mobilen, og går i kjøleskapet for å se om det er noe godt å spise på! 

10. Favoritt fargen min er baby rosa! 

 

 

Var det noe nytt her, som du ikke visste fra før?

 

Bør vi ha flere innlegg som dette?

 

 

- Emilie & Camilla

VINTERLYD


Heisann!

Som en del av dere sikkert vet, har det vært Vinterlyd i Bergen i dag! Vinterlyd er en gratiskonsert der flere av landets beste artister reiser rundt i Norge, for å samle inn penger til kreftsyke folk, i samarbeid med Kreftforeningen og P4. På onsdag (2.mars) er det vinterlyd i Gjøvik, og der kommer vi til å være! Vi skal også til Hafjell! Hvis noen av dere ser oss, så er det bare å komme bort å si hei! Vi har vært på noen vinterlyd konserter før! Det er et sykt bra opplegg, med mange flinke artister hvert år!

Vinterlyd kommer til 7 forskjellige steder i år! Og HER kan dere se hele reise ruten dems, og alle artistene som skal opptre! 

 

 

Har du vært på vinterlyd før?

Skal du på Vinterlyd i år?

 

- Emilie & Camilla 

ROMMET MITT #2


Hei! For en liten stund siden viste jeg dere litt av rommet mitt, og i dag vil jeg gjerne vise dere resten (i hvert fall av det som er verdt å se, haha)! Det forrige romomvisnings-innlegget kan du se HER om du ikke har sett det før ! :)

 

Processed with VSCOcam with hb1 preset

 

Processed with VSCOcam with hb1 preset

Her er gresset med vasen som jeg kjøpte på Kremmerhuset for en uke siden ! :)

 

Processed with VSCOcam with hb1 preset

Jeg har all sminken jeg bruker daglig i et smykkeskrin fra nille!, og det jeg ikke får plass til i boksen, har jeg ved siden av, haha.

 

Processed with VSCOcam with hb1 preset

I dag har jeg fått en ny kaktus! Jeg har skjønt at mange gir kaktusene sine navn, men den nye kaktusen min har ikke noe navn ennå! Har du et forslag? Hahah.

 

Hva syns du?

 

 

- Emilie

BEST FRIENDS


Heisann! 

Som noen av dere kanskje vet så har vi vært bestevenninner snart i 14 år! Vi ble kjent med hverandre da vi var 3 år gamle, i barnehagen! Det er helt sykt å tenke på, at vi har klart å holde ut med hverandre så lenge! haha! Vi har hatt så utrolig mange gode og morsomme minner sammen, som vi aldri kommer til å glemme! Vi har vært på flere hotellturer sammen, og mange, mange konserter! Vi har møtt veldig mange kjendiser sammen, og det er jo det vi liker mest her i verden! Dra rundt og leve fangirllivet! Sommeren 2015 var nok den morsomste sommeren vi har hatt sammen! Da vi dro til Bergen i 1 uke, og dagen etter vi kom hjem, dro vi til Kragerø i 1 uke også! 

Grunnen til at vi er så utrolig gode venner må vel være fordi vi tenker nesten alltid likt, og vi har alltid samme interesser og meninger! Vi diskuterer eller krangler så godt som aldri! Vi har jammen ikke hatt mange diskusjoner på disse 14 årene! 

Hvor lenge har du og din beste venn vært venner?

 

 

- Emilie & Camilla 

VIDEREGÅENDE SKOLE


Hei! Går du på ungdomsskolen og skal snart velge hvilken linje du skal gå på videregående?

