VINTERLYD: HAFJELLHeisann!

Det ble dessverre ikke noe innlegg i går fordi vi var på Vinterlyd i Hafjell! Det var en dag som vi hadde gledet oss utrooolig mye til! Grunnen til at vi dro dit, var jo selvfølgelig for å se The Main Level. Vi møtte de to ganger denne dagen, selv om det gikk veldig veldig fort! Det var bare oss to og to andre jenter der den første gangen, men en vakt dyttet oss allikevel bort. Før konserten meldte vi oss på en ja nei konkurranse. Vi hadde planer om å vinne en iPad!.. men det gikk ikke helt som vi hadde tenkt... Vi røk ut på første spørsmål! hahah! Etter hvert startet konserten og vi så på The Main Level og FaceTimet med venner som ikke kunne komme dit. Vi møtte de rett før de dro også, men da var det mange flere fans der. Alle løp etter dem bort til bilen hahaha, vi fikk noen kjappe selfies med dem da! Men de ble ikke akurratt så veldig fine! Haha! Laurent holdt på å tryne midt i folkemengden, men jeg tror han ble holdt igjen så han ikke falt i bakken(?). De dro rett til Gardermoen, der noen andre venner møtte dem. Jeg fikk videohilsen av Laurent og Alex av en mainervenn, Laurent sa "Hei Emilie! Du er grunnen til at eg trynte i dag, takk for det" hahahaha. Det var egentlig ikke min skyld, da, men det var litt gøy for det, haha!

 Vi møtte Julie Bergan, Adrian Emilie og noen venner som vi har blitt kjent med gjennom guttene! Alt i alt har vi hatt en super dag, og vi har kost oss masse! 

 

Vi dro hjem etter en fin dag, og stoppet og kjøpte oss pølse, brus og sjokolade. Vi så på bilder og videoer fra dagen på tur hjem. 

 

Har du vært på Vinterlyd konsert i år?

 

- Emilie og Camilla 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentarHei! Vi er to 16 år gamle jenter fra bondelandet som blogger om hverdagslivet, fangirling og det som passer oss.

For kontakt:
emilieogcamilla@outlook.com
hits ♡ Design av Tonjemt ♡