PÅSKEFERIE


Hei!

Endelig er påsken er her! Det har vi ventet på såå lenge! Fri fra skolen er bare sååå utrolig digg! Sove lenge hver dag, slippe vekkeklokke, og slippe å sminke seg hele tiden! Det dumme er at døgnrytmen blir litt ødelagt.. Men, samma det vel? Haha

I ferien skal vi egentlig ikke gjøre så mye, bare chille! Vi har egentlig aldri dratt på påsketurer eller noe, hvorfor skal vi? Vi liker jo ikke å gå på ski, så vi har ingen grunn til å dra på fjellet, og vi har ingen hytte å dra til heller. Vi liker ikke å lese, så det blir ingen påskekrimbøker på oss heller, haha. Når jeg tenker over det, er vi ganske kresne, det er ikke mye vi liker å gjøre, haha!


 

På Fredag drar vi til Hafjell på Vinterlyd. Siden vi elsker å være på konserter, gleder vi oss utrolig mye! Vi har ventet på denne dagen sååå lenge! Vi skal se The Main Level, og mange andre artister igjen! Hvis dere ser oss, er det bare å komme bort! Vi skal intervjue publikum, gjennom musikklivet, så hvis du ser oss, kom bort, og vi kan intervjue deg! 

Husk å stem på oss på Gullsnutten.no! Vi skrev et innlegg om for noen dager siden, som du kan lese HER

 

 

Hva skal du gjøre i påsken?

 

4 kommentarer

Thea Linni

22.03.2016 kl.21:50

Nydelige! Kos dere i påsken!

Emilie & Camilla

22.03.2016 kl.21:50

Thea Linni: Takk! Du også :D

eveliin

22.03.2016 kl.23:00

god påske til dere :D liker bloggen deres !

Emilie & Camilla

22.03.2016 kl.23:16

eveliin: Tusen takk! God påske :)

Skriv en ny kommentarHei! Vi er to 16 år gamle jenter fra bondelandet som blogger om hverdagslivet, fangirling og det som passer oss.

For kontakt:
emilieogcamilla@outlook.com
hits ♡ Design av Tonjemt ♡