HOLIDAY


Heihei!

Nå er det vel på tide med et av disse innleggene igjen! Vinterferien er her, og godt er det! Sove lenge, slippe å sminke seg hver dag, men la huden få puste ordentlig ut!  Vi kan bare gå rundt og døse hele dagen, eller ta det chill og besøke venner! Uheldigvis har vi masse lekser til etter ferien, og derfor er vi nødt til å jobbe litt med de i ferien! Men vi skal ikke klage! Det er bedre med en 1 time med lekser om dagen, enn 10 timer! 

Det har vært så utrolig godt å sove ordentlig ut etter den travle helgen! I morgen kommer Emilie til meg, for å laste opp vloggen som vi filmet på fredag, fordi wifien til Emilie streika! Haha, så hun holder på å dø! Stakkars! På torsdag skal jeg til Emilie, og bake cupcakes, fordi moren til Emilie har bursdag den dagen. Vi legger kanskje ut oppskriften her på bloggen, om kakene bli gode! Haha! Ellers har vi ingen spesielle planer, og det er så digg! Bare ligge hjemme i senga, og ikke gjøre en shit! Men det hverste er at ferien går så utrolig fort! og vipps så er det skole igjen! 

 

Processed with VSCOcam with hb2 preset


Gjerne legg oss til på snapchat "emilieogcamilla", vi kommer til å være litt aktive der i ferien!

 

Hva skal du gjøre i ferien?

- Emilie & Camilla

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentarHei! Vi er to 16 år gamle jenter fra bondelandet som blogger om hverdagslivet, fangirling og det som passer oss.

For kontakt:
emilieogcamilla@outlook.com
hits ♡ Design av Tonjemt ♡