FOKUS PÅ NOE ANNET...


Heisann!

I det siste har vi tenkt litt over dette med blogging, og vi har tenkt lenge over hvordan vi skal skrive dette innlegget, for vi har egentlig ikke så veldig mye å si! Men vi har rett og slett tenkt til å ta en pause fra dette en stund, eller slutte, vi vet egentlig ikke helt. Vi får nesten bare se om vi kommer tilbake senere. Det er veldig mange grunner til det, og en av dem er at vi vil heller bruke den siste tiden vår på å fokusere fullt og helt på skole. Nå begynner snart heldagsprøver, og eksamener, samtidig som vi vil legge inn litt ekstra innsats nå på slutten av skoleåret. Ofte tar bloggen mye tid og vi føler at vi ikke kan poste innleggene så veldig sent, og derfor går de noen ganger før lekser, noe som vi alle vet at kanskje ikke alltid er like smart. Vi kommer ikke til å slette bloggen, men vi kommer kanskje tilbake etterhvert! 

Vi har faktisk hatt mange gode minner med å blogge! Vi har blitt kjent med folk gjennom å blogge, og vi har hatt noen innlegg som faktisk har blitt ganske populære (til å være oss, haha). Sånn som Justin Bieber-innlegget, om hva som egentlig skjedde da han gikk av scenen, fikk nesten 2000 lesere! Vi har også vært så heldige og fått hatt giveawayer der vi har kunnet glede dere lesere med forskjellige flotte premier. 

Siden vi er Team BRAZFIT Ambassadører vil vi bare avslutte dette innlegget med at dere må sjekke ut de fine produktene som BRAZFIT.no har! De har gode og morderne treningsklær, som absolutt anbefales! Om du finner noe som faller i smak på denne siden, kan du jo bruke rabattkoden "emilieogcamilla15" for å få 15% rabatt på kjøpet!

 

 

Takk for oss!

 

Klem fra Emilie & Camilla

MAKE UP MUST HAVES!


Hei!

Nå følte vi virkelig for å dele våre makeup must haves med dere! Siden minnekortet på kameraet er fullt og vi ikke fikk tatt bilder av våre produkter, tok vi heller noen bilder fra Google!


MAYBELLINE LASH SENSATIONAL: 

Denne mascaraen er virkelig en stor favoritt! Jeg kan vikelig ikke forlate huset uten å ha den på! Den er veldig lett å påføre og blir seendes naturlig ut på vippene! Den holder veldig bra. Det beste med den er at du ikke blir svart over/under øynene! Du får kjøpt den på de fleste butikker. Blant annet Cubus og H&M. 


ProEXR File Description
=Attributes=
channels (chlist)
compression (compression): Zip
dataWindow (box2i): [0, 0, 2047, 2047]
displayWindow (box2i): [0, 0, 2047, 2047]
lineOrder (lineOrder): Increasing Y
nuke/full_layer_names (int): 0
nuke/node_hash (string):

MAC LIPSTICK DIRTY ORANGE NUDE: 

Jeg bare elsker Mac sine leppestifter! Denne leppestifen er en stor favoritt! Den sitter utrolig godt på leppene, og går ikke så lett bort! Man får heller ikke en «ring» eller «skille» etter å ha hatt den på en stund. Denne anbefaler jeg dere! 

 
MAC PRO LONGWEAR CONCEALER: 

Jeg bare digger denne concealeren fra Mac! Den dekker utrolig bra! Det sies at den er vannfast, og det er utrolig bra! Den er heller ikke tykk eller tung på huden, noe som er veldig positivt. Fargen er også veldig naturlig, i hvert fall på min hud, og det ser nesten ikke ut som man har på concealer, kun en fin hud!

 

ANASTASIA DIPBROW POMADE:

Denne er sååå fantastisk! Før brukte jeg alltid øyenbrynspenn, men etter jeg prøvde Anastasias dipbrow, ble jeg bare heelt forelsket i den! Den sitter på veldig lenge, om jeg ikke fjerner den på kvelden, er den så godt som like fin dagen etter! Fargene er veldig naturlige, og man kan få brynene til å se veldig naturlige og fyldige ut med denne.

 

 

LORÉAL TRUE MATCH FOUNDATION:

Av alle foundationene jeg har prøvd, må dette være den beste! Den dekker utrolig bra og holder godt og lenge. De har ingen farge som matcher huden min helt perfekt, men jeg elsker den allikevel! Anbefales virkelig å prøve.