Valget er ikke lett, men vi må gjennom det. Det første valget er om du skal gå på videregående eller ikke, når du er ferdig med 10 år grunnskole, er det jo valgfritt! Men så klart anbefaler vi å gå på videregående! Selv om du kanskje tenker at du ikke orker mer, og nå som det er fritt, tenk så chill det hadde vært å hatt et helt år med fri! Altså, jeg tror helt ærlig at foreldrene dine ikke hadde satt såå stor pris på om du hadde blitt en av de late ungdommene som ikke gidder å gå på skolen lenger, og helt sikkert heller ikke gidder å jobbe. Det dummeste med å ta et fri år, er at det er vanskelig å komme seg inn i rutinene igjen, og det kan være lett å miste motivasjonen og konsentrasjonen når du ikke har jobbet på den måten på over et år! Det kan virke positivt for noen, men det er ikke akuratt noe å anbefale. Det er bedre å bli ferdig med skolen, eller hva?  Vær så snill, ikke tenk tanken en gang om å ta et friår, bare velg videregående før tanken rekker å bosette seg inni hjernen din. Om du har depresjoner, sosialangst eller lignende, er jo det en helt annen sak, men så lenge du er av de som ikke har problemer med sånt, STAY IN SCHOOL. Nå for tiden snakker jo mange om at de skal nave når de blir voksne, som om det er noe kult? Før i tiden var det nesten flaut å gå på «sosialkontoret» som det het, og det var ikke akkurat noe man skrøyt så my av! Men nå for tiden er framtidsdrømmene til flere ungdom å bli navere. Jeg blir nesten lei meg. For all del, skaff dere en utdannelse og få en jobb! 


bilde fra www.karmsund.vgs.no

Vi to har begge valgt å gå linja Helse og Oppvekstfag. Vi tenkte å fortelle dere litt om hvordan denne linja er og hva vi lærer der! 

Først må jeg bare si at lærerne på ungdomsskolen skremte oss nesten opp til å begynne på videregående! De sa at alt var så ille og vanskelig, at vi kom til å få såååå mye ansvar og alt det der! Men for å være ærlig, er videregående langt bedre enn ungdomsskolen. En linje som studiespesialisering er sikkert ganske tørr og komplisert(?), men går du helse, er alt easy og chill. Seriøst, matematikken vår er som den vi hadde i 8. klasse, og omtrent alt vi lærer har vi gått igjennom før på ungdomsskolen. Vi har også veldig lite lekser!

 

Det er en av grunnene til at vi liker videregående ganske godt. Selvfølgelig, vi elsker ikke skolen, men det er det et fåtall som gjør, haha. Men vi er allikevel veldig heldige som har en fin, liten klasse på kun 15 elever som alle respekterer og godtar hverandre. Det er ikke så ille å ha fremføringer og denslags foran den klassen vi har nå, som tidligere. En annen ting som vi liker spesielt godt med videregående er stoffet vi lærer. Vi har blitt mye mer interessert i naturfag og helsefremmende arbeid (som er et eget fag på linja). Vi lærer om anatomi, ergonomi, forskjellige sykdommer, skader, hygiene, barn, ungdom, gamle og mye mer. Vi har også flere forsøk og flere praktiske skoletimer nå, enn før! Det høres utrolig kjedelig ut, men det er faktisk veldig veldig spennende!!

Det aller beste er nok kanskje at vi har en fantastisk lærer, hun er bare verdens herligste, haha! Hun lærer fra seg på en morsom og inspirerende måte, men lærerne varierer jo så klart fra skole til skole.


bilde fra www.akrehamn.vgs.no

Vi har også en dag i uka hvor vi er på en arbeidsplass! Vi har vært på en arbeidsplass hele denne uka, og skal på samme plassen hver onsdag frem til sommeren! Før jul var vi også på hver vår plass, jeg var på et sykehjem og Camilla jobbet med ei jente som var utviklingshemmet, nå jobber jeg på en bolig med flere voksne utviklingshemmede, og Camilla har overtatt plassen min på sykehjemmet!

Jeg vil anbefale dere å velge Helse og Oppvekst hvis dere liker å være med andre mennesker, vil lære om hvordan kroppen er oppbygd (det er utrolig spennende!!!) og rett og slett hvordan menneskene har det, hvilke behov vi har og hvordan vi tenker.

Hvis du vil ha studiekompetanse, og derfor ikke vil gå Helse og Oppvekst, kan du jo ta påbygg 3. året, da får du en generell studiekompetanse. Du kan lese mye mer om det her på vilbli.no og utdanning.no !

