MAKEUP MEKKA


Hei dere!

For et par dager siden mottok jeg en pakke fra Makeup Mekka som jeg bestilte for en uke siden. Jeg tenkte å skrive et lite innlegg om førsteinntrykket mitt av disse produktene. Det var veeeeldig billige produkter på makeupmekka.no, så jeg tenkte at det er verdt å prøve! Jeg bestilte produkter for 229kr som egentlig hadde en verdi på 654kr! 

Jeg bestilte en mascara til 10kr, som jeg ikke har fått prøvd ennå, men hallo? 10 KRONER! Jeg bryr meg ikke om den fungerer bra eller ikke når den er så billig, hahah, kjekt å ha! Jeg bestilte eyelineren og den andre mascaraen i samme «pakke», og jeg vet fra tidligere at denne mascaraen (den svarte) er veldig bra! Jeg liker den veldig godt! Jeg føler faktisk at jeg får lengre vipper av den, i forhold til den jeg bruker til vanlig i hvert fall! Eyeliner fungerer også faktisk ganske bra. Concealeren passet ikke helt min hudfarge, så jeg har ikke brukt den så mye så jeg vet om den holder lenge, men den dekker ganske bra. Highlighteren var veldig god å blende ut, men jeg likte ikke at «glitterkornene» var så store? Det så ikke så veldig naturlig ut på nært hold, men på avstand ser den kjempebra ut! Pudderfoundationen var faktisk veldig god! Jeg valgte den lyseste fargen, men den var faktisk for mørk for meg! Jeg følte at det ble litt flekkete, men den var veldig god å ha på, og jeg ville brukt den ofte om den hadde passet hudfargen min! Kosten var også veldig god! Alt i alt ble jeg fornøyd med det jeg fikk, til tross for at det var så billig! Det var synd at fargene ikke passet, men jaja, sånn går det når man tar sjanser og bestiller på nettet, haha!
Har du prøvd produkter fra Makeup Mekka før?

Isåfall, ble du fornøyd?

 

- Emilie

3 kommentarer

Ann-Beatrix

09.04.2016 kl.00:01

åååå, var en fin pakke!

Emilie & Camilla

09.04.2016 kl.00:57

Ann: Takk!<3 Jeg likte den veldig godt!

Vilde

13.04.2016 kl.13:40

Jeg har bestilt en maskara fra Makeup Mekka og den var veldig braa <3

Skriv en ny kommentarHei! Vi er to 16 år gamle jenter fra bondelandet som blogger om hverdagslivet, fangirling og det som passer oss.

For kontakt:
emilieogcamilla@outlook.com
hits ♡ Design av Tonjemt ♡