15 TIPS TIL JENTEKVELDEN


INNEHOLDER ANNONSELINK

1. S`MORES! I helgen lagde vi s`mores dipp og Mariekjeks, som du kan lese om i vårt forrige innlegg! Det var sååå godt og utrolig gøy å lage på en jentekveld, som dere kan kose dere med etterpå.

2. Se på en filmklassiker, eller det som var favorittfilmen deres for noen år tilbake! Det er jo alltid koselig å mimre litt med gamle filmer! Kanskje dere kan se på Løvenes Konge, Titanic, Grease, Olsenbanden, Heldiggrisen Babe, High School Musical eller Hannah Montana, hahah!

3. Gjør forskjellige challenger! Dere kan jo ha en whisper challenge, eller finne på kule ting til en 7 seconds challenge. Kanskje dere ogå kan gå på butikken og kjøpe forskjellige ingredienser, og lage en smoothie challenge, eller ha bind foran øynene, og mate hverandre med en skje der det er mat som dere har kjøpt, som den andre personen ikke vet om!

4. Se på serier! Det er sååå mange som liker å se på serier, selv om vi ikke er de om ser som mest på serier... På DENNE nettsiden kan du prøve en gratis måned med serier og en hel masse filmer! Noen serier som vi har hørt at folk anbefaler er Pretty Little Liars, The Vampire Diaries, The Walking Dead, American Horror Story, Friends, osv?

5. Bak en kake, eller lag mat. Dere kan kose dere på kvelden med en kjempegod middag eller en deilig kake, eller kanskje begge deler! Det går også an å bestille en pizza om dere er litt late, og da! 


 

6. Hvis dere er veldig glad i å spille, så kan dere ha en spillkveld sammen! For eksempel brett spill (som Alias eller Venninnespillet), Wii eller PlayStation!

7. Spakveld! Hvis dere ikke har prøvd det enda er det på tide! Legg ansiktsmasker, og agurk på øyelokkene hvis dere ønsker det! Dere kan enten lage deres egne ansiktsmasker eller kjøpe! Stell neglene til hverandre, gi hverandre masasje, ta fotbad, slapp av og skravl sammen mens dere blir pene samtidig! 

8. Dere kan ha byttekveld! Alle jenter har klær som de ikke bruker så ofte! Så hvorfor ikke ha en byttekveld med venninene? Dette er en veldig fin måte å bli kvitt ting du ikke bruker, og heller få skaffet deg nye ting som du har lyst på eller trenger! Det trenger selvfølgelig ikke å være klær, men vesker, sko, smykker og lignende! 

9. Hvis dere er veldig glad i å lage ting eller designe! Så kan dere ta et gammelt klesplagg dere ikke bruker og desgine det om til noe kult! F.eks. en bukse du aldri bruker, kan du jo lage hull i knærne på, eller gjøre om buksa til en shorts! Det er jo veldig kult! Dere kan jo også lage smykker, fotoalbum eller lignende! 

10. Dra på butikken og kjøp inn masse god frukt, og lag en deilig og frisk smoothie som dere kan kose dere med! Det er jo veldig godt nå, som det begynner å bli varmt ute! 

 

11. Ha photoshoot! Sleng på litt sminke, finn en fin bakgrunn og ta noen bilder! Kanskje blir det en nytt profilbilde på Facebook.

12. Frisk luft er noe alle mennesker har godt av! Finn på noe ute, gå tur eller spark ball. Ungdom sitter altfor mye inne med mobil og PC, og trenger frisk luft og trening. Dere kan også gå/dra til treningssenteret, og trene litt der!

13. Bare finn på noe random gøy, som f.eks. å lage hestehale på hverandre med en støvsuger, eller som vi gjorde i helgen, lage sko av brød, hahaha!

14. Spill kahoot! Lag en quiz, spør om ting som har med deltakerene å gjøre, eller gå på gamle facebookinnlegg og spør "hvem av dere har sagt dette?" 

15. Lag en dans til favorittsangen deres! Lær noen kule moves på YouTube, og sett de sammen til en stilig dans!


Håper disse tipsene faller i smak hos dere! 

 

- Emilie & Camilla

2 kommentarer

andrea

17.03.2016 kl.22:52

Så bra tips! :)

Nå blir det en morsom jentekveld til helgen! :D

Emilie & Camilla

18.03.2016 kl.00:19

andrea: Tusen takk! Så bra, kos deg! :)

Skriv en ny kommentarHei! Vi er to 16 år gamle jenter fra bondelandet som blogger om hverdagslivet, fangirling og det som passer oss.

For kontakt:
emilieogcamilla@outlook.com
hits ♡ Design av Tonjemt ♡