 

Hvis dere har noen spørsmål om arbeidsplassen eller linja generelt, er det bare å kontakte oss på Facebook(Camilla Hundal, Emilie Moseby), Instagram DM(@camillahundal99, @emiliemoseby), send en mail eller kommenter i kommentarfeltet, så skal vi prøve å svare så bra som vi bare kan!

 

 

 - Emilie & Camilla

NEW HAIRCUTS


God ettermiddag!

Som vi nevnte i forrige innlegg, var vi hos frisøren i går. Vi ville for en gangs skyld gjøre noen drastiske forandringer, så vi klippet av rundt 20 cm av håret begge to! Frisørene spurte flere ganger om vi var sikre på at vi skulle klippe av så mye, og ja, det var vi! Vi har tenkt lenge på å klippe oss, men i går ble vi begge to så irriterte på det lange, statiske håret som festet seg fast i alt mulig, at vi ringte frisøren og bestilte en time med en gang! .. og sånn ble resultatet!Hva syns dere?

 

- Emilie & Camilla

ROMMET MITT


Hei igjen!

For et års tid siden, flyttet jeg inn på det nye, store rommet mitt! Det er et rektangulært rom på ca 20 kvadratmeter i kjelleren. Jeg trives utrolig godt her, og er egentlig ganske fornøyd med rommet mitt. Jeg har jo fått bestemme selv hvordan det skal se ut her, både gulv, vegger og tak, haha!

I dag hadde jeg tenkt til å vise dere litt av hvordan rommet mitt ser ut! 

Processed with VSCOcam with hb1 preset

Processed with VSCOcam with hb1 preset

Processed with VSCOcam with hb1 preset

Disse tre skjerfene fra Cubus er mine livreddere hver vinter!

Processed with VSCOcam with hb1 preset

Jeg bare digger denne hodeskallen fra Kremmerhuset! Jeg måtte bare ha den med en gang jeg så den.

Processed with VSCOcam with hb1 preset

Hva syns dere? 

 

- Emilie

 #interiør

HVA SKJEDDE EGENTLIG?


Det går allerede verden rundt om at Justin Bieber ble sur på fansen og forlot scenen i går kveld på intimkonserten i Chateau Neuf. Mediene skriver forskjellig om saken, noen tar helt feil, mens andre er faktisk inne på sannheten. Vi var der og vet akkurat hva som skjedde. Jeg kjenner jeg blir irritert når de skriver «Justin stakk pga vann på scenen etter en låt» og «Justin ble sur på fansen og avbrøt showet» uten å begrunne hvorfor og hva som virkelig skjedde. Hvorfor skal nesten alltid Justin bli satt i et dårlig lys? Det er ikke bare hans skyld. Jeg legger ikke bare skylden på fansen nå, men alle tre partene har en del i det, både Justin, fansen og vaktene.

Bilde fra vg.no

 

Etter han hadde sunget den første sangen, Boyfriend, kastet Justin en vannflaske ned til en fan og det kom litt vann på scenen. Justin fikk en av danserne`s skjorte til å tørke opp vannet. Mens han tørket, dro fans han i buksebeinet og i skjorten som han tørket med. Han sa ifra flere ganger at de skulle slutte og sa at de skulle høre på han, men de slapp ikke. Til tross for at Justin har hatt en tøff uke, snudde han seg og gikk i det han sa «I`m not doing the show». Han kastet fra seg skjorten og mikrofonen og forsvant. Alle trodde jo at dette bare var tull, og at han ville komme tilbake. Fansen begynte å rope «Justin! Justin! Justin!», men han kom ikke. Folk begynte å få meldinger fra andre fans utenfor Chateau Neuf om at bilen til Justin hadde dratt og at den var på tur mot Holmenkollen og senere Gardermoen. Jeg vet ikke helt sikkert hvor han dro, det eneste jeg vet var at ca et par timer senere lettet han fra Gardermoen i privatflyet hafn kom med.. 

