S´MORES


Heisann!

Denne helga har vært fin! Vi har egentlig ikke gjort noe, men den har allikevel vært fin. Da vi kom på skolen i dag føltes det ut som vi hadde hatt ferie! Camilla har  sovet hos meg fra lørdag til i dag, og vi var nesten helt sikre på at vi ikke kom til å rekke bussen og komme oss til skolen, men det gikk faktisk overraskende bra! Dette er faktisk første gangen hun har sovet hos, mens det er skole dagen etter! 

På lørdag lagde vi s´mores! Vi har sett at veldig mange har laget det, og det var virkelig på tide at vi også gjort det! Det var såå godt! Vi hadde masse sjokolade i en ildfast form, og marshmallows oppå, og stekte det i noen minutter i ovenen. Vi hadde ikke i noe peanøttsmør som jeg har sett noen har brukt, fordi Emilie ikke tåler nøtter. Vi duppet mariekjeks oppi, da det var ferdig, og det smakte såå godt! Annbefaler dere til å prøve det, hvis dere ikke har gjort det! På lørdag hadde vi også en livechat på periscope! Da lagde vi tøfler av brød! haha! De var faktisk veldig gode å ha på! haha! Periscope appen får dere lastet ned gratis i App Store! Vi lagde også noen YouTube videoer, som vi gleder oss til å vise dere! 

 

Processed with VSCOcam with hb2 preset

 

Processed with VSCOcam with hb2 preset

 

Processed with VSCOcam with hb2 preset


Forresten vi hadde satt veldig stor pris på om dere kan bruke noen sekunder på å stemme på oss på Gullsnutten.no  ( HER ) Det er veldig enkelt og helt gratis! Det dere trenger å gjøre er å skrive inn YouTube navnet vårt "Emilie og Camilla " på Årets Nykommer, eller på den kategorien du synes vi passer under! Tusen hjertelig takk på forhånd! 


 Hva har du gjort i helgen?

 

- Emilie & Camilla 

4 kommentarer

Thea Linni

14.03.2016 kl.22:40

Nam så utrolig godt :D

Emilie & Camilla

15.03.2016 kl.13:20

Thea Linni: Det var det ! :D

ihiorehreihio

15.03.2016 kl.12:28

nemmen, nam!

ahahah

Emilie & Camilla

15.03.2016 kl.13:21

ihiorehreihio: Haha, nam var det, skal jeg si deg! haha

Skriv en ny kommentarHei! Vi er to 16 år gamle jenter fra bondelandet som blogger om hverdagslivet, fangirling og det som passer oss.

For kontakt:
emilieogcamilla@outlook.com
hits ♡ Design av Tonjemt ♡