FOKUS PÅ NOE ANNET...


Heisann!

I det siste har vi tenkt litt over dette med blogging, og vi har tenkt lenge over hvordan vi skal skrive dette innlegget, for vi har egentlig ikke så veldig mye å si! Men vi har rett og slett tenkt til å ta en pause fra dette en stund, eller slutte, vi vet egentlig ikke helt. Vi får nesten bare se om vi kommer tilbake senere. Det er veldig mange grunner til det, og en av dem er at vi vil heller bruke den siste tiden vår på å fokusere fullt og helt på skole. Nå begynner snart heldagsprøver, og eksamener, samtidig som vi vil legge inn litt ekstra innsats nå på slutten av skoleåret. Ofte tar bloggen mye tid og vi føler at vi ikke kan poste innleggene så veldig sent, og derfor går de noen ganger før lekser, noe som vi alle vet at kanskje ikke alltid er like smart. Vi kommer ikke til å slette bloggen, men vi kommer kanskje tilbake etterhvert! 

Vi har faktisk hatt mange gode minner med å blogge! Vi har blitt kjent med folk gjennom å blogge, og vi har hatt noen innlegg som faktisk har blitt ganske populære (til å være oss, haha). Sånn som Justin Bieber-innlegget, om hva som egentlig skjedde da han gikk av scenen, fikk nesten 2000 lesere! Vi har også vært så heldige og fått hatt giveawayer der vi har kunnet glede dere lesere med forskjellige flotte premier. 

Siden vi er Team BRAZFIT Ambassadører vil vi bare avslutte dette innlegget med at dere må sjekke ut de fine produktene som BRAZFIT.no har! De har gode og morderne treningsklær, som absolutt anbefales! Om du finner noe som faller i smak på denne siden, kan du jo bruke rabattkoden "emilieogcamilla15" for å få 15% rabatt på kjøpet!

 

 

Takk for oss!

 

Klem fra Emilie & Camilla

3 kommentarer

Jenny

14.04.2016 kl.19:45

Oi! Dette var uventet og trist! Håper dere kommer tilbake veldig snart!! <3 :(

Andrea

14.04.2016 kl.20:45

Dette hadde jeg ikke trodd! Håper dere finner tilbake til bloggen ! Dere er kjempeflinke❤️

28.04.2016 kl.22:01

Oi! så leit, håper dere finner veien tilbake til bloggen om en stund 😃

Skriv en ny kommentarHei! Vi er to 16 år gamle jenter fra bondelandet som blogger om hverdagslivet, fangirling og det som passer oss.

For kontakt:
emilieogcamilla@outlook.com
hits ♡ Design av Tonjemt ♡