VALENTINE TIPS


Heihei!


Bilde fra Google


Nå er det ikke lenge til Valentine`s day! Nå tenkte vi å komme med noen tips, som du kan gjøre for noen du er glad i, og som ikke trenger nødvendigvis ikke å koste noe særlig for deg! 

 

1. Overraks han/hun med frokost på sengen! Det er noe alle liker. 

2. Lag favoritt middagen hans/hennes. Overrask han/hun når han/hun kommer hjem fra jobben med ferdigdekket bord, med forretten klar på tallerkenen.

3. Skriv et brev til den du er glad i. 

4. Kjøp blomster og/eller en sjokolade! 

5. Gjør klart et varmt badekar, med blomster og telys. (mest for samboere)

6. Ta med hverandre på kino. 

7. Lag en kake! For eksempel bak en Brownies, pakk den inn i en søt innpakning og gi til henne/han

8. Alenetid, borte fra alle andre! Dra bort, til et sted der det kun er dere to, og dere kan snakke om akkurat hva dere vil.

9. Cafe! Har du penger til overs, kanskje du vil spandere en lunsj og en kakebit på daten din?

10. Se på en romantisk film med han/henne i stua til en av dere!

 

 

Har du en valentine?

 

Hva gjorde du sist valentines day?

 

- Emilie & Camilla 

VI SJEKKER UT BLOGGEN DIN


Heisann! 

Vi følger ikke så mange blogger, og vi vil gjerne følge og lese flere! Kommenter bloggen din i kommentarfeltet så sjekker vi den ut! 


Bilde fra Google

 

- Emilie & Camilla

HEI, HADE


Hei igjen, kjære lesere! Beklager at vi ikke har postet noe på en stund. Vi har vært veldig opptatte med skole og den virkelige verden. 

Denne uka kommer til å bli veldig travel! Emilie skal til frisøren i dag, i morgen kveld skal vi på teater med klassen. På torsdag skal vi på trening. Og på fredag skal vi slappe av, før vi kanskje drar til Oslo på lørdag! 

Vi lover å poste noe når det skjer noe som vi kan blogge om. Men det kommer nok ikke å bli så mye før jul. Siden vi har store prøver på skolen.

På søndag skal vi på konserten til The Main Level på Sentrum Scene i Oslo. Hvis du ser oss så er det bare å komme bort å si hei! Vi er ikke farlige og vi ønsker å møte dere! Vi vil kanskje poste et innlegg om konserten om en ukes tid.

 

- Skal du på en av release konserten deres? 

 

Ha en fin adventstid!

 

- Emilie&Camilla

HELG


God kveld!

Nå er det endelig "helg" igjen. Tanken på at det er helg igjen er egentlig veldig rart. Dagene går så utrolig fort! I morgen har vi planleggingsdag på skolen, så det skal bli utrolig godt med lang helg! Denne uken har egentlig gått utrolig fort! Bare 3 skoledager og en praksisdag denne uken. Vi har praksis hver onsdag, så skole ukene blir veldig korte. 

I helgen skal jeg egentlig ikke gjøre noe spesielt! Bare slappe av og sove lenge. Hva skal dere i helgen?

 

- Camilla 

HØSTFERIE !


Hei igjen! <3

Akuratt nå sitter vi her på en søndagsmorgen og spiser frokost og hører på musikk. Siden det er høstferie, lot vi brødskivene få ligge og kose seg i brødboksen. Vi har heller funnet frem Spotify og noen friske grønnsaker.

Det beste med ferier å er å ligge lenge og sove, uten å ha på alarm klokken 6 om morgenen, og å erte de som må på skolen. 

I høstferien har vi egentlig ikke så store planer, bortsett fra å dra en liten tur til Oslo! Ellers skal vi nok bare chille, kanskje treffe noen venner, og høre på musikk (har allerede Inside My Radio på repeat).

  

Har du høstferie til uka?

 

Hva har du gjort/hva skal du gjøre?

 

 

-  Camilla & Emilie 

...and we're back! <3


Heii! <3 

Nå er bloggepausen vår over for en liten stund, og vi er tilbake! Vi kommer til å blogge litt i ny og ne, og til dere som lurer på hvorfor vi ikke har blogget i det siste, er det fordi skoledagene våre er veldig lange! Vi kommer hjem halv 5, og har lite tid til blogging når vi må gjøre lekser..

Nå skal vi prøve å blogge litt igjen! Om det ikke blir blogging hver dag, skal vi i hvert fall prøve å legge ut et par innlegg i uken! <3

 

- Emilie & Camilla 

Pause...


Hei dere!
Først må vi starte med at vi hadde en fantastisk uke i Kragerø med mye fint vær og mange morsomme aktiviteter! Vi fikk mange nye, fantastiske venner som vi aldri vil glemme! Her er noen få bilder fra turen, hvis jeg får tid i morgen, skal jeg redigere inn flere bilder!:)


 

 

Vi har bestemt oss for å ikke blogge så mye nå fremmover, siden skoledagene er så lange og vi kommer ikke hjem før på kvelden, og da skjer det jo ikke mye spennende i livene våre, haha! Men hvis det skjer noe, lover vi å legge ut innlegg!

God natt!

 

- Emilie

VI ♥ SOMMER


I dag har det vært nyyydelig vær. Det er så godt å kjenne at det kan være ordentlig sommer i Norge også, og ikke bare i syden. Det er så digg å ikke måtte ta på seg en hel haug med klær bare for å gå ut å hente posten, men man kan bare gå ut i pysjen.

Det å ha ferie, og sove lenge er også utrolig godt! Men når det gjelder tropenettene, kan det kanskje bli litt for varmt.

Hva skulle man gjort uten air condition eller vifte?!

Det er i hvert fall utrolig godt å ta med seg venner og gå for å kjøpe iiis på en varm sommerdag! ♥

 

Jeg bare elsker når solen skinner til langt på kvelden! 


 

Ser du den lille skyen der? Hahaha. Perfekt blå himmel!

 

Hvordan er været der du bor?

Liker du best sommer eller vinter?

- Camilla 

Gleder meg til i morgen!


Heii!

I morgen drar jeg til Emilie, noe jeg gleder meg veldig til! Da kommer vi til å gjøre en #challenge eller to, som vi kommer til å poste her på bloggen. Jeg gleder meg utrolig mye til å filme disse videoene. Vi kommer også til å ha en liten photoshoot med noen kule klær vi kjøpte, da vi var på shopping på mandag! :)) 

I morgen starter også Mart´n her vi bor. Det blir utrolig gøy. Jeg og Emilie skal gå rundt i gatene og på butikker som har supre tilbuder. Kurt Nilsen, Staysman & Lazz, og noen andre artister kommer hit og synger. Kurt Nilsen er ikke helt min stil, men han er en talentfull mann, og for de voksne vil det nok bli veldig gøy! Staysmann & Lazz er råkule da! Så det er bare å ta turen innom for å se på, og kanskje få et bilde eller to med dem :))

I dag har jeg egentlig ikke gjort så mye. bare slappet av og redigert noen videoer fra da jeg møtte #TheMainLevel

Jeg er egentlig veldig spent på hvordan bloggingen blir fremover, siden jeg ikke har blogget før.

Slenger med dette bildet, som vi tok på 10. klasseavsluttningen på torsdag :))

God natt <3

 

- Camilla

Les mer i arkivet » Mars 2016 » Februar 2016 » Januar 2016


Hei! Vi er to 16 år gamle jenter fra bondelandet som blogger om hverdagslivet, fangirling og det som passer oss.

For kontakt:
emilieogcamilla@outlook.comhits