 

 

Hva er dine 5 makeup must haves?

 

Har du prøvd noen av disse produktene?

 

 

- Emilie & Camilla

EVERYDAY HAIRSTYLES


Hei!

I dag ville vi vise dere noen veldig enkle måter dere kan fikse håret på til hverdag! De er gjort på 1-2-3 og kan brukes på skole, jobb eller bare en chill dag hjemme! Håper dere liker de, og kan ta litt inspirasjon fra bildene :)

 

HALF PONYTAIL

Vi elsker denne, og den går igjen veldig ofte hos oss når vi har det travelt!

Du starter med å gre håret, og tar «pannluggen» bakover

Så setter du i en strikk! Ikke ta med alt håret du har på toppen av hodet i strikken, men la det henge ned. Jeg syns i hvert fall det er finest!

 

 

HÅRKLYPE

Hvis du har en hårklype, kan du bare enkelt dra pannluggen bakover, som på forrige eksempel, og sette den opp i klypen, snurr håret rundt noen ganger og sett på klypen.

 

 

# HÅRSPENNER

Som du sikkert ser, så elsker vi å ha håret ned, kun få pannluggen bort fra ansiktet! Her er en annen måte å gjøre det på. Lag en # med hårspennene. Ikke ta med for mye hår når du skal gjøre denne frisyren, det blir fort for tungt, og spennene faller fort ut.

ET GODT TIPS FOR AT SPENNENE SKAL SITTE LENGE ER Å SPRAYE DE MED HÅRSPRAY FØR DU BRUKER DEM.

Er den ikke stilig?

Eller du kan sette flere spenner samme veien, lage en X eller en trekant!

 

 

HALF MESSY BUN

Start med å bruke en liten strikk til å sette opp håret som på det første eksemplet.

Deretter tar du håret som er i strikken og bare surrer det inn i en ny strikk. Jeg sliter mye med å få denne perfekt, og må gjerne gjøre det på nytt 3-4 ganger!Hva syns dere?

Hvilken likte dere best?

 

- Emilie & Camilla

10 MAKE-UP HACKS


Hei!

Beklager for sent innlegg! I dag har vi vært hos frisøren og klippet oss! Vi klipte av ca 20 cm begge to! Vi begynte å bli sååå lei av det lange håret som satte seg fast i alt mulig, vi lugget oss selv med uhell hele tiden, og vi begynte å bli ganske så irriterte på det egentlig. Vi legger snart ut bilder, så dere kan se hvordan resultatet ble! Vi er i hvert fall fornøyde begge to:)

I dag tenkte vi å dele noen make-up hacks som du ikke kan bør gå glipp av! Kanskje du kan noen allerede, men håper du lærer noe allikevel! Enjoy<3

 

TYNN CONCEALER - Mange concealere er litt for tynne, men du kan løse problemer med å litt pudder i den! Da dekker den også mye bedre!

 

TYKK CONCEALER - Har du en concealer du mener er for tykk? Varm den før bruk! Du kan ta det du skal bruke av concealeren, ha det på hånden, og "rub" den med fingeren din! Da blir den tynnere og lettere å ta på, og den der ikke så cakey ut.

Hvis concealeren er tørr, kan du ha i litt foundation eller fuktighetskrem.

 

RØD HUD - Har du røde partier i huden din, bruk GRØNN concealer

MØRKE RINGER UNDER ØYNENE - GUL concealer

 

For å få BØYDE VIPPER som holder hele dagen, varm opp vippetangen før du bruker den, enten ved bruk av en hårføner eller under varm vann!
Det blir som med rettetangen, funker jo bedre varm, enn kaldt!

 

TØRR DIPBROW POMADE - Jeg personlig, ELSKER Anastasia's dipbrow, men noen ganger blir den litt tørr.. Har du også en tørr dipbrow pomade? Ta en dråpe med baby olje oppi, sett på lokket, sett den opp-ned, og etter en liten stund er den så god som ny!

 

FOR Å FÅ ØYNENE TIL Å SE STØRRE UT kan du for det første bruke hvit eyeliner på den nedre våtkanten, du kan ta på maskara ved å bevege børsten innover mot nesen istedenfor rett opp (hvis du skjønner ..)
Du ser også mer våken ut om du tar lys concealer/highlighter under øynene, formet som en opp-ned trekant (ikke som en halvmåne under øyet)

 

INTENS FARGE PÅ ØYENSKYGGEN får du ved å bruke en hvit eyeliner pencil som en base, og deretter ta på øyenskyggen over!