Bilde fra vg.no

 

Det ble en veldig uventet slutt på konserten. Jeg legger ikke skylden på noen spesielle. Justin overreagerte, fansen kunne respektert det han sa, og vaktene kunne holdt dem unna. Vaktene kunne ført de med sitteplasser til plassene sine, istedenfor å la dem stå ved scenen. Halvparten av de som sto der hadde lov til det, men mange hadde egentlig ikke rett til det. Jeg vet at vaktene sa forskjellige ting, noen sa at de skulle stå der mens andre sa at dem skulle sette seg, men om alle hadde satt seg på plassene sine fra starten hadde det ikke vært noe problem, uansett hvor fristende det er å stå så nærme Justin, og å ta på han. Gjort er gjort! Men den fansen som sto fremmerst fortjener ikke å få drapstrusler og stygge meldinger. Hvordan skulle dem vite at Justin skulle reagere sånn? Men ja, de kunne respektert det han sa med en gang. 

 

Justin har beklaget seg. Han har lagt ut følgende på Instagram:

Sadly it's Been a rough week for me, long days no sleep, 

while having to be "on" as they would say for cameras fans etc. 

In no way did I mean to come across mean, 

but chose to end the show as the people in the front row would not listen. 

Hopefully people will understand where I am coming from. 

I don't always handle things the right way 

but I'm human and I'm working on getting better at responding not reacting. 

Unfortunately people were affected by this as am I. 

For the people in the back I am so sorry and for anyone I may have disappointed im sorry. 

Sorry for wasting the tv people's time I'll be sure to make it up to you next time on tour.. 

With love Justin.

 

Det går ikke an å sette seg inn i Justin`s situasjon for "normale" mennesker som deg og meg. Han har aldri 100% privatliv, han har kameraer over seg hele tiden, og som han sier, han må være «på» hele tiden foran kameraer, fans etc. Uansett hvor dårlig dag han har, MÅ han smile og være positiv! Med en gang han gjør noe som han ikke bør gjøre, kommer det store nyhetsoppslag over hele verden om saken! Han har hatt en tøff uke og nå skulle det ikke mye til før han rett og slett ikke orket mer. I tillegg har han bronkitt og vi bør være glade for at han i det hele tatt ikke avlyste hele konserten, men at han prøvde så godt han kunne. Håper dere kan forstå at det ikke er lett å være en verdenskjent person som Justin.

Give me respect if you want me to give you respect

- Justin

 

Det var mine meninger om saken, kommenter gjerne deres meninger også!

Del gjerne innlegget om du også er lei av at Justin alltid skal vises fra den dårligste siden av mediene, eller om du kjenner noen Beliebers(eller kanskje er en Belieber selv)!

 

- Emilie

Inside My Radio promotering


God kveld!


Jeg håper de fleste som leser dette har hørt om The Main Level? Hvis ikke, har vi skrevet litt om dem før, så det er bare å gå tilbake for å lese litt om dem:) Uansett, på mandag kommer de med en ny singel!! Yeyy!! Og i går var Camilla og jeg ute og promoterte litt for den nye singelen deres. Vi hengte opp noen plakater rundt om kring her vi bor!:) vi lagde en liten video ut av det som jeg gjerne vil dele med dere. Vi vet alle at sånne lange videoer er ganske kjedelige, så vi gjorde den kort, enkel og grei! Håper dere liker den!

 
Her er en liten teaser av den nye sangen;

http://www.themainlevel.com

 

Åh! Jeg klarer bare ikke å vente med å høre hele sangen!! Men nå må jeg stikke! Har prøve på skolen i morgen om «empati», «sosial kompetanse» og mye rart..! Men vi snakkes<3

 

- Hva syns du om teaseren?

- Gleder du deg til å høre hele sangen?- Emilie

Førpremiere på Paper Towns!


Hei!

Youtuberen og Topp-bloggeren, Tina Mondelia, hadde en konkurranse hvor man kunne vinne billetter til førpremieren på Paper Towns for noen uker siden. Selvfølgelig meldte vi oss på, og guess what!? Hun ville ha oss med!:D Så på tirsdag var vi i Oslo hos Twentieth Century Fox Norge! Vi, Tina og noen andre youtubere og seere fikk være de første i hele Norge til å se filmen. Paper Towns er virkelig å anbefale! Dere måå se den da den kommer på premiere 24.juli!

