8 MUST-HAVE APPS


Hei!

Her er noen apper som dere bare må ha! Vi har fått helt dilla på disse appene, så vi tenkte å dele disse med dere! Vi har begge Iphone 6, så det er ikke sikkert alle appene er tilgjengelige på alle mobiler. Spotify -  Hvis du er en av de som bare måå høre på musikk 24/ så anbefaler vi dere til å laste ned Spotify (og kjøpe Premium versjonen til 99,- pr måned! Det er sååå verdt det!). Denne appen er nok en av alle appene vi bruker mest, vi bruker den 24/7 og bare elskeeer den! Du kan enten laste ned gratis, men vi anbefaler virkelig å kjøpe. 

 

Instagram - Dere kjenner sikkert til instagram! Dette er en bilde delings app som vi bruker 24/7! Vi heter @emiliemoseby & @camillahundal99 der, og der oppdaterer vi når det kommer nye innlegg på bloggen! 

 

Shazam - Denne appen har vi hatt en veldig god stund nå, og vi liker den utrolig godt! Hvis du hører en sang du ikke vet hva heter trykker du bare på "Touch to Shazam" så finner dere sangen med en gang! Den er såå utrolig kul, så den anbefaler vi dere virkelig! 

 

VSCO cam - VSCO er en av våre favoritt redigeringsapper! Den har såå mange utrolig fine filtre, og man kan justere lyset på bildene! Inne på appen kan man også kjøpe flere filtere hvis man ønsker det! Denne appen bruker vi veldig mye på bildene våre på Instagram! Den er helt gratis! Så sjekk den ut! 

 

Stickers / Photo Cut-Out - Denne appen er veldig fin om du kjeder deg og bare vil leke deg litt med bilder. Her kan du f. eks. klippe ut hodene til idolene dine og lime dem inn i andre bilder. En veldig lett og morsom app.

 

CocoPPa - Hvis du vil pynte opp litt på mobilen din, er denne kjempefin. Her kan du laste ned alle slags ikoner helt gratis, og lage ord eller bare laste ned en kulere versjon av «Facebook» ikonet. Her finnes det tusenvis av ikoner, og det er bare å prøve seg fram! Vi har brukt denne appen i flere år! (Du ser på bildet nederst at jeg har TML på hjemskjermen min, jeg lastet ned bokstavene fra CocoPPa!)

 

Periscope - En enkel app hvor man kan ha/se på livestream. Veldig gøy!

 

Triva Crack (på norsk) - Dette er et spill som vi har blitt veldig hektet på i det siste! Det er et quiz spill, der du spiller mot enten venner, eller ukjente.

 

 

Bruker du noen av disse appene?

 

- Emilie & Camilla

4 kommentarer

Jenny

05.04.2016 kl.21:01

Så bra innlegg! Fant nye spennende apper her😍

Emilie & Camilla

06.04.2016 kl.18:37

Jenny: Tusen takk! Så bra :)

sceneteppe

05.04.2016 kl.21:42

Bruker både spotify og instagram flere ganger om dagen!

Emilie & Camilla

07.04.2016 kl.10:50

sceneteppe: Vi også! Kjempebra apper :)

Skriv en ny kommentarHei! Vi er to 16 år gamle jenter fra bondelandet som blogger om hverdagslivet, fangirling og det som passer oss.

For kontakt:
emilieogcamilla@outlook.com
hits ♡ Design av Tonjemt ♡