 

SOV MED TØRRSHAMPOO - Ta tørrshampoo i håret før du legger deg, og du får mye volum når du våkner! Mens du sover, får shampooen virket inn i håret.

 

KNUST PUDDER - Dette er noe av det verste som kan skje, eller hva? Men det finnes en løsning!
1. Knus pudderet enda mer i "pudderboksen" med en skje eller enden på en sminkekost, eller noe annet som det går an å knuse pudder med!
2. Hell oppi noen dråper med antibac eller alkohol.
3. Bland godt!
4. Legg en plastikkpose eller plastfolie over og klem den ned så blandingen blir jevn.
5. La det tørke, og du kan bruke pudderet igjen allerede etter 5-10 minutter

 

Kunne du noen fra før?

Hvilken er din favoritt?

 

- Emilie 

Godt nyttår!


Hei!

Håper alle har hatt en fin jul hittil. Nå går 2015 mot slutten. Det har vært et utrolig bra år! Vi har fått veldig mange nye venner, og blitt ganske godt kjent med de utrolige guttene fra The Main Level. Vi ser frem til et nytt år, og ser frem til alle konsertene vi skal på. I år har vi hatt veldig mye flaks, haha og håper flasken forsetter inn i det nye året. Vi har vunnet mange backstage konkurranser med The Main Level, og andre artister. 

Når det kommer til nyttårsforsetter, har vi bestemt oss for å ikke ha noen! Fordi hvis det er noe man har bestemt seg for å gjøre, hvorfor ikke gjøre det med en gang, istedet for å vente til det kommet et nytt år? Nyttårsforsettet våres er å ikke ha noen nyttårsforsetter. 

I dag skal jeg tilbringe kvelden med Emilie. Kos dere kjempemye i kveld, og håper dere får et fantastisk 2016. 

 

Har du noen nyttårsforsetter?

Hvem skal dere være med i kveld?

 

- Camilla & Emilie 

Back to the fitness center!


God kveld! 

I dag har vi endelig begynt å trene igjen, etter en veldig lang pause. Det føles utrolig godt å få beveget seg igjen og få fart på fettet! Når jeg tenker meg om så har vi faktisk ikke trent på treningsenteret siden sommerferien! Så det var på tide og starte igjen. Det å sette på seg 2XU tightsen igjen var en deilig følelse! Det er seriøst den beste tightsen i verden. Den er ganske dyr, men er absolutt verdt pengene!  Den er utrolig deilig, it feels like heaven!

Håper dere har hatt en fin dag i dag! I morgen kommer det en video! Det er bare å glede seg :)

 - Camilla

What to do?


God dag!

Hele denne helga har jeg egentlig vært syk hele tiden! Jeg har vært forkjølet og hatt litt feber? Jeg har nesten alltid feber når jeg er forkjølet!

I dag klarte jeg å dra meg ut av senga etter en dårlig natts søvn, haha. Du vet når du sovner, så våkner du etter en times tid og tror det er morgen, men du ser på klokken og du ser at det bare er en time siden du la deg, så du sovner igjen, og det samme skjer sånn 20 ganger! Man blir nesten lei av å våkne til slutt, selv om det er godt å bare kunne snu seg rundt i senga og sove videre under den gode, varme dyna! Men jaja! Jeg lever fortsatt, får vel være glad for det!

Jeg fikk meg til skolen, men dro hjem igjen etter noen timer. Jeg er ikke heeelt frisk ennå, tror jeg! Jeg tok bussen hjem og fant meg noen nudler. DET ER EVIGHETER SIDEN JEG SPISTE NUDLER! Dere skulle sett måten de så på meg der de lå! Jeg måtte bare ta dem, haha! Nå sitter jeg her og gjør lekser og spiser nudler. Heldigvis har vi ikke mye lekser til i morgen, men hva skal jeg gjøre etterpå da? Selv om jeg er litt syk, kan jeg jo ikke ta kvelden, og gå og legge meg klokka fem!

 

Jeg elsker jo musikk! Har dere noen musikktips?

 

Hva pleier dere å gjøre når dere er syke?

 


- Emilie

Les mer i arkivet » April 2016 » Mars 2016 » Februar 2016


Hei! Vi er to 16 år gamle jenter fra bondelandet som blogger om hverdagslivet, fangirling og det som passer oss.

For kontakt:
emilieogcamilla@outlook.comhits