 

Alle som var på kinoen fikk en gavepose hver med Paper Towns-boken (eller Papirbyer som den heter på norsk), den forrige filmen The Fault In Our Stars, en Paper Towns t-skjorte, Carmex solbriller, to Carmex leppepomader og en liten godteristang.

 

Uansett, dagen var kjempefin! Vi bor et lite stykke unna Oslo, så vi tilbrakte noen få timer i bil og på tog den dagen. På turen til Oslo var vi egentlig bare veldig spente på hvordan dagen og kvelden ville bli, mens på tur hjem var vi ganske slitne og trøtte.

 

Tusen takk Fox Norge og Tina, for at vi fikk bli med og se førpremieren. 

Skal du se Paper Towns da den kommer ut? <3

Har du sett/lest noen andre filmer/bøker som er skrevet av John Green? <3 

 

- Emilie & Camilla

Mopedlappen!


Hei! I dag har jeg vært og tatt teoriprøven for førerkort på moped! Jeg besto! Wooowooop! Ganske fornøyd med å klare det på første forsøk! Men jeg har øvd veldig mye i det siste, så det skulle bare mangle hahah!

Hvor skal jeg dra først? Til VG-lista i Stavanger, eller til Bergen? Hmmm..

Er det flere her som har tatt noen form for førerkort?

- Emilie

Mart´n!!


God kveld!

Beklager at innlegget kommer så sent, men i dag har vi vært på "by´n" hele dagen, vi bor i en landsby, så byen er ei gate på ca en kilometer.. Vi har hatt det ganske gøy! Vi har filmet litt i dag også, og vi legger ut en vlogg etterpå, men så lenge, her er noen bilder fra dagen!

 

Vi kjørte karuseller og gikk litt rundt på tivoliplassen.

 

Kanskje Camilla skulle vurdere denne frisyren i sommer? Hva syns dere?Da vi begynte å bli litt sultne, stakk vi innom en kinarestaurant. Det var kjempegod mat der, og vi ble egentlig altfor mette!

 

Klokken halv ti kom Kurt Nilsen på scenen. Vi er ikke de ivrigste fansene, men vi snek oss ganske langt frem. Det er jo kjedelig å stå langt bak på konserter! Vi gikk litt før konserten ble ferdig siden det var så kaldt og vi begynte å bli ganske så slitne i beina etter å ha gått hele dagen.

 

Det kom ganske mange på konserten, HER kan du lese mer om konserten hvis du er interresert, og kanskje du kan se om du klarer å finne oss igjen på noen av bildene:)

 

Vi kjøpte oss en ballong! var den ikke søt? Vi spiste heliumet som var inni hahaha. Det funket ikke så veldig bra denne gangen, du kan se video derfra i vloggen som vi legger ut etterpå!

 

Vi kjøpte en håndkrem til 39,- og telys på tilbud til 20,- på nille!


 

 

Nå skal vi kose oss med litt godteri og popcorn, mens vi redigerer vloggen! Vi legger den ut så fort som mulig! 

Håper alle har hatt en super dag! ♥

 

Klem fra Emilie & Camilla ♥
Ferske bloggere


Heii! I dag bestemte vi oss for å lage en blogg, etter å ha tenkt på det en god stund.  Vi kommer til å blogge litt av hvert, som hverdagen vår, mote og andre spennede ting vi føler for å dele med dere! Vi skal prøve å legge ut innlegg så ofte som mulig, nesten hver dag. Vi kommer også til å legge ut noen challenge-videoer, så det er bare å komme med tips hvis dere vet om noen bra challenges! 

Les mer i arkivet » Juli 2017 » Mai 2016 » April 2016


Hei! Vi er to 16 år gamle jenter fra bondelandet som blogger om hverdagslivet, fangirling og det som passer oss.

For kontakt:
emilieogcamilla@outlook.comhits